Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts ex Alfa Romeo GT 2.0jts ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm ex Alfa Romeo Mito 1.4tb ex Alfa Romeo Giulietta QV -Megane 3 RS CUP
Garaža: ex ar147mjtd '05 ex ar147mjtd TI '07 ex ar159 mjtd '09 ex ar GT Q2 271hp '04 ex R.I.P. AR 155 v6 Q2 frankenstein exAr giulieta 1750 QV ar 33 1.7ie/16v ar 75 rosso di beleza Subi impreza sti 300hp
Ja sam bio fasciniran kakvih sve vozila ima u srb,prvenstveno mislim na old timere i najnovije porschee,
Pa do samog odziva ljudi...mislim da ima jos dosta toga,samo ne mogu svi u isto vreme doci
Dogadjaj vredan paznje
Ima u Srbiji svašta, a u odnosu na broj stanovnika trebalo bi da bude i više. Slabo mi to čuvamo, ali se tehnička kultura i svest pomalo diže između ostlaog i preko ovakvih događaja. Ima toga još za 5x veći skup, ali ovde je poenta da se ljudi koji vole različite vrsta kola, a imaju sličnu energiju i ljubav, upoznaju i još bolje razumeju.
Ko nije bio, trebao bi da ode i u Muzej automobila u Bg, ima stvarno interesantnih vozila, nego sam nesto nacuo da renoviraju i slicno, treba proveriti, pa bismo mogli i u neki zajednicki obilazak.
Inace, radio sam prosli vikend pa nisam mogao s vama u Zrenjanin jbg, a bas sam hteo...
Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts ex Alfa Romeo GT 2.0jts ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm ex Alfa Romeo Mito 1.4tb ex Alfa Romeo Giulietta QV -Megane 3 RS CUP
@milosnbgd u Beogradu je bio prošli
Renoviraju muzej ? Meni je baš specifican ovakav kakav jeste. Možda malo da dovedu u red pojedine stvari, ali bez drasticnih radova.