Letovanje Grcka
- Velja
- Garaža: Alfa Romeo 159 SW 2.0JTDM
U ponedeljak prije podne, nista posebno kod Velike Plane, ako ti ovo nesto znaci.
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Hvala za info, ali ne znaci mnogo nazalost. Ja idem u subotu kada je opterecenje drasticno vece.
Ali bi mi znacilo samo da znam jel i dalje radi samo jedna traka?
Ali bi mi znacilo samo da znam jel i dalje radi samo jedna traka?
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
Do Velike Plane nema guzve, zavrseni su radovi kod Sd i Po, ako ides nocu, nemas problema.
- Dika
- Garaža: Alfa Romeo GT
samo su tu radovi, auto put odlicno odradjen izuzev dela posle iskljucenja za Pojate tj Krusevac, taj deo je losiji...
Re: Letovanje Grcka
danas prosao u Bg-Nis Kod Velike Plane se radi samo most ali nista posebno, nema zastoja ni najmanjeg, saobracaj preusmeren u drugi pravac nekih 600-700m , prosao sam oko pola 12 danasGruja napisao:Drugari, kakva je sada situacija kod Velike Plane?
Jel bio neko skoro, u prethodnih dan dva?
Krecemo u subotu za Greciju, pa da vidim jel se sta promenilo ili da idem preko Smedereva?

- Gruja
Krecem ujutru, ali ako su vecinu zavrsili onda nema problema.
Kapiram da tih 600-700m preusmerenja moze da napravi zastoj od pola sata max, a ne one kilometarske kolone.
Hvala veliko!!!
Kapiram da tih 600-700m preusmerenja moze da napravi zastoj od pola sata max, a ne one kilometarske kolone.
Hvala veliko!!!

- Dika
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ja sam načuo na je preko kEkEnde najbolji poot 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
- Joca
- Garaža: ;)
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Srecan put 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Joca
- Garaža: ;)
- Velja
Par stopedesetdevetki na Lefkadi.
Jedna crna karavan Bg mi zapala za oko i jedan tamno sivi TI SK table
Vidio sam i par 147, ima jedna crvena lijepo skockana, grcke table.
Nego, eto jedan utisak, ovi stranci kao da su zaboravili ili nikad nisu znali da voze. Ja mislim da mene gledaju kao ludaka, istina i ja njih kao levate...pa nisu u stanju jednu, ali jednu krivinu da izvezu bez kocnice. Potpuno van pameti, isao u neku krivinu 20 ili 100 na sat, on pobada kocnicu sa jednakim entuzijazmom. Stvarno da od odlijepi covjek., ove
Pokusao se danas spustiti na Kalamitsi plazu i odustao. Taj parking na kraju puta, jos se placa 2e, mozda od Alfi Crosswagon da moze da se spusti, moja nema sanse. Kacio sam i ovako malo uslijed neravnog puta u serpentinama, srecom milio sam...
Inace, put koji ide kroz planine je bas dobar za voznju. Radi se o putu Lefkas-Porto Katziki. Nema nesto guzve, a ima dobroh i pravaca i krivina. Samo se pripremite za stejndzere.
Jedna crna karavan Bg mi zapala za oko i jedan tamno sivi TI SK table

Vidio sam i par 147, ima jedna crvena lijepo skockana, grcke table.
Nego, eto jedan utisak, ovi stranci kao da su zaboravili ili nikad nisu znali da voze. Ja mislim da mene gledaju kao ludaka, istina i ja njih kao levate...pa nisu u stanju jednu, ali jednu krivinu da izvezu bez kocnice. Potpuno van pameti, isao u neku krivinu 20 ili 100 na sat, on pobada kocnicu sa jednakim entuzijazmom. Stvarno da od odlijepi covjek., ove
Pokusao se danas spustiti na Kalamitsi plazu i odustao. Taj parking na kraju puta, jos se placa 2e, mozda od Alfi Crosswagon da moze da se spusti, moja nema sanse. Kacio sam i ovako malo uslijed neravnog puta u serpentinama, srecom milio sam...
Inace, put koji ide kroz planine je bas dobar za voznju. Radi se o putu Lefkas-Porto Katziki. Nema nesto guzve, a ima dobroh i pravaca i krivina. Samo se pripremite za stejndzere.
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Druže, nadam se da se sjajno provodiš, a deluje da je upravo tako 

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Dika
Ja se spustio na Kalamitsi bez problema i parkirao se pored puta jer je parking bio pun
ali jeste sto ti kazes ogroman uspon :-/
Voze kao babe pizdeo sam, ja sam peglao krivine i uzivao, pogotovo kad cujem skripu guma

Voze kao babe pizdeo sam, ja sam peglao krivine i uzivao, pogotovo kad cujem skripu guma

- Veloce
- Saradnik Uprave
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
Hvala
Put je prosao super,na granicama nije bilo veceg zadrzavanja. Najvise na Grckoj 15-20min. GT jednostavno guta kilometre.. Prosecna potrosnja po bordu 6,1l. Stigli smo za nesto manje od 9 ipo sati. 

- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Slabo si ti to vozio 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Veloce
- Saradnik Uprave
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
- Veloce
- Saradnik Uprave
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
Ljudi je l' iz Kavale ide trajekt za Tasos ? Koliko kosta i koliko se vremenski ide trajektom ?
- Kosovic
- Garaža: /
Da me ubiješ sad, ne mogu da se setim pojedinosti. Sećam se da ide ređe i da je malo skuplja karta u odnosu na Keramoti. Mislim da je iz Kavale do Skale Prinos 35e za auto i 2 ljudi, a iz Keramnotija 26e (toliko sam ja platio). Manje više, koliko je Keramoti jeftiniji, toliko potrošiš goriva do njega, ali jako često ide (čini mi se na pola sata) u odnosu na Kavalu.
- Gruja
Da, iz Kavale ide dva puta dnevno i ako omasis cvrc.
Iz Keramotija ide na 45 min sve negde do uvece...
Sto se tice autoputa, samo da javim da je nama sve proslo bez zastoja, na granicama cak nisu ni udarali pecate, samo masu prodji, prodji...
Iz Keramotija ide na 45 min sve negde do uvece...
Sto se tice autoputa, samo da javim da je nama sve proslo bez zastoja, na granicama cak nisu ni udarali pecate, samo masu prodji, prodji...
- Veloce
- Saradnik Uprave
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
http://www.thassos-ferries.gr/serbia.html
Nasao sam,ovde su sve potrebne informacije
Sutra idemo malo do Tasosa,ako neko ima predlog za neku plazu neka prica
Planiramo da posetimo Mermernu plazu..
Nasao sam,ovde su sve potrebne informacije

- Sule
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 16v
- Velja
Danas se vratio. Sve proslo kako treba.
Nekih 10 sati voznje...puta malo vise...pauza za kafu, za gorivo, rucak u Leskovcu, putarine Doljani i Bubanj potok...po pola sata
Granice, osim nase, bez zadzavanja. Kod nas pola sata.
Potrosnja sa V-power 7,5, sa Makpetrolom 8...istina i nesto brze voznje.
Sve u svemu ok, ali naporan put.
Nekih 10 sati voznje...puta malo vise...pauza za kafu, za gorivo, rucak u Leskovcu, putarine Doljani i Bubanj potok...po pola sata

Granice, osim nase, bez zadzavanja. Kod nas pola sata.
Potrosnja sa V-power 7,5, sa Makpetrolom 8...istina i nesto brze voznje.
Sve u svemu ok, ali naporan put.
- Velja
Dalekoo brate
Lijepo ostrvo. Trebalo mi je malo vremena da se priviknem gdje sam dosao. Jednom kad sam skontao, pocelo je uzivanje
Grad Lefkas me odusevio, prelijepa arhitektura, ususkan i svasta ima u ponudi. Za svakog po nesto...i kafei, restorani i setnja...a vidim da ima i da se izadje.
Plaze sjajne, Boja mora...pijeska, bijele litice...stvarno prelijepo. Treba vidjeti i dozivjeti.
Nisam mnogo presao, nepunih 500km..ja sam bio u Lefkasu, pa nisam imao gdje da se vozikam, Dva puta Katziki, jednom Nidir, zbog krstarenja i jednom Vasiliki tj Agiofili, ali sam tamo isao camcem
Malo je nezgodan prilaz do nekih plaza, pa sam to ostavio za obilazak brodom, a neke nisam ni obisao. Nebiotno, sve su one manje vise iste ostim Katizme.
U svakom slucaju, prelijepo ostrvo, nauzivao sam se, ali i navozao

Lijepo ostrvo. Trebalo mi je malo vremena da se priviknem gdje sam dosao. Jednom kad sam skontao, pocelo je uzivanje

Grad Lefkas me odusevio, prelijepa arhitektura, ususkan i svasta ima u ponudi. Za svakog po nesto...i kafei, restorani i setnja...a vidim da ima i da se izadje.
Plaze sjajne, Boja mora...pijeska, bijele litice...stvarno prelijepo. Treba vidjeti i dozivjeti.
Nisam mnogo presao, nepunih 500km..ja sam bio u Lefkasu, pa nisam imao gdje da se vozikam, Dva puta Katziki, jednom Nidir, zbog krstarenja i jednom Vasiliki tj Agiofili, ali sam tamo isao camcem

Malo je nezgodan prilaz do nekih plaza, pa sam to ostavio za obilazak brodom, a neke nisam ni obisao. Nebiotno, sve su one manje vise iste ostim Katizme.
U svakom slucaju, prelijepo ostrvo, nauzivao sam se, ali i navozao