Ima i na OMV 100-ka,ja je isto jurimnidza napisao:Na NIS pumpi kod Stare Pazove i pre Velike Plane su manomentri potpuno tačni, tj. identični kao moj verni manometar. U dlaku se slažu.
Kod Stare Pazove je uređaj tačan od 2012. godine, tamo sam redovna mušterija (za pumpanje guma). Gorivo samo kad moram jer nemaju 100tku, samo na Gazprom.
Hajde Bobane da se i ja uključim u ovu temu i izrazim mišljenje, ali i neka moja iskustva koja nikome neću nematati i pre svega smatram da svako treba da radi onako kako misli da je najbolje, ali i da ima tolerancije za drugačije stavove.BobanR napisao:Bilo bi glupo da ova diskusija odjednom ode na pogrešnu stranu. Sve vreme se raspravlja o tome da li su premium gume u stvari porez na budale i da li za nekoliko puta manje novca mogu da se dobiju iste performanse.
Nigde Veljko, niti bilo ko drugi, nije rekao da svi treba da voze isključivo premium gumu, već da postoji razlog zašto te gume koštaju više.
Sa zanimanjem sam ovo pratio, pošto se ne razumem preterano u pneumatike, a kao i svako drugi bih rado platio manje za isti kvalitet. Zar se sad ipak svodi na to da svako treba da kupi gume u skladu sa potrebama i budžetom, a da ipak postoji razlog zašto je Michelin 20000RSD, a Tigar 6000?
Uložiš još više u tog tvog YUgišuYUgisa napisao:Da, ali sta cemo mi koji ne pijemo, ne pusimo, imamo 3310, lepse polovine su prirodno lepe pa se ne sminkaju itd?
Ja je vozio u istoj dimenziji, alfa mi dosla sa njom, dobar grip na suvom, na mokrom osrednja, ali nje bila nova pa sam osetio blago zanosenje jednom na 140kmh kroz vodu na autoputu. Suvo/mokro/buka bih ocenio 433, a kapiram da je nova, isla bi za ocenu vise.flojd napisao:Ja uzeo PIRELLI P7 Cinturato 205/55x16 ima li neko iskustva sa ovim gumama?