Samo da se na navucem na BMW

Jedva cekam hodocasce, to nikako ne propustam.
Bas ozbiljan, i to se odmah oseti pri ulasku u vozilo. U odnosu na A6 7 i E klasu, je daleko ispred, po pitanju osecaja za volanom i osecaja u kabini, po meni previse savrsenShanirani napisao:Bez zajebancije Bmw je ozbiljan auto. Ako ima dobar i jak motor milina ga je voziti.
Dobra je 159-ka, ali ona bez koznih sedista, koza je tvrda ko kamen. Ali opet to nije na nivou gore pomenutih automobila i to se bas oseti u puno stvari(ko nije probao ne zna). Za duza putovanja i ljude koji puno vremena provode u vozilu nema bolje opcije od Bmw5 i E klase, stvar je afiniteta. Ja na ovaj Bmw gledam kao na radno vozilo, kancelariju.....Shanirani napisao:Moze admin da prebaci u drugu temu. Za to i sluze.
Vozio sam se u E klasi. Milina je voziti se u njoj. Bmw je malko dinamicniji.
Inace nisi jedini kome je neudobno na putovanjima. Bas smo se raspravljalu u alfanatic-ovoj temi oko toga. Ja moju 156 ne mogu da vozim svaki dan po 200km. Sto autoput sto grad 6 sati u jednom danu provedem u njoj. Ovaj Bmw je otkrovljenje za udonost. Ima dobru izolaciju, ne oseca brzinu. Sedista su dobra. Ne znam kakva je 159 kad je u pitanju putovanje, ali svedeca velika limuzina koju planiram da uzmem bas za dalja putovanja ce biti ili bmw 5 ili E klasa.