@superfly
Pa valjda ce makar malo manje da purnja... ovo je bila katastrofa, kad na onim vrucinama letos auto odstoji par dana, upalim ga a ono dimna zavesa kao da krijem tenk u pustinji...
Jbg, posto smo sva trojca dosli sami, zanimljivije nam bilo da se vrtimo nego simamo. Samo je VOR na kraju dva puta skljocnuo poredjane makine, mada ne znam sto ih nije okacio.
shala... to je sve sto su imali da ponude u tom trenutku... elektricna sedista, retrovizori, sve sto je moglo da bude ugrejano i elektricno to je tako... najvece alu felne, sve naj...
posle 20 god... to ide .sve sto moze da ti crkne i da nikada ne popravish. ili sve sto je vec crklo a prethodni vlasnik te ubedjuje da se to 5 min da se sredi samo on nikada nije imao vremena
Jime: Skroz interesantna stvar; prelazak na noviji sistem je uvek prepravka vredna truda!
Tokyo: Nadam se da cesh ispuniti taj tvoj cilj i da cesh iskulirati, jer ga smori vishe sa tim bemweyovima svuda. Ne znam, meni bi bash bilo glupo da zakachim sliku neke neTransaxle Alfe ovde (osim Juniorke), a da ne pricham o drugim firmama.
Ti si moj drug i kapiram da te to privlachi, ali brateeeeee imaj smisla za besmisao...
svima jos jednom sretna nova, i da vam se ispune zelje. pa cak i tebi tokyo da nadjes dobru kockicu(stvarno ti zelim srece, jer nije lako, ko ni dobru sektasicu) pa da ju slozis kako bog zapovijeda.
ne brini se zbog negodovanja najokorjelijih alfista jer svi znamo da je kockica izravni konkurent 75ici, pa kad je tako, nekog vraga i vrijedi
ps kako je dosla nova godina tako se odnekud pojavila nova verzija stranice, slobodno kliknite na potpis , pa cete tamo vidit jedan link