U debelom smo ofu ali na bajkers forumu ima dosta takvih prepravki - jeftina samogradnja a ko prelazi nešto više svakako da se isplatistarac vujadin napisao:Na cbc forumu ima sumanuta tema o liku koji stavlja plin na motocikl.
Klasican prototip za nase prostore; ako ne umes da mu das kontra adute, narugaj mu se. Ironishi ti koliko hoces a zavrshices na dizlu, chak si u stanju da se ubedish kako je to super stvar u odnosu na V6. I dok ti ironises, ja predjem 100 km za 440 din, a za dve godine cu doci sa ushtedom na gorivu po tvoju V6. Hm, mada mogao bih i nesto sa V8.speedfreak968 napisao:Ja eto, to nisam znao... Juche sam sishao sa planine i ne znam da chitam... Zato, hvala na otvaranju mi novih vidika![]()
Odo' odmah da metem za motor lekovit' plin...
Koriste se neadekvatni uredjaji, jeftin izbor komponenti, auto mapiran dundjerski ili je jednostavno rec o neodrzavanju. Nek je izgubio i 5% snage, sta je tu problem? Pobeci ce ti Schumaher 0.751 sec po krugu? Kad god pozelis mozes da mi se javis za test lpg/benzin.samo mi nije jasno zasto vozila na lpg idu sporije, kad stanu na semafor nmg da sloze rad...
Preporavka je besmislena i opasna. Na tom istom forumu trojica koji ugradjuju plin odvracaju coveka to da uradi iz tehnickih razloga, pa to ne bih prepisivao.dejan555 napisao:U debelom smo ofu ali na bajkers forumu ima dosta takvih prepravki - jeftina samogradnja a ko prelazi nešto više svakako da se isplatistarac vujadin napisao:Na cbc forumu ima sumanuta tema o liku koji stavlja plin na motocikl.
Nisam te ništa razumeo ... zašto opasnastarac vujadin napisao: Preporavka je besmislena i opasna. Na tom istom forumu trojica koji ugradjuju plin odvracaju coveka to da uradi iz tehnickih razloga, pa to ne bih prepisivao.
Sto se tice finansijskih razloga, o cemu nisu diskutovali - ne stoji ni taj argument. Da se tako stvari mogu preslikavati, motocikli ne bi imali karburatore i dan danas....ili bili bez abs i dan danas...Klasican primer kada se ne neku stvar gleda iz ugla neke druge stvari - tj. kada se kroz prizmu eksplotacije automobila gleda na eksplotaciju motocikla. Slicna stvar je kada ljudi krenu da pricaju o turbu na motorima.