Cena nafte (i ostalih derivata) Gde? Šta? Koliko?
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Re: Cena nafte (i ostalih derivata) Gde? Šta? Koliko?
Ja sam jednom sipao Shell V Power Racing i auto je isao tj vukao u trecoj brzini kao sa nasim u drugoj brzini... A trosio je i manje 

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- rekesidim
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
Ovo kao neki novinar da je pisao, tako mi je smesno al ajde, mozda je i istina...
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Posle rekonstrukcije pumpe "Mol" na Futoškom putu u NS sipao sam eurodizel dva-tri puta, pa mi se učinilo da motor nešto grublje radi i prešao na "EKO" filtrirani "aviodizel" na Novom Naselju... A nedavno mi prijatelj i vlasnik servisa hvalio "Mol" eurodizel. Ko zna...
U vezi sa prilogom sa "Vrele gume" foruma: ne bi trebalo imati nikakve obzire prema bilo kom proizvođaču, isporučiocu i distributeru goriva, jer su njihove zarade takve da ONI moraju da snose rizik, a ne mi.
Jedini način da se proveri stvarni kvalitet goriva je nenajavljena provera tj. uzimanje uzoraka goriva sa pumpe i testiranje u laboratoriji koja nije u sukobu interesa i koja je akreditovana za taj posao. Sve ostalo je... "samo pošteno, pa ko-koga za..be" ili "pa ljudi smo, dogovorićemo se"...
U vezi sa prilogom sa "Vrele gume" foruma: ne bi trebalo imati nikakve obzire prema bilo kom proizvođaču, isporučiocu i distributeru goriva, jer su njihove zarade takve da ONI moraju da snose rizik, a ne mi.
Jedini način da se proveri stvarni kvalitet goriva je nenajavljena provera tj. uzimanje uzoraka goriva sa pumpe i testiranje u laboratoriji koja nije u sukobu interesa i koja je akreditovana za taj posao. Sve ostalo je... "samo pošteno, pa ko-koga za..be" ili "pa ljudi smo, dogovorićemo se"...
Alfa je stil... ostalo je status...
- byMaX
- Garaža: Alfa Romeo Giulia QV 510bhp AT8 2018
Alfa Romeo Giulietta 2.0jtdm3 Sport 2011
Volvo S80 2006
Mini Cooper D 2016 - Lokacija: Beograd
Ja bih išao na 159 3.2 Q4 naravno. I ono, dnevno trošio rezervoar nafte. Lelealfamen napisao:Odmah bi uzeo 166 3.0 24v..hebo tada registraciju i poreze

Turismo Internacionale
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
@byMaX
Sa naftom ne bi daleko od pumpe otisao sa tom 159-kom.
Sa naftom ne bi daleko od pumpe otisao sa tom 159-kom.

Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- Tomic
- Garaža: Audi TT
http://www.vrelegume.rs/vesti/mol-ispla ... -aktuelno/rekesidim napisao:obavezno procitati
http://www.vrelegume.rs/forum/viewtopic.php?f=9&t=28326
Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
- alfa_gt
- Garaža: Alfa Romeo GT, 1.9 JTD, 2005 (Mala)
Neverovatno..... citam i ne verujem.
Meni se u pocetku (pre jedno godinu dana mozda, kad sam pocela tamo da sipam) MOL ED cinio super, od OMVa sam potpuno odustala odavno, EKO je bio tu i tamo ok, ali MOL mi bio strava. Medjutim u poslednjih par meseci nesto mala kao da teze ide sa molovim gorivom. A onda odem na PETROL pumpu, evo vec sigurno 5-6 puta sam sipala tamo, deluje odlicno, motor mnogo tisi nego inace, cini mi se da lakse vuce, da joj treba manji pritisak na papucicu gasa, i kao rezultat - manje i trosi. Nadam se da se mala nece nakon par meseci istripovati i sa petrolovim gorivom, jer ne znam vise gde bih sipala
U svakom sl - probajte taj petrol, mislim da je prijatno iznenadjenje

Meni se u pocetku (pre jedno godinu dana mozda, kad sam pocela tamo da sipam) MOL ED cinio super, od OMVa sam potpuno odustala odavno, EKO je bio tu i tamo ok, ali MOL mi bio strava. Medjutim u poslednjih par meseci nesto mala kao da teze ide sa molovim gorivom. A onda odem na PETROL pumpu, evo vec sigurno 5-6 puta sam sipala tamo, deluje odlicno, motor mnogo tisi nego inace, cini mi se da lakse vuce, da joj treba manji pritisak na papucicu gasa, i kao rezultat - manje i trosi. Nadam se da se mala nece nakon par meseci istripovati i sa petrolovim gorivom, jer ne znam vise gde bih sipala

U svakom sl - probajte taj petrol, mislim da je prijatno iznenadjenje

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Da, i onda vi verujte nelletu:

nelle napisao:Samo Mol pumpe i uvek veća količina goriva i nema frke!
nelle napisao:Copy......paste......copy......paste Isključivo MOL
nelle napisao:Gorivo sipaj na MOL-u i nećeš imati problema
nelle napisao:Drugari nemoj da se ljutite ali po 1000 put vas savetujem:Na MOL i EKU vam je najbolje gorivo u Srbiji...Pouzdano znam da Madjarska ima jedno od najboljih goriva u Evropi,i uvek se trudite da sipate ako možete veću količinu goriva
nelle napisao:Imao sam prilike da vidim rezultate MOL evrodizela i bio sam oduševljen
itd itd...nelle napisao:Samo i isključivo MOL

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- sibin
- Garaža: 5,4L
ma taj nelle uvek mi je bio mutan lik, navlaci alpiste da sipaju lose gorivo. 

- nidza
- Garaža: ex 159
Zeznuto. Ja i dalje sipam samo na Mol, Stilo je kao puška nakon preko 5 godina njihovog goriva, tako da ne verujem da će Alfi da škodi. Potrošnje su skroz kako treba.
Drugar sipa samo na Nis, i prezadovoljan je.
Meni je zasad jedini problem kod Mol neodgovarajuća lokacija.
Tapatalk HD
Drugar sipa samo na Nis, i prezadovoljan je.
Meni je zasad jedini problem kod Mol neodgovarajuća lokacija.
Tapatalk HD
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Meni je Mol u Visnjickoj na par minuta, veoma cesto sipam. Primetio sam razliku u gorivu, nije kao sto je nekada bio. Ili moj auto omatoreo vec, mada nisam jedini koji je primetio razliku. 

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- rekesidim
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark
e pa lepo sto su isplatili stetu....
ja od skoro sipam samo na nisu,i zadovoljan sam,recimo kad sipam gas osetno bolje vuce nego kad sipam na MBG.
ja od skoro sipam samo na nisu,i zadovoljan sam,recimo kad sipam gas osetno bolje vuce nego kad sipam na MBG.
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
I ja sam prešao na NIS kad je pustio novo postrojenje u pogon i zadovoljan sam za sada 

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Mislim da ce MOL i dalje imati najbolje gorivo, narocito posle ovog slucaja. Verovatno su se malo opustili u kontroli, a mi, kakvi smo, gledamo kako cemo sto pre nekog da zahebemo.
A moguce je da je i neka diverzija konkurencije. MOL je godinama na visokom glasu, ...moja teorija zavere...
A moguce je da je i neka diverzija konkurencije. MOL je godinama na visokom glasu, ...moja teorija zavere...

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Najbolja reklama za proizvođača i distributera (i dokaz da je gorivo ispravno) bila bi stalna i nezavisna kontrola kvaliteta. To može da se organizuje (smešne pare za naftnu kompaniju), ali iz nekog razloga toga nema... Uz takvu kontrolu bi "malo opuštanje", "diverzija konkurencije" kao i "naša stalna potreba" da se "neko za..be" imali mnogo manje šansi.
Sa druge strane, ne vredi visok kvalitet goriva nekog proizvođača, ako mu se ponekad desi ovako nešto. Njima je ovaj incident možda 0.003% godišnjeg prometa, a mušteriji je 100% problema.
Sa druge strane, ne vredi visok kvalitet goriva nekog proizvođača, ako mu se ponekad desi ovako nešto. Njima je ovaj incident možda 0.003% godišnjeg prometa, a mušteriji je 100% problema.
Alfa je stil... ostalo je status...
-
Ka
- Drug Član
Ovo je već teška uvreda za mene.......nema smisla,nije lepo,frapiran sam!
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Ja ću brate da sredim ovo, samo da dođem do kompa 
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2

sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
-
Ka
- Drug Član
Ma jok brate.......znas da se ja zahebavam!I dalje stojim iza svih tih postova 

- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Ja sipavam na MOL-u na pancevackom putu, obzirom da sam iz zemuna, pa mi je skoro isto, kao da idem do visnjice, ili do jerkovca, a i jefinije, je malkice
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- nidza
- Garaža: ex 159
Nisam najgori. Treba neku peticiju da im napišemo da otvore pumpu na NBGD ili u Zemunu. Može i ka Surčinu negde. Čudim se da nemaju nekog interesa za mušterije ovde.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Jel stigao neko da natanka OMV Maxx Motion Dizel i kakvi su utisci ?
Na reklami je dobar
Vidim da ima i benzina od 100 oktana 
Na reklami je dobar

- byMaX
Volvo S80 2006
U grckoj evro dizel od 1.38 do 1.55, mada sam video i za 1.78, ali je to onak specijalni Shell. Benzin od 1.45 do 1.68, a 100 oktana i do 1.83! U makedoniji 1.09 evra, ali razmenite u denare na granici. I uzmite zelenu kartu, na granici dadoh 50€ za 15 dana

Turismo Internacionale
- byMaX
Volvo S80 2006
Odličan, prosek do juga grcke 7.6 litara, a vozio sam 160-180, osim deo kod predejana... Bar pola litra manja potrosnja! Vec mak petrol koji je dobar je osetno povecao potrosnju - na oko 7.9 litara...
Natankao ja, do čepa! 8800 i kusur!Falcon037 napisao:Jel stigao neko da natanka OMV Maxx Motion Dizel i kakvi su utisci ?
Na reklami je dobarVidim da ima i benzina od 100 oktana

Odličan, prosek do juga grcke 7.6 litara, a vozio sam 160-180, osim deo kod predejana... Bar pola litra manja potrosnja! Vec mak petrol koji je dobar je osetno povecao potrosnju - na oko 7.9 litara...
Turismo Internacionale
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Tacno je da MOL ima dobro gorivo,secam se zimus odem do Madjarske da nesto pokupujemo,i ostalo mi nesto forinti a necu ici ubrzo ponovo pa da ne cuvam sipam benzin jer sam plina imao dosta u boci.
Tad sam vozio vw pola 1.6,i ajde da probam na benzin do Beograda.Taj polo je i sa nasim benzinom lagano isao do 150 ali sa madjarskim ne da je lako dostigao tu brzinu nego sa lakocom premasio i isao do 180,manje se drao.
Kad sam stigao kuci pogledam u auspuh cev se beli koliko je sagorevanje bilo dobro.
Tad sam vozio vw pola 1.6,i ajde da probam na benzin do Beograda.Taj polo je i sa nasim benzinom lagano isao do 150 ali sa madjarskim ne da je lako dostigao tu brzinu nego sa lakocom premasio i isao do 180,manje se drao.
Kad sam stigao kuci pogledam u auspuh cev se beli koliko je sagorevanje bilo dobro.