duva kod onih otvora kod soferke i to topao vazduh bez obzira koju temperaturu namestio, malopre sam gledao klapnu kod filtera nije zatvorena, filter je o.k.OMP napisao:nisam razumeo najbolje, jel duva uopste iz onih otvora kod soferke kad prebacis na prekidacu ili ne izalzi vazduh uopste? i kakav vazduh duva hladan ili topao?
moze biti auto je stajao dve - dve i po godine nije paljen pokusacu i tako, a sto goxy kaze da je "ubio" klimom meni crko kompresor a i kad je radio ukljucivao ga je samo kad spustim temperaturu na LO cim podignem na 18 gasi, pa cu ugrabiti jedan suncan dan da to izvedem.sasa km napisao:hhmm......izgleda kao da je ta vlaga vec u kolima od ranije ( to mi pada na pamet) i kad ukljucis duvanje izadje i posto ne izlazi pojavljuje sa na staklima....uvuce se u sedista, ispod tapacira....
da probas - iskoristis rad u mestu neko vreme i kad krene da dodatno magli da ostavis otvorena sva vrata da skroz izadje iz kola, naravno kad je suncan dan..
Nisam zvaoG0XY napisao:Deluje extra,to bi baš popravilo izgled,jedino mi je nejasno jeli to cena po komadu?
jbg neverovatno ali istinitoG0XY napisao: OMP: nije te mrzelo da prepravljaš farove,a mrzi te da zameniš sijalicu na njima