Nije to nikakav test. To je kao kada ti neko da auto da prodjes dva kruga oko kuce. Obisli par krugova oko Balloca i to je to...To je tek malo da "zamirise" i zagolica mastu. U tim prvim voznjama utisci su uvek pozitivni. Tada se pored tih voznjica jede, pije, spava na racun firme, provode se novinari na lepim mestima i niko naravno nece da napise nista lose. Test je kada se dobije auto na nedelju-dve, izmere se perfomanse i dobije se nekakva slika, bez zdranja i zajebancije. Test na 100000km je test izdrzljivosti i on je posebna kategorija ispitivanja.
Kupio sam juce i Autobild i SAT. procitao sam sve testove na netu. I u sustini svi pisu isto.. Dobro kaze @Starac... (Mozda je i dobro sto je tako) Pominju slabo drzanje tih sedista iiii to je to..Komplimenti na sve strane.. ( ne sumnjam da je tako)
Brojke zvuce sjajno... i ubrzanja i potrosnja i emisija tih nekih stetnih gasova ,pa i max brzina,snaga,Nm,cena...
Malo mi je cudan ovaj "novi" alfin dizajn..tj. 8c competizione .. Nisu mi Alfe vise tako agresivne...sad su mnoooogo sexy.. Kontam da je kao pojava bolesno lepa..pogotovu u crvenoj boji.. Mada ja bih vise voleo da su agresivne kao sto su bile 155,147,159 itd..Ali jbg...
Zanimljivo mi je to koliko je natrpana elektronskim pomagalima...kao da je Lexus u pitanju.. bio sam siguran da ce biti sterilna u voznji ,medjutim eto kazu da nije...tehnika je cudo... Nzm kako bih se snasli mi sto vozimo automobile iz ranih 90tih ...Ali ja sam poprilicno siguran da bi mi trebalo par nedelja da se priviknem na sve to..VDC,DST,Q2 pa D.N.A ... to vise nema veze sa automobilima i voznjom na koju sam ja navikao...
Mada opet bi je rado posedovao.. cak sta vise mislim da bi to bilo i najpametnije uraditi.. sacekati par godina i uzeti polovnu... 159 je tenk za ovo..mada mi se vise svidja enterijer i polozaj za volanom u njoj. Ali performanse,dinamika... vredi cekati ja mislim.
Kolika je verovatnoca da u bliskoj buducnosti iz fabrike izadje neka GTA Giulietta?? Ali stvaarno olaksana i nabrijana dovoljno da parira Megane Renaultsport-u 250 i Golfu R?
Hvale je maksimalno,a nasa nesreca je sto 85% nas vozi baracine iz 90-ih za ciju kontrolu u voznji je potrebno malo vece umijece,pa nam sad za ove modernije masine treba malo vremena za navikavanje,ali kazu da se covjek na dobro lako navikne...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
od opreme koje nema na spisku ja bi dodao jedan masivni prenji bumper
(komšija sa toyotom voli da mi se nasloni, strahujem i sad za ovaj polovičan
branik i masku a kamo li za novi auto bez branika)
i naravno bočne lajsne na vratima što zbog prljanja što zbog drugog
komšije koji ne zna da otvori vrata na 1. zub
Poslednja izmena od Viper u Pon Maj 03, 2010 7:44 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Iskreno, ja bih radije uzeo ovaj od 1.4 sa 170 konja i za razliku u cijeni doplatio za jos opreme nego onaj od 235KS. (moram da priznam da joj 18'' felge cuce najstrasnije, mislim da bi me samo finansiranje guma tog precnika dekintiralo ),
P.S.: Iako je sve ovo u domenu sta bi bilo kad bi bilo, i mada ne volim da sudim o necemu a da i sam nisam to probao, moram da kazem da ljudi koji i sami kazu da je verzija od 235 konja preteska na nosu i da nije tako zabavna za voziti, znaju sta govore.
Te priče da je tako mali motor težak u nosu su besmislene. Razlika u kilaži je 30 kg. 1.4 1365 kg. - 1.75 1395 kg.
Uvek dajem prednost jačem motoru u odnosu na opremu, pogotovo ako je razlika toliko izražena.