Sve o svemu
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Ovo samo kod nas može da ima ... kafana u hitnoj.
http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Na-p ... oc.sr.html
http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Na-p ... oc.sr.html
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
- Falcon037
- predsednik kluba
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
I'm with stupid ^
Sasvim m je normalno da ima restoran i sl u okviru bolnice a to sto je ovaj baš gurmanski očigledno bode oči
Sasvim m je normalno da ima restoran i sl u okviru bolnice a to sto je ovaj baš gurmanski očigledno bode oči

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Falcon037
- predsednik kluba
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Ma joook baš je super. Lepo se nakrkaš škembića i ostalih đakonija i ako te slučajno tresne srčka ili ti skoči pritisak samo te spuste sprat niže 

- OMP
- Garaža: GP TJet
sad smo malo trenirali mozda se i culo kod tebe, neki od onih sto zive kod pecurkare su pretili murijom pa smo prekinuli pre nego dodju momci u plavomdraganche napisao:Ja sam kod raskrsnice, gde je obicno postavljen znak za zabranu saobracaja.Inace ne priznajemo da je to Brdska trka Krusevac, to je Brdska trka Kaonik
na nasem je terenu

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- draganche
- Garaža: Alfa Romeo 155 2.0 TS 8v
prve godine je jedan bio, ali trenirao covek u 4 sata ujutro, tad je vec bezbednije
ima dosta kamiona ovde
Re: Sve o svemu
culo se kod mene, bio je neko i jutros, nemam nista protiv treninga, ali je opasno kad saobracaj nije zatvoren ljudi pazite seOMP napisao:sad smo malo trenirali mozda se i culo kod tebe, neki od onih sto zive kod pecurkare su pretili murijom pa smo prekinuli pre nego dodju momci u plavomdraganche napisao:Ja sam kod raskrsnice, gde je obicno postavljen znak za zabranu saobracaja.Inace ne priznajemo da je to Brdska trka Krusevac, to je Brdska trka Kaonik
na nasem je terenu

- OMP
znam tog sto je vozio u 4 ujutro
a i tog od jutros
a sto se tice bezbednosti pa zato i podje nas 10ak, po jedan covek na svakoj nepreglednoj i problematicnoj krivini i pokazuje vozacu dal ide auto iz suprotnog smera ili ne tako da nema frke utrenirani smo po tom pitanju, isli smo po mnogo ozbiljnijim stazama tako da je cokotino brdo laganica

a sto se tice bezbednosti pa zato i podje nas 10ak, po jedan covek na svakoj nepreglednoj i problematicnoj krivini i pokazuje vozacu dal ide auto iz suprotnog smera ili ne tako da nema frke utrenirani smo po tom pitanju, isli smo po mnogo ozbiljnijim stazama tako da je cokotino brdo laganica

- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Momci, zavidim vam uzivajte
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- draganche
- OMP
- OMP
btw, dosao neki stariji lik (50+ godina) vozi trkacku hondu civic onu staru a privatno dosao sa crnom alfom gtv sa oker kozom i telefonkama, borske tablice i nosi majcu alfa kluba e sad dal ovog ili onog drugog kluba nisam obratio paznju u brzini a zaboravih koje mu ime i prezime pise na hondi mozda nekod od vas zna coveka
- erdeljan
- BANOVAN
Brate uzmi vazduh dok kuckas po toj tastaturi 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- draganche
crvena 156 je 2.0, ali je izbacen twin spark,dakle 4 svecice i kako kaze covek oko 220 konja...imao je problem sa el.servo pumpom volana,majstor dosao kod mene da pozajmi alat,ja naravno posao sa njim cim mi rekao da je alfa u pitanju. malo asistirao a malo vise gledao
zato i nemam vise slika, potpuno sam zaboravio na to...a kad je upalio
OMP jel znas koliko tacno ucesnika ima? nisam se setio da se raspitam

video sam coveka sa gtv,jutros kad je stigao, bas sam prokomentarisao dobar izbor i da su verovatno godine i iskustvo presudile
i ja kad sam kupio alfu 90% starijih ljudi u okolini su rekli da je to super auto,dok mladje drustvo vise gleda nemacke proizvodjace

OMP jel znas koliko tacno ucesnika ima? nisam se setio da se raspitam

video sam coveka sa gtv,jutros kad je stigao, bas sam prokomentarisao dobar izbor i da su verovatno godine i iskustvo presudile

- OMP
oko 50 prijavljenih ima a dal ce svi da se pojave videcemo, do 20h veceras 35 takmicara proslo tehnicki ali i sutra do 10:30 je takodje tehnicki pa ce se onda znati konacan broj
- draganche
mislim da je to lepa cifra po meni.
inace tebe nema, jesi li bio danas? ocekujem da svratis bar na kratko
inace tebe nema, jesi li bio danas? ocekujem da svratis bar na kratko

- OMP
bio danas popodne, ne verujem da cu se sutra spustati do pumpe, mozda popodne tek, gledacu na zadnjoj krivini pre cilja tu mi je ekipa a i jedino iole kvalitetno mesto za gledanje a za nedelju cu videti
- Shanirani
- erdeljan
- BANOVAN
Lepa reklama... https://twitter.com/hashtag/DJsetSaALFOM?src=hash
- OMP
http://dobreprice.rs/kada-shvatite-da-n ... -pazljivo/
- Shanirani
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Ovo je `ladno 156???
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- erdeljan
- BANOVAN
Da, jeste 156 - vidi se po retrovizorima npr