Ja sam na Voždovcu ali sem njih u okolini ne znam za neki Alfa/Fiat servis
Topla preporuka za autoservis "Luka", takodje.Stromboli napisao:Autoservis Luka, ulica desno kod najlona, ako ti trebaju detalji, posalji pp.
Auto Sportivo.forestpk napisao:Ja treba da zamenim zupčasti kaiš i španere ali me je moj majstor u Prokuplju silno naplašio kako to niko ovde ne zna da radi tj nema prave alate za to i da obavezno odem u neki servis u Nišu da mi to urade. Jel to stvarno toliko komplikovano?
I koji servis u Nišu?
Takođe bezbroj priča ima da ti na tom velikom servisu urade i šta treba i šta ne treba... opet neko kaže bolje sve da ti zamene kada se već radi koliko god koštalo da košta.
Jel može neko da preporuči neki servis u Nišu? Neko je možda već radio negde veliki servis?
Moja preporuka Euro 018.Servis je u G.Medjurovu,i imaju dve prodavnice delova u Nisu ul.Obilucev Venac.Nisu skupi i jeftinija je ugradnja ako uzimas njihove delove.Daju garanciju 50000 km.Ja sam i prosli auto odrzavao kod njih i imam samo reci hvale.Trazi da ti auto radi Maksa,brz je i pedantan.Procesljaj po forumu njihov kontakt...forestpk napisao:Ja treba da zamenim zupčasti kaiš i španere ali me je moj majstor u Prokuplju silno naplašio kako to niko ovde ne zna da radi tj nema prave alate za to i da obavezno odem u neki servis u Nišu da mi to urade. Jel to stvarno toliko komplikovano?
I koji servis u Nišu?
Takođe bezbroj priča ima da ti na tom velikom servisu urade i šta treba i šta ne treba... opet neko kaže bolje sve da ti zamene kada se već radi koliko god koštalo da košta.
Jel može neko da preporuči neki servis u Nišu? Neko je možda već radio negde veliki servis?
Apsolutno se slazem!PIMP napisao: Sve u svemu svi su isti: danas jedno - sutra dugo, gde prodje proslo , gde nije nema veze doci ce drugi.