Sve o svemu
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Bice veca cena - negde oko 70-80000 evra, ali to je povoljno za takav auto.
Sto se tice rekorda, ima i brzih, ali ne u toj klasi i ne te koncepcije.
Sto se tice rekorda, ima i brzih, ali ne u toj klasi i ne te koncepcije.
Acqua-Olio-Benzina
- starac vujadin
Po meni Corvette Z06 je jos bolji u odnosu ulozeno-dobijeno, s obzirom na manje-vise iste perfomanse, 80000 evra cene i znatno jeftinije odrzavanje. Cenu ce cuvati i jedan i drugi u postprodaji - za Corvette znam, a za GT-R predosecam da ce biti trazen i kao polovnjak jer se ne stancuje masovno, a auto je poseban i po dizajnu.
Acqua-Olio-Benzina
- Damjan156
- Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter
Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks - Lokacija: Beograd
- starac vujadin
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Znaci poenta je, ako sam dobro ukapirao, ismejavanje branda, odnosno izjave voditeljskog trojca, da se niko ne moze zvati pravim ljubiteljem automobila ako nije barem jednom posedovao Alfu? I onda su im dali po neshto vishe od 1k jurica da pazare Alfe? A da su kupili Audi-ja za 1k jura to bi bash bila mashina do j*ja... ja, ja naturlih

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
po najavama se radi o crnoj 75ici vec vidjena i ta sigurno ne kosta 1000 funti. to je mozda normalna cijena za najnormalniju 75icu tamo. spider necu ni spominjat kolike su cifre, jedino onaj gtv moze proc pod ispod 1000 funti.
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
ma to su debili. glumci najobicniji. znaci kupili su ispravnu 75icu , prije snimanja je unistili da ispadne kako su nabavili krshinu. emisija ce najvjerojatnije ispast sprdacina a ne nesto korisno 

- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
Ma pazi, ok, top gear je zabavni program... parada cinizma i puno istine na pogresan nacin...
dakle mi svi volimo svoja kola... i ja volim svoja veoma... ALI...
chika Clarkson nekada ima pravo...
Jeste, challenge-i su svi njihovi namesteni najstrasnije i to je samo dobra televizija... nista drugo... kolazhno zabavni program... kako se to nekada zvalo...
Ali da imaju sustinsko pravo to stoji... a to je kompletno podsmevanje celom komercijalnom auto segmentu... sto je i istina samo je niko ne voli...
jel moze da se napravi dobar auto... moze... cak i za .malo. para... nashe sektasice su pravi primer primenjene tehnologije...
jel moze da se napravi bolji auto za isto para... moze ali niko nece... prica svi znamo milion... delovi kola koji namerno lose napravljeni da bi morao da kupujes delove i cene originalnih delova koje su smejurija jer su nerealno visoke... cela industrija je dakle kapitalisticki smeh... i kroz ceo top gear cete dobiti upravo tu poruku...
mene licno je jeremy kupio kada je radio porche cayman... .previshe je u sredini. to je bio zakljucak... i zato je djubre... sto i jeste tako... auto sa mnogo vishe potencijala koji je napravljen da popuni rupu izmedju boxtera i 911... znaci po svemu je downgraded... da bi upao u sredinu... i po ceni i snazi i opremi... dakle bruka za porsche jer namerno napraviti auto koji je mogao biti mnogo bolji loshijim iz komercijalnih razloga... to je za mene sramota...
jel nasa 75 mogla da bude bolja... jeste mnogo... jel svaki auto moga da bude bolji i da ne kosta vishe... jeste... realno... iz kojih kola je izvucen maximum svega sto treba da budu... zna se... veyron, stari lamboi, rolsevi, bently... znaci kola koja nisu u masovnoj proizvodnji i kojima se poklanja dovoljno paznje... ostalo sve je neslana sala na nas racun... neka mi neko kaze da u masovnoj proizvodnji 1kg lambovog motora i alfinog motora ne kosta isto...
to je upravo ono sto top gear pokusava da vam kaze... na zabavan nacin...

dakle...
svemir vas mrzi, pomirite se sa tim...

dakle mi svi volimo svoja kola... i ja volim svoja veoma... ALI...
chika Clarkson nekada ima pravo...
Jeste, challenge-i su svi njihovi namesteni najstrasnije i to je samo dobra televizija... nista drugo... kolazhno zabavni program... kako se to nekada zvalo...
Ali da imaju sustinsko pravo to stoji... a to je kompletno podsmevanje celom komercijalnom auto segmentu... sto je i istina samo je niko ne voli...
jel moze da se napravi dobar auto... moze... cak i za .malo. para... nashe sektasice su pravi primer primenjene tehnologije...
jel moze da se napravi bolji auto za isto para... moze ali niko nece... prica svi znamo milion... delovi kola koji namerno lose napravljeni da bi morao da kupujes delove i cene originalnih delova koje su smejurija jer su nerealno visoke... cela industrija je dakle kapitalisticki smeh... i kroz ceo top gear cete dobiti upravo tu poruku...
mene licno je jeremy kupio kada je radio porche cayman... .previshe je u sredini. to je bio zakljucak... i zato je djubre... sto i jeste tako... auto sa mnogo vishe potencijala koji je napravljen da popuni rupu izmedju boxtera i 911... znaci po svemu je downgraded... da bi upao u sredinu... i po ceni i snazi i opremi... dakle bruka za porsche jer namerno napraviti auto koji je mogao biti mnogo bolji loshijim iz komercijalnih razloga... to je za mene sramota...
jel nasa 75 mogla da bude bolja... jeste mnogo... jel svaki auto moga da bude bolji i da ne kosta vishe... jeste... realno... iz kojih kola je izvucen maximum svega sto treba da budu... zna se... veyron, stari lamboi, rolsevi, bently... znaci kola koja nisu u masovnoj proizvodnji i kojima se poklanja dovoljno paznje... ostalo sve je neslana sala na nas racun... neka mi neko kaze da u masovnoj proizvodnji 1kg lambovog motora i alfinog motora ne kosta isto...
to je upravo ono sto top gear pokusava da vam kaze... na zabavan nacin...

dakle...
svemir vas mrzi, pomirite se sa tim...

- ana156
- Garaža: 147 1.6 TS plava metalik