NJEN DNEVNIK:
Večeras mi se muž ponašao čudno. Imali smo u planu da se nađemo u restoranu i odemo na večeru. Pre toga sam bila u šopingu sa kolegicama, pa sam predpostavila da je bio uznemiren jer sam malo kasnila, ali nije ništa komentarisao. Tokom večere
nije rekao ni reč. Kad smo izašli iz restorana i krenuli prema autu povukla sam ga sa strane i upitala šta nije u redu.On je
odgovorio "ništa".
Pitala sam ga jesam li ja kriva što je uznemiren, a on je odmahnuo glavom i rekao da nema veze sa mnom i da se ne brinem ni oko
čega. Pokušao je nekoliko puta da upali auto i nešto mrmljao.
Dok smo se vozili kući rekla sam da ga volim, a on se samo
osmehnuo i nastavio da vozi. Nisam nikako mogla da objasnim
šta se događa i ne znam zašto nije rekao "I ja tebe".
Kad smo došli kući, ignorisao me i ponašao se kao da ne želi da
ima nikakve veze sa mnom. Samo je ćutao i piljio u TV. Činilo se
da je odsutan s ovoga sveta i osećala sam se udaljeno od
njega. Uz svu tu tišinu odlučila sam da odem na spavanje. Nakon 15 minuta mi se pridružio u krevetu. Za sex nije bio raspoložen.
Samo je legao i zaspao. Ne znam šta da radim? Čini mi se da je
u mislima s nekom drugom. Ovo je verovatno kraj!
NJEGOV DNEVNIK:
Već nekoliko dana me zeza motor pri paljenju. Zvati sutra Acu majstora.
Ko kaže da Vlada Srbije ne radi da suzbijanju najezde komaraca?
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Ušao slepac u ženski bar (greškom) i naruči on sebi piće. Nakon kraćeg vremena vikne slepac konobarici:
- Hoćeš li da čuješ vic o plavušama?
Iste sekunde čitav bar se utihnuo i žena pored slepca reče:
- Pre nego što ispričaš vic, moram ti reći pet razloga zašto ne bi trebalo da ga ispričaš, pa ti razmisli:
1. Konobarica je plavuša.
2. Ja sam plavuša od 90 kg sa crnim pojasom.
3. Ova do mene je plavuša koja trenira rvanje.
4. Ta iza tebe je plavuša policajka.
5. Izbacivač je plavuša. Priča li vam se vic o plavušama? - ljutito ga upita ona.
A slepac će na to:
- Ma jok, pa da moram pet puta da objašnjavam
Clanak u novinama o automobilu koji je bio parkiran na parkingu ispred hotela i nakon nedelju dana nisu uspeli da nadju vlasnika pa su ipak asvaltirali parking - sem mesta gde je auto stajao!
"Ovim je potezom Babina Greda definitivno deklasirala susjedno selo Štitar, koje je godinama bilo na glasu kao najurbanije selo u Slavoniji, i to zbog semafora koji je olakšavao pastirima tranziciju stoke u svim smjerovima. Otkako je postavljen 2006., semafor je smanjio broj stradalih goveda u prometu za 30 posto te se mještani gotovo ne sjećaju kad su se zadnji put sudarila dva stada na tome opasnom križanju."
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!