SCHUMACHER napisao:Moja nece "gledati" vode prije Maja (mjeseca,ne drevnih naroda)

SCHUMACHER napisao:Moja nece "gledati" vode prije Maja (mjeseca,ne drevnih naroda)
Hladno je i kod nas ovih dana.Sad gledam na nekom sajtu,-2 trenutna temp.,a subjektivni osjecaj -12.alfa&omega napisao:Dare, blago vama, mozete da operete auto na moru, kod mene jutros -21, kad bih oprao auto za dva sata bih morao krampom vrata da otvaram...
Aaahahahaha, nemoj vise brate, uneredicu se od smehaSCHUMACHER napisao:Da razgranicimo,da ne pomisle ovi iz zastite bastine drevnih civilizacija da se ja zezam na racun Maja-sto se nisu kupali![]()
Sto se pranja tice,nije meni muka da ga operem,nego da ne rizikujem i meni da zaledi
ko mene je trenutno -20C a osecaj je kao da je -35Cdarko qv napisao:Hladno je i kod nas ovih dana.Sad gledam na nekom sajtu,-2 trenutna temp.,a subjektivni osjecaj -12.alfa&omega napisao:Dare, blago vama, mozete da operete auto na moru, kod mene jutros -21, kad bih oprao auto za dva sata bih morao krampom vrata da otvaram...![]()
![]()
Mada su narednih dana najavili snijeg cak i kod nas na primorju.![]()
Shumi,ne zasmijevaj me doci ce komsija iz stana preko puta da mi lupa na vrata sto sam ga probudio kolko se glasno smijem.![]()
OvoSlaven napisao:ps. sto mislite vi momci o ovom micanju trougla na haubu i zatvaranja toga kao ovdje npr.
e ovo je stvarno dobro objasnjenodekideki napisao:Alfin gril je cetvrti list deteline sa tri lista, onaj listic koji nedostaje za srecu, za![]()
zato ima takav oblik.
nema Alfinog grila - nema srece.
prosto.