ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ja sam u subotu na parkingu na bubanj potoku malo razgrnuo sneg,bar ono sto je bilo neugazeno od pre par dana,bio sam veoma rano a na parkingu jedno 25 automobila,sto je oko dva nepuna reda,kad sam upalio auto draga me je cudno pogledaala i rekla,neces valda,samo sam se nasmejo i reko jok ti ces,i po gasu,napravim dva kruga i jedno 30-ak metara popreko,posto je komentar bio,alo bre zavrte mi se u glavi
ko na nas krene iz mesta je naje&o
-
Go
- Drug Član
Moja se lepo kliza nego cini mi se da malo vise bezi preko nosa .Zadnji kraj se odlicno drzi ali prednji i na pravcu kliza vise nego sto sam ocekivao.Doduse ovo mi je prva prava zima sa njom,ali i do sada sam vozio auto sa zadnjom vucom.Pretpostavljam da je malo preteska napred,a verovatno i sper pokusava da gura pravo zbog klizave podloge.
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
da sper je cudo,nego zavisi i do guma za koju su namenu,dal su za suvo,kisu,bljuzgu ili za sneg
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
a da ti saljemo postom izasao bi bar tri puta skuplje,ili ako neko ko ide cesce da ti ponese
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Mika je vozio vise za kameru a Nino za sebe,bezeci od pratica,gde se bese nalazi sljeme pa ste se skupili tamo zajedno?? uslovi fantazija!
Ako mi samo jos neko kaze da RWD nije za sneg

P.S Tek sam sad provalio pesmu iz Mikinog klipa
GTA
Tek sad sam uspeo videti clipove!superfly tnt napisao:ovakvo nesto?
Alal vera,stvarno ste uigrani

Mika je vozio vise za kameru a Nino za sebe,bezeci od pratica,gde se bese nalazi sljeme pa ste se skupili tamo zajedno?? uslovi fantazija!

Ako mi samo jos neko kaze da RWD nije za sneg

P.S Tek sam sad provalio pesmu iz Mikinog klipa

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
slike su savrsene za one koji znaju o cemu je rec,a sta ja da kazem sa delovima koji nisu origionalni,e ljudi da kucnem u drvo auto mi poludeo,sve je proradilo kako treba,lepo pali hladan na plin,lepo ide za potrosnju javljam za koji dan,ali sto se zanosi pa to je bruka,bukvalno svaka krivina je moja ali mi je prva prekratka pa caskom navrti u crveno polje,nego jel se pojavio neki sper difertencijal na prodaju,posto planiram posle nove godine da radim menjac,pa da ne skidam dvaput,i treba mi pinjon za giuliettu koji mehanicki pokrece elektronac nije kao na 75-icama,imam pogonski zubcanik ali nemam ono sto daje impuls satu,svo je izlomljeno,verovatno bi moglo od nekog drugog ako ne nadjem oridjidji

nego nasao sam u nekom casopisu ovu sliku

nego nasao sam u nekom casopisu ovu sliku

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
samo prava podloga i neka budala da se nalozi maloNigy napisao:I ko posle kaze da treba mnogo konja za drift?
- superfly tnt
http://rapidshare.com/files/77016414/Ti ... A.mp3.html
svaki puta kad padne snijeg skupi se ekipa , bude po 20 auta i u koloni pice gore pa dole po nekoliko puta. Sljeme je vrh sjeverno od zagreba (1033m) na nekih 10km zracne linije od centra.TOKYO napisao:Tek sad sam uspeo videti clipove!superfly tnt napisao:ovakvo nesto?
Alal vera,stvarno ste uigrani
Ako mi samo jos neko kaze da RWD nije za sneg![]()
![]()
P.S Tek sam sad provalio pesmu iz Mikinog klipa![]()
GTA
pjesma je . Time- Alfaromeo GTA.
http://rapidshare.com/files/77016414/Ti ... A.mp3.html

- superfly tnt