Da li ima kraja...
- Klon
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
- Klon
moram da priznam nisam citao sve postove u temi pa ako ima slican slucaj izvinte na ponavljanju, evo mog iskustva sa birokratskim talogom. Kupio sam ovaj auto sa svim potrebnim papirima za registraciju, uradio tehnicki i otiso u MUP NBgd, sacekao red da bi mi jedan balavac iza saltera reko da nemam delovodni poecat na izjavi o tome kako je auto uso u zemlju, na kom slepu, koje reg itd. Izadjem napolje zovem coveka koji mi prodo kaze i njemu se desilo isto, otiso u drugi MUP i obavio bez problema. Poucen od njega ja odem u Zemun stanem u red i obavim bez ikakvih problema sve, posle sam saznao da imanje delovodnog pecata nije obaveza pa samim tim ni ne moze se zahtevati......
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Mene su jednom zajeb. zato sto je u kupoprodajnom ugovoru prvo stajalo ime kupca, a doticna na salteru govorila kako je obavezno da prodavac bude na prvom mestu i da mi ugovor ne vazi (koji je naravno i u sudu overen). Otisao na drugo mesto i registrovao auto bez problema

- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- Zvrle
- Saradnik Uprave
- Garaža: Alfa Romeo 159 SW 1.9 8V 2010 god.
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v 2003 god. - Lokacija: Breznica
Ovo nema veze sa Alfama, ali mislim da je tema odgovarajuca i moram da to podelim sa vama inace cu da puknem. Da se pohvalim, bivsa firma Agroziv iz Zitista meni, kolegama i koleginicama koji smo tada kod njih radili ostala je duzna dve plate u vrednosti oko 500 evra.U stvari vecini od nas Agroziv Zitiste duguje jednu a njihova filijala iz Jagodine drugu platu, to je iz 2007 ili 2008 godine, ne secam se bas tacno(i nemam volje da potrazim u dokumentaciji koju imam).
Firma je otisla u stecaj i napokon je stiglo resenje iz Zitista da je novac spreman za uplatu. Sada jos cekamo resenje iz Jagodine. Da nije zalosno bilo bi smesno!

Prvo sam pomislio da je greska u kucanju i da su izostavili bar jednu nulu na kraju cifre, ali iz razgovora sa kolegama sam video da nije greska, kod njih se cifre krecu od 10-15 din.
Naj smesnije (ili naj zalosnije) je to sto ako im posaljem kopiju lk i broj racuna postom i naravno preporuceno, postarina ce me kostati najmanje 5-6 puta vise od vrednosti novaca koji trebam da dobijem.

Firma je otisla u stecaj i napokon je stiglo resenje iz Zitista da je novac spreman za uplatu. Sada jos cekamo resenje iz Jagodine. Da nije zalosno bilo bi smesno!

Prvo sam pomislio da je greska u kucanju i da su izostavili bar jednu nulu na kraju cifre, ali iz razgovora sa kolegama sam video da nije greska, kod njih se cifre krecu od 10-15 din.
Naj smesnije (ili naj zalosnije) je to sto ako im posaljem kopiju lk i broj racuna postom i naravno preporuceno, postarina ce me kostati najmanje 5-6 puta vise od vrednosti novaca koji trebam da dobijem.

''Alfa Romeo one day.. Alfa Romeo forever''
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- Zvrle
- Saradnik Uprave
Ma znam da je verovatno tako, ali sve jedno, ovo je zalosno, ovoga nema ni u crtanim filmovima 

- Klon
- Zvrle
- Saradnik Uprave
Znam da je i njih vise kostalo, ali ne dugujem ja nista njima nego oni meni. Kad ja imam dugovanja prema drzavi onda je malo drugacija prica, oni stavljaju kamate i kamate na kamate i sve sto mogu!
- Klon
obavezno poslusati
http://www.srbijadanas.net/profesor-kli ... obe-video/
http://www.srbijadanas.net/profesor-kli ... obe-video/
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
Jos jedna od novosti vezano za skutere,mopede itd. do 50ccm.
Iako sam prosle godine registrovao skuter na novu zutu tablicu,sada traze jos jednu stvar. Potvrdu od proizvodjaca da radna zapremina ne prelazi 50ccm i da mu je max brzina do 45km/h.. Vadi se kod generalnog zastupnika i kosta od 1000-6000din.
Iako sam prosle godine registrovao skuter na novu zutu tablicu,sada traze jos jednu stvar. Potvrdu od proizvodjaca da radna zapremina ne prelazi 50ccm i da mu je max brzina do 45km/h.. Vadi se kod generalnog zastupnika i kosta od 1000-6000din.
- Klon
NIJE NASIP AUTOPUT! - 53. Beogradska Kritična masa
e sad NS ili ovo, ja vec duze vreme guslam po zivcima bahatoj vlasti o ovome..... i borim se da se tamo sve srusi......
e sad NS ili ovo, ja vec duze vreme guslam po zivcima bahatoj vlasti o ovome..... i borim se da se tamo sve srusi......
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Verovatno su izvalili da uglavnom svi podignu max brzinu i ubace kit od 80ccm (i tu mogu da se slikaju),pa hoće na neki način da uzmu kintu....Veloce napisao:Jos jedna od novosti vezano za skutere,mopede itd. do 50ccm.
A Man's Got to Know His Limitations...
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Max 45kmh je evropski standard klase 1 dok je klasa 2 max 30kmh, opet evropski standard i izgleda hoce bas da se bace u evropski zakone.
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
Goxy jasno je to,ali meni niko skuter ne kontrolise,a izvadicu potvrdu
A imam prilicno jak setup
Dr Evolution 70cc (Top Performance)
Leo Vince RR
Delorto 17.5mm itd..
Serijski skuter bez blokada razvija vecu brzinu od 45km/h.

Leo Vince RR
Delorto 17.5mm itd..
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Ma briga njih koliko ces ti brzo da ides, bitno je da im platis nesto sto oni hoce, a tvoja bezbednost je samo tvoja stvar.
Nesposobnost jedne Vlade i drzave se ogleda i u tome kad hoce bukvalno sve da rese preko naplate poreza, ne vodeci brigu o sporednim stvarima koje nosi taj zakon o naplati
Nesposobnost jedne Vlade i drzave se ogleda i u tome kad hoce bukvalno sve da rese preko naplate poreza, ne vodeci brigu o sporednim stvarima koje nosi taj zakon o naplati
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ma naravno, moj skuter je išao i 80kmh iako je bio 49cm² i trebao da ima maximalnu brzinu od 45kmh. Drugar je skinuo limit i to je to. Jedino ako se nešto desi pa te policija zaustavi i traži da se provoza da bi ustanovila max brzinu...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Veloce napisao:Goxy jasno je to,ali meni niko skuter ne kontrolise,a izvadicu potvrduA imam prilicno jak setup
Leo Vince RR
Delorto 17.5mm itd..

A Man's Got to Know His Limitations...
- Jurke
- Drug Član
- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Danas pročitah da se spremaju izmene u ceni registracije automobila, i da će se računati prema konjaži tj. snazi, ne toliko prema kubicima.
Tako je u Hr, gde za juga 55 izađe oko 2100 kuna a to je ~280 evra...
Verovatno neće biti toliko skupo, ali mislim da jeftinije nego što je sad neće biti, poznajući prilike ovde.
Veselo, veselo, idemooooo
Najbolje konja i volove nabaviti...
Tako je u Hr, gde za juga 55 izađe oko 2100 kuna a to je ~280 evra...
Verovatno neće biti toliko skupo, ali mislim da jeftinije nego što je sad neće biti, poznajući prilike ovde.
Veselo, veselo, idemooooo

Najbolje konja i volove nabaviti...
Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Veliki naslov u novinama POJEFTINJENJE do 30% ali kad pročitaš između redova na kraju će biti pojeftinjenje za preko 2000 ccm sa 60k na 45k a za ove male će sa 25k da dignu na 35k i onda sve đuture zajedno skuplje.
- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Koliko ja kontam ideja jeste da se nešto menja, ali se još ne zna kako će da se menja. Ono što bi po nama vozačima bilo normalno i razumno teško da će da bude i zakonopiscima. Još ne znaju koji model da se primeni, da li po konjaži, vrednosti vozila, masi, stepenu zagađenja, kombinacijom raznih faktora,..., ali ne sumnjam da će neki "stručnjak" tako da preseče da bude nama vozačima u korist
Sve pod parolom da pratimo evropsko zakonodavstvo ili već upakovano u neku sličnu oblandu. Jedno je sigurno - neće ta priča ići na štetu budžeta i države...

Sve pod parolom da pratimo evropsko zakonodavstvo ili već upakovano u neku sličnu oblandu. Jedno je sigurno - neće ta priča ići na štetu budžeta i države...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Jedno je sigurno-nećemo se mi omastiti sigurno. Ako bude po snazi samo razmislite sada zadnja kategorija počinje od 110kw
Sent from maj el dži ge-2 manji
Sent from maj el dži ge-2 manji
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Ja ocekujem sebi povecanje barem od 30%...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."