Kuka. Govorim NE senzorima. Jos mi samo senzori fale da se pretvorim u pravu "zenu za volanom"erdeljan napisao:Kuka ili senzori - biraj

Kuka. Govorim NE senzorima. Jos mi samo senzori fale da se pretvorim u pravu "zenu za volanom"erdeljan napisao:Kuka ili senzori - biraj
Pa da jer kad žena ima senzore ona nema pojma da vozi a kada muškarac ima senzore on je faca i voli svoj autoalfa_gt napisao: Kuka. Govorim NE senzorima. Jos mi samo senzori fale da se pretvorim u pravu "zenu za volanom"
Citiram ti post da ne bi mogao da izmenišerdeljan napisao:A mi koji imamo i kuku i senzore?
To da li voli svoj auto ne znam, ali jest' ispada kao neka faca, a proces ucenja voznje krece unazad, pa mu onaj deo mozga u kome pise kako se parkira napadne amnezija (iliti - vozac postane tipicna zena za volanom). Ja se jako lako navikavam na komfor, cini mi se da bih sa senzorima u roku od dan i po zaboravila kako se auto parkira.... A i ne volEm te tackice na branikuinterceptor napisao:Pa da jer kad žena ima senzore ona nema pojma da vozi a kada muškarac ima senzore on je faca i voli svoj autoalfa_gt napisao: Kuka. Govorim NE senzorima. Jos mi samo senzori fale da se pretvorim u pravu "zenu za volanom"
Zasto onda svi (tipa Black Glass, GlassMaxx itd.) stavljaju svoje folije i na soferke?veljko1 napisao:Ukoliko se policajac razume u folije, i ako imas prozirnu foliju bocno, trazice ti atest. Na soferku ne smes nikakvu foliju po zakonu.
Ko kaze da folije na bocnim staklima nisu dozvoljene ?veljko1 napisao:... Folija na soferku, a i bocno, je odlicna stvar, u smislu zastite od sunca i zracenja. Problem je samo sto to nije dozvoljeno zakonom. Ako tebi krsenje tog zakona ne predstavlja problem, zasto bi onom ko postavlja folije to bio problem...