Sve o svemu
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Jel postoji neka jeftinija alternativa ovome
http://www.alfaaccessories.com/alfa-147 ... aining-net ?
nervira me ponekad kad uletim u neku krivinu pa kad cujem kako mi se tumba svasta po gepeku
Nije mi bitna ova najveca za torbe, nego ove male sa strane su super
nervira me ponekad kad uletim u neku krivinu pa kad cujem kako mi se tumba svasta po gepeku
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Ja sam nesto vidjao u Metrou,pojavi se svremena na vreme te mreze za stvari,nije ni skupo par 100 dinara zavisno od velicine...

- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
- alexa
http://www.kompp.co.rs/catalog/bering/m ... -tank.html
Iste takve su u Louise katalogu mislim ~3e
Ima i na kupujem-prodajem stalno.
Re: Sve o svemu
CoyoteKG napisao:Jel postoji neka jeftinija alternativa ovome
http://www.kompp.co.rs/catalog/bering/m ... -tank.html
Iste takve su u Louise katalogu mislim ~3e
Ima i na kupujem-prodajem stalno.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Da li neko zna kakav je fabrički naziv za ove felne i na koji model su išle?
http://www.autoscout24.it/Details.aspx? ... 08&asrc=st
http://www.autoscout24.it/Details.aspx? ... 08&asrc=st
Acqua-Olio-Benzina
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Neko ih je ovde prozvao "cvetne" felne 
Uglavnom išle uz 147. ePER 50901079 i nema ih u prodaji znači samo special edition

Uglavnom išle uz 147. ePER 50901079 i nema ih u prodaji znači samo special edition

- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
ja sam za malo umesto ove moje 147, iz CH dovezao jednu sa takvim felnama, ali mi se nisu svidele uopste
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ima ih na nekim 156 karavanima, videh jednu matoru i jednu FL...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
To je i meni prvo palo na pamet kada sam ih videoFalcon037 napisao:Neko ih je ovde prozvao "cvetne" felne![]()

- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Te "Linea Rossa" felne su išle na istoimenu verziju...
"2004 was a year of special versions for different markets. So in Japan, a series of machines Linea Rossa, it is extended to 147, 156, Sportwagon. The main external difference was the black, red line along the entire body, wheels of special design dimension 17 "tires 215/45ZR17 PIRELLI P ZERO NERO, antenna at the rear of the roof and the inscription Linea Rossa on the trunk lid. The interior appeared logo mats Linea Rossa , metal knob on the shifter (different for all three types of boxes - mechanics, Selespeed, Q-System), handbrake lever and cover trimmed in black leather stitched red thread, seats upholstered in red leather, attached to the keys corporate keychain. As musical setting there 2 choices:
1. standard head unit Blaupunkt RDS radio with CD and MP3, which completed acoustics Bose, subwoofer Bose, CD-changer for 6 CD Clarion;
2. NAVI navigation system with a large retractable color display, hard disk 20 Gb, the ability to play discs formats DVD-VIDEO/DVD-R/DVD-RW/CD-ROM/CD-DA/CD-R/CD-RW, AM / FM / TV tuner, three remote controls.
package bundle Sportwagon Linea Rossa could be ordered with engines 2.0 JTS and 2.5 V6. Gearboxes only Selespeed and Q-System."
"2004 was a year of special versions for different markets. So in Japan, a series of machines Linea Rossa, it is extended to 147, 156, Sportwagon. The main external difference was the black, red line along the entire body, wheels of special design dimension 17 "tires 215/45ZR17 PIRELLI P ZERO NERO, antenna at the rear of the roof and the inscription Linea Rossa on the trunk lid. The interior appeared logo mats Linea Rossa , metal knob on the shifter (different for all three types of boxes - mechanics, Selespeed, Q-System), handbrake lever and cover trimmed in black leather stitched red thread, seats upholstered in red leather, attached to the keys corporate keychain. As musical setting there 2 choices:
1. standard head unit Blaupunkt RDS radio with CD and MP3, which completed acoustics Bose, subwoofer Bose, CD-changer for 6 CD Clarion;
2. NAVI navigation system with a large retractable color display, hard disk 20 Gb, the ability to play discs formats DVD-VIDEO/DVD-R/DVD-RW/CD-ROM/CD-DA/CD-R/CD-RW, AM / FM / TV tuner, three remote controls.
package bundle Sportwagon Linea Rossa could be ordered with engines 2.0 JTS and 2.5 V6. Gearboxes only Selespeed and Q-System."
Alfa je stil... ostalo je status...
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Ove dve su obe "175mm", Continental i Tigar

Pre je sirina guma obicno oznacavala sirinu gazne povrsine u neopterecenom stanju i znale su nekad da budu sire... Pa su onda poceli da prave uzu gaznu povrsinu ali pod opterecenjem auta se guma malo rasiri pa bude ta ukupna sirina koja pise, sad gazna povrsina mnogo uza cak i pod opterecenjem a sirina se odnosi na sirinu gume sve zajedno sa balonom kad se rasiri od opterecenja...
Milorad napisao:Jel ima neko Tigar gume i neke druge? Gledam danas na kamionu, prednje tigar cargowinter, a zadnje barum zimske, i razlike jedno 2cm u sirini gume, a ista dimenzija.

Ove dve su obe "175mm", Continental i Tigar

Pre je sirina guma obicno oznacavala sirinu gazne povrsine u neopterecenom stanju i znale su nekad da budu sire... Pa su onda poceli da prave uzu gaznu povrsinu ali pod opterecenjem auta se guma malo rasiri pa bude ta ukupna sirina koja pise, sad gazna povrsina mnogo uza cak i pod opterecenjem a sirina se odnosi na sirinu gume sve zajedno sa balonom kad se rasiri od opterecenja...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- erdeljan
- BANOVAN
Nema ko da vam pomogne da unesete drva u kuću? Kupite psa!!!
[youtube]Ac4yhrigSbU[/youtube]
[youtube]Ac4yhrigSbU[/youtube]
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Problem je što taj kada je naučio da nosi drva verovatno zna sam i da otvori frižider 

- OMP
- Garaža: GP TJet

nisam uspeo da nadjem ove felne o kojima pricate ali evo jos nekih retkih felni koje su isle na "centenario", "sprint" i "M&N" verzije 147iceFalcon037 napisao:Neko ih je ovde prozvao "cvetne" felne

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- OMP
nadjoh, linea rossa verzija 147ice i 156ice, za japansko trziste
nije ni cudo sto prvi put cujem za tu verziju
inace flene su 17ice, ET 40

- Mikele
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 ex 1.6
147 FL 2.0 - Lokacija: Beograd
Fenomenalno
[youtube]2SYW7l8997s[/youtube]

[youtube]2SYW7l8997s[/youtube]
Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
- OMP
njemu bas dosadno 

- alfa-u-srcu
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
Ove sa crvene 147 sa slike uzivo su brutalne, imaju jedne na oglasu...
Rodjen da ne uspem, pa se zato duplo trudim
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Kako ljude ne mrzi da postavljaju ove namontirane klipove i da se hvale kako su the best truck driver ever
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
Pazite situaciju,moj GT koji sam prodao decku koji se bas i ne razume u materiju oko kola.Na autu je potrebno zameniti jednu diznu (obavesten je o tome). Oterao je auto u jedan poznati servis u Bg-u gde su mu napravili spisak sta je sve za zamenu na autu
-gumice balansstangle prednje (ja ih zamenio pocetkom godine)
-gumice baansstangle zadnje (ja ih zamenio pre 2-3 meseca)
-Izvadjen katalizator,izvadjen kod mene jer mi je pravio probleme(prijavljivao sonde posle katalizatora) izvadjen-problem resen. Majstor insistira da se vrati katalizator "jer bez njega skoro pa ne moze"
-Zadnji lonac je takodje naveden za zamenu , (pre mesec dana ceo lonac oblozen novim limom-lonac potpuno zdrav i tacan)
Ima tu jos nekih stvarcica,uglavnom za popravke itd oko 800e
Ispade da sam ja vozio totalno neispravan auto koji sam "zavalio" decku..
Pukao sam koliko sam se iznervirao,jer sam se trudio da sve prijavim o kolima u stvarnom svetlu kako jeste.Nisam prevarant,a po necijim recima izgleda da jesam..
Stvarno nemam reci..

-gumice balansstangle prednje (ja ih zamenio pocetkom godine)
-gumice baansstangle zadnje (ja ih zamenio pre 2-3 meseca)
-Izvadjen katalizator,izvadjen kod mene jer mi je pravio probleme(prijavljivao sonde posle katalizatora) izvadjen-problem resen. Majstor insistira da se vrati katalizator "jer bez njega skoro pa ne moze"
-Zadnji lonac je takodje naveden za zamenu , (pre mesec dana ceo lonac oblozen novim limom-lonac potpuno zdrav i tacan)
Ima tu jos nekih stvarcica,uglavnom za popravke itd oko 800e

Ispade da sam ja vozio totalno neispravan auto koji sam "zavalio" decku..
Pukao sam koliko sam se iznervirao,jer sam se trudio da sve prijavim o kolima u stvarnom svetlu kako jeste.Nisam prevarant,a po necijim recima izgleda da jesam..
Stvarno nemam reci..
- erdeljan
- BANOVAN
Nikola, stvarno si uvalio dečku kosku! 

- Falcon037
- predsednik kluba
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
GT JTS sa 18" felnama i spuštenim oprugama + vlasnik koji se ne razume oko kola = totalna katastrufa, jad i čemer
Vidim ja da će tvoj GT kolko do proleća biti na oglasima u zameni za bilo koji nemački auto
Auuu ala će majstori da ga deruuuu, a posle će taj da priča kako je Alfa neviđeno đubre ...Veloce napisao:... GT koji sam prodao decku koji se bas i ne razume u materiju oko kola.
GT JTS sa 18" felnama i spuštenim oprugama + vlasnik koji se ne razume oko kola = totalna katastrufa, jad i čemer

Vidim ja da će tvoj GT kolko do proleća biti na oglasima u zameni za bilo koji nemački auto

- OMP
jbg trebali ste auto da oterate kod majstora dok ga jos nije kupio, pa onda kad majstor pocne da nabraja sta sve treba da se menja a ti ga demantujes tim da si vec sve to odradio ili jednostavno ako majstor vidi da je pored auta ipak neko ko se razume nece ni da pokusava da prica budalastine za neznalice a ovako kad vidi nekog ko se ne razumem mogao je da mu kaze da i generalna motora mora da se radi 

- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas