@Mar_Kes, nije Žuća lik, on je faca

Ako te ne mrzi, prokopaj njegove postove. Čini mi se da je negde na forumu pisao to, oko štelovanja kvake

EDIT
Ogi napisao:Taj na menjacu se nalazi sa donje strane?

Pogled odozgore

Ogi napisao:Taj na menjacu se nalazi sa donje strane?
dekideki napisao:vrh metalne poluge unutar vrata se deformise ka napolje, da nema nikakvog zazora u odnosu na rucicu kvake. sve se to natracka sa tovatnom mascu ili jos bolje ako ima navuce se platicna navlaka, da lepo kliza po poluzi. poenta je da kvaka ima sto manji hod, odnosno da otvara odmah cim krenes da cimas.nije veliki posao. najvece drndanje je skidanje panela sa vrata i posle vracanje...
Isto će ti biti kočenje sa servom od 156, potpuno isto kao kočenje sa tim servom koji imaš. Jedina dobra stvar je u tome što postoji more rasturenih 156ica, i može se uvek deo naći. Nije mi teško da ga pitam, to ću uraditi čim ga vidim. Mada ne vidim razlog zašto to radiš kad ti sve radi?dekideki napisao:dule, pricao sam s misom svojevremeno i nije hteo da prcka da prebacuje servo sa 156 na 155.molim te, pitaj ga u moje ime da li moze (i da li on hoce) da to uradi na mojoj 155?
***jos jednom: nemam ABS.
Ma haos, taj što je konstruisao kočioni sistem i postavio na tom mestu servo kočnica nije imao mušku decuFlavio napisao:Deki, nisi jedini. Miša se izvukao i za Dušanov servo![]()
@Mar_Kes, nije Žuća lik, on je facamemberlist.php?mode=viewprofile&u=88
Ako te ne mrzi, prokopaj njegove postove. Čini mi se da je negde na forumu pisao to, oko štelovanja kvake
Ne dao Bog nikom da ovo mora da skida sa auta i vraća ga opet na isti
DushanSD napisao:Danas sam pokupio machinnu iz Mišinog servisa.
@Mar_Kes85: Viđena siva Superka 2.0 16v bez kvaka sa leve strane i bez tapacira unutra, sa predivnim drvenim volanom![]()
.
Nema na cemu :)Nije neophodan kanal,dignes na dizalicu taj tocak i rasturaj.Moras trap da otkacis,sponu,jabucicu :)Ide dihtung,a moze i samo diht masa,a moze i obaOgi napisao:Dobro, bice cupavo, obzirom da cu da razmontiram bez kanala i prvi put. Uspecu. Hvala na konsultacijama doktore.
P.s. Jel ide dihtung za poklopac ventila ili samo term-otp silikon?