I meni je njegova dalja sudbina nepoznata...
Sam si dao odgovorelas napisao:Dule to nije zalio dok je vozio,kao da ga je oteo nekom tako se ophodio prema njemu.Nije ni cudo da je tako zavrsio...
Tek sam sada video,srebrni je bio udaren a pri tom je pocela malo da mu gori instalacija,znaci nije bas goreo ali bilo je dima.A gde ima dima...Presretach napisao:@zloca944
993 4S koji ste sredili da li je bio predhodno zapaljen?
Mislis na ovaj?Inace u pitanju je 928 GT.Semi napisao:Kad smo vec kod Porsea, u Smederevu se pre 5-6 godina mozda i vise vozio crni 928 GTS ili mozda S4, ne znam?
Zna li neko nesto o njemu?
Imao sam cast da vozim taj Porse BG-911-00zloca944 napisao:Tek sam sada video,srebrni je bio udaren a pri tom je pocela malo da mu gori instalacija,znaci nije bas goreo ali bilo je dima.A gde ima dima...Presretach napisao:@zloca944
993 4S koji ste sredili da li je bio predhodno zapaljen?.
Sto pitas?
Jedina nije bila sigurno, jer je i moj stric vozio u to vreme plavu 75 AmerikuMique napisao:Sasvim slucajno sam pre tri dan cuo da je pokojni Giska ili neki njegov vozio novu jedinu u gradu Alfu Ameriku (verovatno se misli na 75) koja je verovatno bila friske ukradena iz neke od zapadno evropskih zemalja ...