Sve o svemu
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
http://images.kurir-info.rs/slika-900x6 ... 389523.jpg
koliko su ljudi bolesni na svojoj svadbi tortu trazili sa izgledom svojih odsecenih glava
koliko su ljudi bolesni na svojoj svadbi tortu trazili sa izgledom svojih odsecenih glava

- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Sve više Mercedesovih pikapova po Beogradu viđam, pitam druga što drži Mercedes servis koja je cena kad on udari drvlje i kamenje po njima.
Pikap nema veze sa mečkom, samo je znak njihov
, ostalo je Dačija/Reno?!
Pikap nema veze sa mečkom, samo je znak njihov

Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- elas
Ne bih bas rekao da je tako,mada je na istoj platformi radjeno,ali ima razlike nece mercedes da stavlja reno motor i menjac a da ima zvezdu,zasto bi se opekli kad i sami zanju ko i kako vozi dostavna vozila,za kratko vreme se prelazi puno i svaki nedostatak brzo pokaze i onda dodju na los glas...

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Pa baš je motor u tom Mercedesu Renoov, dCi ... samo da ne trule kao Vito/Viano
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Covek je terao 6 meseci i bio aktivan na 65 stranica i na kraju je dobio ignore:
http://www.index.hr/forum/25/automobili ... e.aspx?p=1
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Neko mi rece da potrazim enterijer po cro sajtovima, ovo sam dobio. 

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Pittatore
- Drug Član
- Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga - Lokacija: BG
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Covek je ocigledno za lecenje. Cak i da hoce da troluje, nije normalno to raditi na 65 stranica.Crni napisao:Covek je terao 6 meseci i bio aktivan na 65 stranica i na kraju je dobio ignore:

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Covek ocigledno ima neki zesci kompleks. Problem s Alfom na nasim prostorima je taj sto je ovde mentalitet takav da se lozimo na kozu, felne, izduv, spojlere...a se Alfa potpuno uklapa u tu sliku prevoza iz snova, pa jos i za male pare. Uvoznci to odlicno znaju i nude jeftine krseve, nalickaju ih i onda se ljudi zalete, nalete na minu i prodju kao ovaj nesrecnik. Njemu nije kriva Alfa, nego mozak, samo, jadan, ni to ne moze da ukapira.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Pittatore
- Drug Član
- Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga - Lokacija: BG
Imam primer gde nagovaram drugara (VW-ista) da predje u 166jtd koju sam mu nasao za soma evra i covek se lomi a gledao je Audije 100ke V6 za 3000e :/
- elas
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Ovaj lik očigledno ima o sebi visoko mišljenje tj. verovatno je hteo da bude sam svoj majstor a to kod Alfe nije isto kao i kod jugića pa je čovek ustvari nezadovoljan sobom samo što to nevidi. Hoću reći posle posedovanja Alfe je toliko postao nesiguran u sebe da je svoje frusttracije rešio da podeli sa ostalima na forumu.
Zaključak : a ko je rekao da je Alfa za svakog?
Zaključak : a ko je rekao da je Alfa za svakog?
- elas
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
alfa virus se siri 
ajd sto se par ljudi oko mene navuklo, ali danas kad sam cuo kolegu koji mi je sve najgore pricao o alfi, a vozi nekog pezoa 206 fino sportski sredjenog...
Sad se primio da proda tog pezoa iako je zveknuo brdo para u sredjivanje i uzme 156icu. Valjda je probao nekog JTDa do BGa i nazad... vozio neku rodbinu na aerodrom njihovim autom, pa ga vratio nazad u KG

ajd sto se par ljudi oko mene navuklo, ali danas kad sam cuo kolegu koji mi je sve najgore pricao o alfi, a vozi nekog pezoa 206 fino sportski sredjenog...
Sad se primio da proda tog pezoa iako je zveknuo brdo para u sredjivanje i uzme 156icu. Valjda je probao nekog JTDa do BGa i nazad... vozio neku rodbinu na aerodrom njihovim autom, pa ga vratio nazad u KG
- OMP
- Garaža: GP TJet
glavni razlog menjanja misljenja vecine tih novih i potencijalno novih vlasnika alfi je lova jer su alfama mnogo pale cene pa dobru 156icu ili 147icu sa ful opremom platis koliko i dobar pezo 206, reno clio i sl. autice koji nemaju ni upola kvalitet, komfor, dizajn i opremu kao alfa 
a mnogi od tih potencijalnih alfista vec voze tako neke automobile koje prodaju za vece pare, kupe alfu i jos im ostane kusur za servs i sl. a pre nekoliko godina su bezali od alfi kao djavo od krsta i pljuvali ih na sav glas.
na zalost mnogo je manje onih, posebno u danasnje vreme iz navedenih razloga, koji alfu kupuju srcem.

a mnogi od tih potencijalnih alfista vec voze tako neke automobile koje prodaju za vece pare, kupe alfu i jos im ostane kusur za servs i sl. a pre nekoliko godina su bezali od alfi kao djavo od krsta i pljuvali ih na sav glas.
na zalost mnogo je manje onih, posebno u danasnje vreme iz navedenih razloga, koji alfu kupuju srcem.
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
Slazem se sa ovom konstatacijom i iskreno i ne volim sto sve vise ljudi kupuje Alfu, jer je takvi koji je ne kupe srcem nece ni odrzavati kako dolikuje pa ce posle kad je prodaju po njoj drvlje i kamenje. Lako je danas biti Alfista, kupis dobar jtd, sto je moguce mladji, fino odrzavas i za male pare imas najbolji moguci auto. Trebalo je biti Alfista kad 33-ojka rasteluje karburatore pa trosi 20 litara, a benzin skup, plate male. Tad su govorili kupi golfa 2, prodaj to smece. E oni koji su to izdrzali i ostali verni Alfi i dan danas, to su pravi Alfisti. I ja im se divim, a poznajem ih nekoliko. Ipak to je samo moje misljenje.

Rodjen da ne uspem, pa se zato duplo trudim
- OMP
- Garaža: GP TJet
ja sam prvu alfu imao 98. godine i bila je 33ka doduse IE ne karburator ali znala je da potrosi posebno jer sam bio klinac zeljan gasiranja pa je ekonomicna voznja bila jako retka a potrebe za odrzavanjem nije bilo jer je auto za 3 godine koliko je bio kod mene imao samo jedan kvar koji je kostao 180 maraka (razvodnik i komutator) i to je bilo sve, sem redovne zamene ulja i filtera.
i to vreme je bilo tesko za delove ali kao sto rekoh mene je taj auto posluzio kao nijedan, voleo sam alfe i pre te 33ke ali posle nje sam ih tek zavoleo ali znam njih par koji su se jednom zeznuli sa 33kom i za njih alfa vise ne postoji kao marka
i to vreme je bilo tesko za delove ali kao sto rekoh mene je taj auto posluzio kao nijedan, voleo sam alfe i pre te 33ke ali posle nje sam ih tek zavoleo ali znam njih par koji su se jednom zeznuli sa 33kom i za njih alfa vise ne postoji kao marka

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- alfa-u-srcu
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
Moj stric ih je imao da te ne slazem jedno 4 komada, vozio ih je vise od 10 god. I dan danas kad ga pitam za Alfu 33 kaze da je to najboji auto.
" Podjem na more Alfom i kad stignem samo izadjem iz kola, uzmem peskir i pravo na plazu, a sa drugim kolima moram prvo da odmorim, kao da su ona mene vozila, a ne ja njih" to je njegova recenica
Kralj
" Podjem na more Alfom i kad stignem samo izadjem iz kola, uzmem peskir i pravo na plazu, a sa drugim kolima moram prvo da odmorim, kao da su ona mene vozila, a ne ja njih" to je njegova recenica

Rodjen da ne uspem, pa se zato duplo trudim
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Na cemu je ovaj bio? Lici mi da je pokupio nekog, a ostale samo farmerice.
Zato sto je benzin za sisice.
http://www.kurir-info.rs/dusana-borkovi ... ak-1074313

Zato sto je benzin za sisice.
http://www.kurir-info.rs/dusana-borkovi ... ak-1074313
Poslednja izmena od Dragon u Čet Nov 07, 2013 1:42 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Falcon037
- predsednik kluba
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Zvanicni sajt automobilske grupe Fiat na kome se mogu konsultovati elektronske verzije Knjižica za upotrebu i održavanje tvog vozila Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth i privrednih vozila Fiat Professional.
http://aftersales.fiat.com/elum/Home.as ... anguage=22
Sent from my HTC One X using Tapatalk
http://aftersales.fiat.com/elum/Home.as ... anguage=22
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com