ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
vjerojatno si na nesto drugo mislio. bitno je da ste ga skinuli, ako ste se malo mucili neka vas veseli sta ste duze bili skupa.
da bi se kardan izvadio mora se skinut cijeli, dakillaz napisao:mora da se skine ceo kako bi se izbio

vjerojatno si na nesto drugo mislio. bitno je da ste ga skinuli, ako ste se malo mucili neka vas veseli sta ste duze bili skupa.
- superfly tnt
oho, diftung glave i gumice ventila su pale. mislis da ce ti TS sad manje dimit? oce vraga hihi 

-
ki
- Drug Član
Da se razumemo, imao sam info da se na sredini ne treba skidati vec da se opushteno izbija iz nutova ka zadnjoj osovini (poshto se skine samo zadnja guma).
Imash li neki info vezano za prednju gumu kardana u kontekstu da se pakuje neka jacha? Ova je osrednja, ali bi mogla uleteti druga, kad vec sve kupusam...
Hteo sam samo da ga svuchem sa nutova, a da ostane fiksiran na lezhaju shto ipak nije moguce. Ne znam kako je kod TS-a, ali ovde prvi segment kardana udara u shtitnik poluga menjacha.superfly tnt napisao:da bi se kardan izvadio mora se skinut cijeli, dakillaz napisao:mora da se skine ceo kako bi se izbio![]()
Da se razumemo, imao sam info da se na sredini ne treba skidati vec da se opushteno izbija iz nutova ka zadnjoj osovini (poshto se skine samo zadnja guma).
Imash li neki info vezano za prednju gumu kardana u kontekstu da se pakuje neka jacha? Ova je osrednja, ali bi mogla uleteti druga, kad vec sve kupusam...
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
- superfly tnt
hm pa zadnja guma bi se trebala svuc bez da se skida kardan. a predna guma na V6 je zeznuta jer se obicno nalazi jos jedan komad izmedju gume i kardana, neka vrsta kriza u koji se gura kardan. nazubljen je i ima slic koji se steze, sluzi za centriranje kardana. odlicna stvar ako skidas kardan ali ako mjenjas prednju gumu onda je uzas. ako imas taj dio onda otpustis maticu tako da kardan moze setat napred nazad, tada bi se zadnja guma trebala svuc bez frke.
kroz iskustvo sam shvatio da skidanje kardana kroz rupu na zvonu je totalno gubljenje vremena. otkacim nosac na zvonu i krokodilkom dignem napred motor koliko ide. tako da se nagne iza. i onda poslazem sve produzetke za gedoru koje nadjem u garazi, gurnem ih uz kardan i gadjam matice. kardan sluzi kao oslonac za racvu, 3 minute posla za skinut 3 matice. klasicnim putem ide pol sata.
ako je guma ispucala i losa, mijenja sad dok je sve dole, moze ti puknuti i onda si u problemima. kod nas je akronova guma mislim oko 60 eura. i ok je
kroz iskustvo sam shvatio da skidanje kardana kroz rupu na zvonu je totalno gubljenje vremena. otkacim nosac na zvonu i krokodilkom dignem napred motor koliko ide. tako da se nagne iza. i onda poslazem sve produzetke za gedoru koje nadjem u garazi, gurnem ih uz kardan i gadjam matice. kardan sluzi kao oslonac za racvu, 3 minute posla za skinut 3 matice. klasicnim putem ide pol sata.
ako je guma ispucala i losa, mijenja sad dok je sve dole, moze ti puknuti i onda si u problemima. kod nas je akronova guma mislim oko 60 eura. i ok je
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Ma nije bilo nikakvog problema,jedino tvrdoglavost
moze tako . . . . . tako su mi rekli 
Ondak se tokyo naljutio i poceo redom kako i dolikuje, auspuh mars napolje, zastitni lim katalizatora mars napolje, nosac kardana mars napolje i bup ispade kardan ko iz pi... ke
A onda ljuti od posla sa prvim pahuljama snega tokyo i killaz RUCNA i udri,bas je bilo zanimljivo jos da mi je bio neki RWD eto zeze
P.S superfly
Motor ide mapolje tako da nije problem za prednju gumu!

Ondak se tokyo naljutio i poceo redom kako i dolikuje, auspuh mars napolje, zastitni lim katalizatora mars napolje, nosac kardana mars napolje i bup ispade kardan ko iz pi... ke

A onda ljuti od posla sa prvim pahuljama snega tokyo i killaz RUCNA i udri,bas je bilo zanimljivo jos da mi je bio neki RWD eto zeze

P.S superfly
Motor ide mapolje tako da nije problem za prednju gumu!
- superfly tnt
bas me zanima kako ste skidali matice na zadnjoj gumi, sa auspuhom gore
eto dobro da je tokyo bio blizu, pa je kao doktor odstranio sve sta smeta.
nemojte zaboravit skinut hladnjak kad bude motor isao van
ljudi fali mi takve akcije, skupi se ekipa i udri. jos koja pivica, malo cevapa i eto zabave, a svako ima svoju viziju slaganja.

eto dobro da je tokyo bio blizu, pa je kao doktor odstranio sve sta smeta.
nemojte zaboravit skinut hladnjak kad bude motor isao van

ljudi fali mi takve akcije, skupi se ekipa i udri. jos koja pivica, malo cevapa i eto zabave, a svako ima svoju viziju slaganja.
-
Go
- Drug Član
@Killaz
Neka ih rukavice u garazi imam ja druge.
Tvrdoglavost je jako cudna pojava. Sva sreca da Tokyo ima neverovatno moc ubedjivanja.
Rece mi drugar da je parking na Adi jako zanimljiv
. On je jutros prolazio tuda. Ima li zainteresovanih za zimske ludorije veceras?
Pozdrav.....
@Killaz
Neka ih rukavice u garazi imam ja druge.
Tvrdoglavost je jako cudna pojava. Sva sreca da Tokyo ima neverovatno moc ubedjivanja.

Rece mi drugar da je parking na Adi jako zanimljiv

Pozdrav.....