Cena nafte (i ostalih derivata) Gde? Šta? Koliko?
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
Re: Cena nafte (i ostalih derivata) Gde? Šta? Koliko?
meni je ne lukoilu u zemunu kod ekonomske stalo 62l u bocu od 60l, na moje pitanje "šta je to?!" onaj momčić reče "ma te boce su uvek malo veće" 

- Vitjsa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Mislim da je 60 a da je 7 litara u sklopu toga. 

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
na 156 je 63 litre do čepa. Rezerva je u sklopu toga...
- Vitjsa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
Meni je ona knjiga na žabarskom. Moguće je da sam pogrešioCrni napisao:Mislim da je 60 a da je 7 litara u sklopu toga.

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
I meni je bilo čudno da je sipao plin na MOL-u u BG, jer koliko ja znam nijedna MOL pumpa u BG nema plinognjen napisao:MOL u Visnjickoj nema plin,nikada ga nije ni bilo. Ima MB Gas u visnjickoj,oni imaju plinsale_75 napisao:Pre jedno tri godine sam sipao plin na Molu u Visnjickoj ulici u tadasnju Mazdu MX-5 i samo kod njih mi je stalo oko 28l plina u bocu od 25l. Na bilo kojoj drugoj pumpi gde sam sipao nije smelo da predje vise 24.5l.

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- zzz
- Garaža: AR 156 1.8ts
Ima plina na MOL-ovoj pumpi na Pancevackom putu.
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Ode mi juce plovak u vecna lovista od onih ludaka na pumpama.
Od sad samo sipam 40l ni litru gasa vise, par puta u zurbi kazem napuni ga i ima pacijenata koji bas bukvalno napune bocu gde se dva dana cudim kako je stalo toliko u bocu i mislim se za koliko su me zajbali.
Poslednji put kad je bio ispravan plovak sipao sam na elpu (prva pumpa na autoputu kada se ide za NIs) i presao prvi put 500 km (2/3 otvoren put, 1/3 grad).
Rekord, ali posle tog punjenja otkazao plovak
.
Od sad samo sipam 40l ni litru gasa vise, par puta u zurbi kazem napuni ga i ima pacijenata koji bas bukvalno napune bocu gde se dva dana cudim kako je stalo toliko u bocu i mislim se za koliko su me zajbali.
Poslednji put kad je bio ispravan plovak sipao sam na elpu (prva pumpa na autoputu kada se ide za NIs) i presao prvi put 500 km (2/3 otvoren put, 1/3 grad).
Rekord, ali posle tog punjenja otkazao plovak

Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- sErGiO
Zato ja uvek stojim pored pumpe i kad počne da trese, ako pumpadžija nije tu ja okrenem onaj prekidač da prestane da sipa 

- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Mudro, i ja isto tako
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- alfa_gt
- Garaža: Alfa Romeo GT, 1.9 JTD, 2005 (Mala)
od onda smo probale sve i svasta, ukljucujuci i mol koga mnogi hvale. misljenja su podeljena, neko ima jako dobra iskustva i sa nis pumpama, kolega ima mecku prijavljuje mu kvalitet goriva, i kaze na svim pumpama mu je vracala da je lose osim na nis-ovoj.... e sad, meni se nekako cini da maloj ne prija nis. mol mi je varirao, nekad strava nekad nista spec. ista prica i za omv - u poslednje vreme jako varira. trenutno smo na eko avio dizelu, za sada smo zadovoljne (a garaza nam je puna tecnosti za brisace
ako nekome treba, neka se javi - ovi na eku na svakih 25l daju 2l tecnosti)
e sad - zanima me da li i dalje postoje te clanske kartice, na kojim pumpama i kolika je usteda? u principu mi cena nije presudna, pa sve i da je 5din razlika u ceni to mi je 300din za ceo rezervoar.... ali za slucaj da neka od pumpi sa dobrim gorivom ima varijante za ustedu - sto da ne
p.s: shell rulez
mozda bi trebalo da pokrenemo peticiju da dodju i ovde
proslo leto smo presle vise od 4k km na shell v-power dizelu, cena je bila nijansu jaca nego gorivo kod nas, ali je zato mala trosila 5.5-6l (najveci deo otvoreni put, nikad ispod 150, mala je 1.9jtd, 150 konja) i apsolutno se nista nije cula
kad je mala dosla, sipali smo na omv-u, sve bilo ok do proslog leta kad je iz cista mira pocela da stuca....ljube-kugla napisao:euro petrol ima neki fazon za clanstvo u klubu i jeftinije gorivo,ja se uclanio i u sredu cetrvtak idem po karticu
http://www.euro-petrol.com/vesti" onclick="window.open(this.href);return false;

od onda smo probale sve i svasta, ukljucujuci i mol koga mnogi hvale. misljenja su podeljena, neko ima jako dobra iskustva i sa nis pumpama, kolega ima mecku prijavljuje mu kvalitet goriva, i kaze na svim pumpama mu je vracala da je lose osim na nis-ovoj.... e sad, meni se nekako cini da maloj ne prija nis. mol mi je varirao, nekad strava nekad nista spec. ista prica i za omv - u poslednje vreme jako varira. trenutno smo na eko avio dizelu, za sada smo zadovoljne (a garaza nam je puna tecnosti za brisace

e sad - zanima me da li i dalje postoje te clanske kartice, na kojim pumpama i kolika je usteda? u principu mi cena nije presudna, pa sve i da je 5din razlika u ceni to mi je 300din za ceo rezervoar.... ali za slucaj da neka od pumpi sa dobrim gorivom ima varijante za ustedu - sto da ne

p.s: shell rulez

proslo leto smo presle vise od 4k km na shell v-power dizelu, cena je bila nijansu jaca nego gorivo kod nas, ali je zato mala trosila 5.5-6l (najveci deo otvoreni put, nikad ispod 150, mala je 1.9jtd, 150 konja) i apsolutno se nista nije cula
- edin
- Saradnik Uprave
Mislim da samo MBG i Europetrol imaju te claske kartice, a za druge ne znam pouzdano 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- alfa_gt
- Garaža: Alfa Romeo GT, 1.9 JTD, 2005 (Mala)
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?y ... _id=610045
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
-
Ka
- Drug Član
Hah......dok sam bio po Libiji za recimo 20 njihovih dinara si punio rezervoar a to mu dodje oko 30 evra...bagatela ali zato litar H2o je 10 litara čorbe 

- Gianni
- Garaža: AR 147 1.9Jtd GTA look ex
AR 159 1.9JtdM sw ex
AR 156 1.9Jtd16v restyling ex
AR 147 1.9Jtd Q2 wanna be ex
AR 147 1.9JTDm q2.
AR Giulietta 2.0 tct Sportiva. - Lokacija: Zemun
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ko nam je kriv kada ne zivimo tamo gde je jeftino:
10. United Arab Emirates
Gas Prices: U.S. $ 1.78 per gallon
Members of OPEC.
Condition: the UAE which includes Dubai and Abu Dhabi, is still in stable condition, although many of its neighbors, particularly from the Middle East that experienced instability in the country.
9. Brunei Darussalam
Gas Prices: U.S. $ 1.47 per gallon .
Not a member of OPEC.
Recent Condition: Brunei has been known for one of its largest oil company, Brunei Shell Petroleum Co. This company has just raised the highest crude oil prices over 31 months.
8. Yemen
Gas Prices: U.S. $ 1.32 per gallon.
Not a member of OPEC.
Recent Condition: Yemen is currently in the unstable political conditions. Currently, the President of Yemen is estimated to gain political immunity.
7. Oman
Gas Prices: U.S. $ 1.17 per gallon.
Not a member of OPEC.
Recent Condition: Oman are now beginning to hit the limited demonstrations since the instability in the Middle East.
6. Kuwait
Gas Prices: U.S. $ 0.87 per gallon.
Not a member of OPEC.
Current condition: Kuwait showed the protests become more limited and weaker. Kuwait is also accused of supporting the insurgency action in Libya.
5. Turkmenistan
Gas Prices: U.S. $ 0.83 per gallon.
Not a member of OPEC.
Recent Condition: Turkmenistan is to establish a cooperative agreement with Iran to build a pipeline project.
4. Bahrain
Gas prices: U.S. $ 0.79 per gallon.
Not a member of OPEC.
Recent Condition: Bahrain has experienced protests with violence and have been muted by the action of reducing their army. Bahrain country’s leaders even had expelled several Iranian diplomats.
3. Qatar
Gas prices: U.S. $ 0.72 per gallon.
Members of OPEC.
Current state: So far, Qatar sells natural gas to the UK in significant quantities. In addition, Asian countries are supporting the Spanish economy by investing in banking and other companies.
2. Saudi Arabia
Gas prices: U.S. $ 0.61 per gallon.
Members of OPEC.
Current condition: Officials in Saudi Arabia worried about the rising of crude oil prices and consequently on the global economy.
1. Iran
Gas prices: U.S. $ 0.37 per gallon.
Members of OPEC.
Current condition: the current Iranian government budget set the price of crude oil at the level of U.S. $ 80 per barrel or lower than the global oil market conditions, same thing for their gas prices.
1 Gallon je 3.78541178 litara
10. United Arab Emirates
Gas Prices: U.S. $ 1.78 per gallon
Members of OPEC.
Condition: the UAE which includes Dubai and Abu Dhabi, is still in stable condition, although many of its neighbors, particularly from the Middle East that experienced instability in the country.
9. Brunei Darussalam
Gas Prices: U.S. $ 1.47 per gallon .
Not a member of OPEC.
Recent Condition: Brunei has been known for one of its largest oil company, Brunei Shell Petroleum Co. This company has just raised the highest crude oil prices over 31 months.
8. Yemen
Gas Prices: U.S. $ 1.32 per gallon.
Not a member of OPEC.
Recent Condition: Yemen is currently in the unstable political conditions. Currently, the President of Yemen is estimated to gain political immunity.
7. Oman
Gas Prices: U.S. $ 1.17 per gallon.
Not a member of OPEC.
Recent Condition: Oman are now beginning to hit the limited demonstrations since the instability in the Middle East.
6. Kuwait
Gas Prices: U.S. $ 0.87 per gallon.
Not a member of OPEC.
Current condition: Kuwait showed the protests become more limited and weaker. Kuwait is also accused of supporting the insurgency action in Libya.
5. Turkmenistan
Gas Prices: U.S. $ 0.83 per gallon.
Not a member of OPEC.
Recent Condition: Turkmenistan is to establish a cooperative agreement with Iran to build a pipeline project.
4. Bahrain
Gas prices: U.S. $ 0.79 per gallon.
Not a member of OPEC.
Recent Condition: Bahrain has experienced protests with violence and have been muted by the action of reducing their army. Bahrain country’s leaders even had expelled several Iranian diplomats.
3. Qatar
Gas prices: U.S. $ 0.72 per gallon.
Members of OPEC.
Current state: So far, Qatar sells natural gas to the UK in significant quantities. In addition, Asian countries are supporting the Spanish economy by investing in banking and other companies.
2. Saudi Arabia
Gas prices: U.S. $ 0.61 per gallon.
Members of OPEC.
Current condition: Officials in Saudi Arabia worried about the rising of crude oil prices and consequently on the global economy.
1. Iran
Gas prices: U.S. $ 0.37 per gallon.
Members of OPEC.
Current condition: the current Iranian government budget set the price of crude oil at the level of U.S. $ 80 per barrel or lower than the global oil market conditions, same thing for their gas prices.
1 Gallon je 3.78541178 litara

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Poslednja izmena od alfamen u Pet Maj 18, 2012 7:58 am, izmenjeno 1 put ukupno.
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Hajde sada neka mi neko kaže kako bi se ponašao i koliko bi vozio da nam je ta cena goriva!? Ma i 10 puta veća od te 

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Odmah bi uzeo 166 3.0 24v
..hebo tada registraciju i poreze 

- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
ahhahaah ode lozak na 150din. Pa jel moguce da je vlast ovoliko bahata i bezobrazna.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
- sErGiO
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Nije valjda neko očekivao da će i posle izbora biti goriva za tu cenu...
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
piiiip... Nelle je sipao evrolozak u Milicu u SLO, a Diego ju je terao 210 po satu,ne dimi uopste 
sent from Kenda digitron using Tapatalk

sent from Kenda digitron using Tapatalk
- edin
- Saradnik Uprave
Ja u zivotu nisam vozio auto koji mi je trosio ispod 12l/100 km necega, a alfica je sa slovenacko-hrvtskim plinom trosila oko 11l/100 km jace voznje na auto cesti, pa ti vidi sta mi sipamo u nase jadne mezimice i mezimce :cray: