alu felne
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pa, kako nema - nacin tuninga i stylinga Alfe 155 je isti kao i kod nemackih automobila. I ti sam. Mislim...taj izraz "german style" je glup, ali ono sto bi on trebalo da predstavlja - 155-ica se totalno uklapa u to.
Acqua-Olio-Benzina
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Daj neku sliku kako stoje na 155. Ja ih nesto nisam bas vidjao sa tim felnama
Re: alu felne
starac vujadin napisao:Dobro bi cucnule, ali ih puno ljudi ima vec na 155...nije bas originalno.

- starac vujadin
Mislio sam na petokrake felne, ne konkretno na bas taj model...
Acqua-Olio-Benzina
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Meni je jos dok nisam znao ko je dizajner 155-ice,ista podsjecala na Testarossu i to sam bas komentarisao sa mojim kumom kog zabolje za kola inace,ali smo primijetili da iz nekog razloga podsjeca na Testarossu...
Sorry zbog off-a
Sad idemo u off,ali nadji mi jos jedan njemacki auto koji izgleda kao 155,samo jedan...starac vujadin napisao:Dobro bi cucnule, ali ih puno ljudi ima vec na 155...nije bas originalno. A 155-ca i jeste dosta "german style" ayto po dizajnu.
Meni je jos dok nisam znao ko je dizajner 155-ice,ista podsjecala na Testarossu i to sam bas komentarisao sa mojim kumom kog zabolje za kola inace,ali smo primijetili da iz nekog razloga podsjeca na Testarossu...
Sorry zbog off-a

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
- starac vujadin
Mogao bih da ti nadjem mnogo vise nemackih kola kojima je 155 bliza po stilu nego italijanskih, ali to je neka tema uz pivce jer cemo ovde krenuti s bespotrebnom raspravom...SCHUMACHER napisao:Sad idemo u off,ali nadji mi jos jedan njemacki auto koji izgleda kao 155,samo jedan...starac vujadin napisao:Dobro bi cucnule, ali ih puno ljudi ima vec na 155...nije bas originalno. A 155-ca i jeste dosta "german style" ayto po dizajnu.
Sorry zbog off-a

Acqua-Olio-Benzina
- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
150 EUR Max., ali ako on njegove ceni, lupicu, 300 EUR, možda je bolja varijanta da ih kupiš za keš ako si u mogućnosti, pa tvoje polako prodaš...Sauriann napisao:Jedno piatnjce kolege,
koliko je realno da doplatim za tristar 17" felne sa gumama koje su ok (kao i moje na 16").
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
Meni je danas čovek trazio 250e doplatu jer su navodno njegove prednje gume bolje od mojih mada sam sam bio spreman da merimo šaru ali sam odustao jer znam da je nerealan jer mi je ranije tražio 30e za jednu 15" čeličnu felnu bez gume. Kasnije sam kupio za te pare alu 16" sa ekstra gumom pa sam skontao da mu je otpad malo skup...Nisam mogao da se pogađam sa njim...
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Tristar su hiljadu puta lepše od bilo kojih trokrakih koje su meni ogavne, a iskreno, tristar nisu ništa posebne da bi bile toliko skupe, ima lepših a jeftinijih. Ja bih mu doplatio 50-100 evra.
p.s. više mi se sviđaju tvoje, još da je Alfa crvena, a one bele
p.s. više mi se sviđaju tvoje, još da je Alfa crvena, a one bele

potpis
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Interesantno da Tristar i ne idu tako lose uz SW, dok ih na limuzinu ne bih stavio...

Interesantno da Tristar i ne idu tako lose uz SW, dok ih na limuzinu ne bih stavio...
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- OMP
- Garaža: GP TJet
a drugi auto kome je slicna(mada nije nemacki) je volvo 850
najbliza je e36ici ako cemo tako a tesko da bih mogao da nadjem slicnost sa jos nekim švapskim modelomstarac vujadin napisao:
Mogao bih da ti nadjem mnogo vise nemackih kola kojima je 155 bliza po stilu nego italijanskih

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
Jedna od najvecih prednosti 155ice je bas ta sto je jedinstven auto i nema slicnosti sa modelima drugi proizvodjaca tog godista , sto se e36 tice po meni je to najgora serija sto se tice BMWa (imao sam prilike da sklapam jedno 5,6 e36ica kako taj auto zna da truli
, motor je
tu nema govora) i svakako nema slicnosti sa 155 

busso trsi Sline
- OMP
- Garaža: GP TJet
ne bih se ja slozio oko 36ice, lep auto i jako lep za voznju, vozio sam vise modela i svideli su mi se, jedino mi se enterijer kod 36ice ne svidja
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
Nije to samo moje misljenje ( mogu slobodno reci da imam pozamasno dobro iskustvo sa kokretno e36modelom) nego i ljudi koji vole BMW , strasno skucen auto , pozadi nema mesta ni malo , tvrda sedista kao da se vozis na dasci , limariski je krs zivi , enterijer se vremenom ceo razlepi , nebo obavezno pada ... Ruku na srce lep jeste
i jos je RWD ima svojih cari .
Zalosno je porediti 155 sa njim

Zalosno je porediti 155 sa njim

busso trsi Sline
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Te felne na slici jesu Ger-style ali sva sreca pa ih nema vecina 155-ica a to sto nemci vole da budze 155-icu pa to urade na njihov style to je vec druga stvar.
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Drugari, koliko bi odprilike izaslo farbanje 4 felne 17-ice u obicnu sivu boju ?
Samo farbanje, ne treba da se radi nista na njima..
Edit: Nasao odgovor...

- G0XY
- Garaža: Mito QV
Felne su extra i lepo bi legle na 155 kao i na svaku stariju Alfu oštrijih dizajnerskih crta
Već su preko mesec dana u prodaji i prva cena bila je 360eur fiksno,vlasnik nije hteo ni da čuje za nižu cenu.
Moglo bi to još malo dole da se spusti.

Moglo bi to još malo dole da se spusti.
A Man's Got to Know His Limitations...
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
koliku si našao cenu, podeli sa nama...DogoArgentino napisao:Drugari, koliko bi odprilike izaslo farbanje 4 felne 17-ice u obicnu sivu boju ?

- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Ma nisam nasao ovako, vec na predhodnih par strana
Racunao za neke "felnace" pa da vidim jel mi je isplativo uzeti ih i farbati

Racunao za neke "felnace" pa da vidim jel mi je isplativo uzeti ih i farbati

- Spacemaster
- Garaža: Alfa Romeo 147 Selespeed 2.0 - 150KS (2006 god.)
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
Ja bih uzeo tristar od jednog kolege ali moraju da se farbaju i na par malih mesta su "okrnjene". Koliko to koštalo po 17" felni da se sredi ...
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Deluje mi kao da auti ostrih linija odlaze polako u zaborav, a u stvari oni su po dizajnu postojaniji nego modeli zaobljenih linija tipa Fiat Bravo i sl. Kao da su nas razne Mazde i Tojote uzele pod svoje. Prosto covek koji voli takve aute za sebe ne moze da izabere vise auto mladji od 10 godinaOMP napisao:najbliza je e36ici ako cemo tako a tesko da bih mogao da nadjem slicnost sa jos nekim švapskim modelomstarac vujadin napisao:
Mogao bih da ti nadjem mnogo vise nemackih kola kojima je 155 bliza po stilu nego italijanskiha drugi auto kome je slicna(mada nije nemacki) je volvo 850

- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
Stavio sam tristar17" (menjao se sa kolegom). Dao sam moje 16" (neogrebane) i 4 dobre gume za izgrebane 17" i dve loše gume (druge dve su dobre). U suštini mislim da je to ok jer mi predstoji kupovina dve dobre polovne gume (min 100e) i farbanje felni (min 80e). Odlučio sam se za ovu varijantu jer mi više odgovra da u svojoj režiji farbam felne nego da me deru za neke "rađene" koje izgledaju kao nove a može biti da su ispravljane ili varene.
Kako dnevno do posla i nazad vozim 5 km, mogu da podnesem da tih desetak minuta budem obazriv a i asfalt na toj ruti je ok. Za zimu ću da uzmem 15" i nove gume...
Kako dnevno do posla i nazad vozim 5 km, mogu da podnesem da tih desetak minuta budem obazriv a i asfalt na toj ruti je ok. Za zimu ću da uzmem 15" i nove gume...
- sibin
- Garaža: 5,4L
156 17ce najbolje stoje, ja nevidim razliku u udobnosti izmedju 16 i 17. 15ce ne bih nikad stavio mnogo mi ruzno izgleda, tockovi su nekako premali za takav auto kao sto je 156.
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT