Zamenio sam sijalice koje nisu radile a promena pozadinskog svetla je skoro nemoguca,na samoj plastici satova ima nalepljena zelena folija a inace nju je nemoguce skinuti,tako da je sve ostalo po default-u
Raspitaj se malo bolje. Ima u Nisu servis koji radi Alfe. Neko mi je sa foruma dao broj, ali ga ja izgubio.spanjeli napisao:Da naravno,prvo cu da puknem 50e za gorivo i putarinu a onda cu jos isto toliko majstoru a uz sve to jos i da se mucim da dolazim,jel ste bre vi normalni
Izvinjavam se ako je kod vas takva situacija, ali ovde svi rade sve, samo je razlika što ovlašteni servisi imaju imaju i delove za date automobile, i što autokuće obavezuju kupce da automobile u garantnom roku održavaju baš tamo....oterace te tamo odakle smo svi dosli...
meni se tako cuju gume pozadi imam primu zamenim ih sa prednjim a ono jos jace kao da su svi lageri poispadali. vratio sam ih ponovo nazad manje se cuju.spanjeli napisao:Ma teram sutra pa ko ga *ebe,valjda ce biti kako treba,nego danas opet problem,kad vozim preko 50km/h pozadi se cuje neko brundanje kao lager,podignem auto kod jednog prijatelja,iscimamo sve tockove,nigde nema lufta,ali ni najmanjeg,nista, pomislim da su zadnje plocice posto su dosta istrosene,izadjem na put,zaletim ali kad se to cuje,pritisnem kocnicu sasvim malo,medjutim brundanje se nastavlja dok auto ne uspori ispod 50km/h i tad brundanje prestaje...sta je to kog mog,nemam auto ni mesec dana a vec me gremlini napali...
bas sa tim kog si spomenuo...i nisam na noz samo mu ne verujemsa kojim majstorom si na noz?
Ja nisam cuo za njega...pricali su da ima neki lik u medosevcu koji radi
Zavrsio danas,sve promenjeno,izgleda da je ok,mislim motor ne bi bi radio da je pogresno uzupcen,jel takoImas ovlasteni servis u Krusevcu. Mozes i tamo da sredis kaiseve