ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
jel ima neko podatak gde se ubacivala bregasta sa oznakom 6052 2380 sa liftom 11.2,i eventualno na koliko se zubci
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
a jesi sad prepravio,da zasledeci put nedaj boze bude lakse,sto niste rekli da ce te skidati da posaljem ceo dopis kojim redom,al dobro bar ste se druzili,ja sam hteo da zavarim srafove i i na cilindru razbusim rupe i stavim matice al zavrnu i poceo da montiram i zaboravio
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
na kraju to nitko ne prepravlja jer misli da nece morat skidat iducih 5 godina. sto je uredu, nebi se ni meni dalo. jos ako si skidao instrument tablu 10 puta onda to i nije takav problem. zadnje skidanje je trajalo ravno 15 minuta. i kad je tabla vani to je djecja igra. volan 3 sarafa, tabla 10 sarafa, dvadesetak konektora, i eto sve dole.
-
ki
- Drug Član
Nigyele Mansele & ostali: Evo je tema za group buy sijalica.
Novitet je Osram Silverstar +90% za koju sam nas dvojicu prijavio - mozhda je malo skuplja, ali verujem da otkida i vredi.
Novitet je Osram Silverstar +90% za koju sam nas dvojicu prijavio - mozhda je malo skuplja, ali verujem da otkida i vredi.

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ovako sam ja izgledao pre dve nedelje kad sam vracen sa atesta na doradu boce pa sam svratio do drugara u servis

- srdjan_p
- Garaža: Alfa Romeo
Nabavka ok TS sektomobila oko 1500e, znaci moze i manje ako je potrebno farbanje, svakako bi to islo u alfa rosso boju, znaci jos oko 300e posto bi radio drugar, da se nabace neki adekvatni 15'' tockovi jos 300e, da se spusti u principu ne treba para nego samo rad, torzije se prezupce, opruge sec-sec, amortizeri se skrate kod strugara za onoliko koliko se spusta(opet drugi ortak koji ima neverovatno dobro opremljenu radionicu), oko motora i mehanike standardni servis, jos jedno 200e, jos jedno 200 jura da se to picne i eto za 2500 prave makine...
Kakva mi je racunica, eto da se doda jos par stotina za nepredvidjene troskove i da se prevede i registruje ne moze da izadje 3 soma...
Nabavka ok TS sektomobila oko 1500e, znaci moze i manje ako je potrebno farbanje, svakako bi to islo u alfa rosso boju, znaci jos oko 300e posto bi radio drugar, da se nabace neki adekvatni 15'' tockovi jos 300e, da se spusti u principu ne treba para nego samo rad, torzije se prezupce, opruge sec-sec, amortizeri se skrate kod strugara za onoliko koliko se spusta(opet drugi ortak koji ima neverovatno dobro opremljenu radionicu), oko motora i mehanike standardni servis, jos jedno 200e, jos jedno 200 jura da se to picne i eto za 2500 prave makine...
Kakva mi je racunica, eto da se doda jos par stotina za nepredvidjene troskove i da se prevede i registruje ne moze da izadje 3 soma...
- srdjan_p
- Garaža: Alfa Romeo
A vozio sam 75TS i meni je to ok po pitanju brzine a ima i sper i moze lepo da potpali gume i da zadriftuje... :cool
Izgled 75ice je jako diskutabilan, mnogima je ruzna, ali crvena, spustena sa kul felnama i tamnim staklima sigurno ne moze da ostavi ravnodusnim nijednog ljubitelja automobila, misljenje ostalih me neinteresuje...
Izgled 75ice je jako diskutabilan, mnogima je ruzna, ali crvena, spustena sa kul felnama i tamnim staklima sigurno ne moze da ostavi ravnodusnim nijednog ljubitelja automobila, misljenje ostalih me neinteresuje...
- superfly tnt
hm za 1500 eura bi trebala bit vec dobra ta 75ica, sumnjam da ces imat toliko jos ulaganja.
btw izgleda da nam je nas mali transaxle forum krepao, samo da ne izgubimo bazu
btw izgleda da nam je nas mali transaxle forum krepao, samo da ne izgubimo bazu

- superfly tnt
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- superfly tnt
-
Go
- Drug Član
Nego vidite sta sam nasao
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=120462236
Nigy vidi kako ima lep enterijer
Poz
Nego vidite sta sam nasao
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=120462236
Nigy vidi kako ima lep enterijer

Poz
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
E ljudovi, neka akcija po snegu moze uvek!!!
Samo, jbg, ovaj se vec otopi...
Ali kad tresne sledeci ajmo negde stvarno!!! Ako neko zna neku dobru lokaciju (ravnu, da se ne cisti
) nek kaze pa da malo plesemo Alfa Sekto Lambadu...
P.S. Drugar i ja se od prosle zime dogovaramo da odemo nocu na Konjarnik... kaze da ima tamo jedna velika i vrlo slabo prometna raskrsnica gde je on nekada 'kad su zime bile zime' cesto vrteo kolica... Ici cu da proverim pa ako valja javljam...
Samo, jbg, ovaj se vec otopi...
Ali kad tresne sledeci ajmo negde stvarno!!! Ako neko zna neku dobru lokaciju (ravnu, da se ne cisti

P.S. Drugar i ja se od prosle zime dogovaramo da odemo nocu na Konjarnik... kaze da ima tamo jedna velika i vrlo slabo prometna raskrsnica gde je on nekada 'kad su zime bile zime' cesto vrteo kolica... Ici cu da proverim pa ako valja javljam...