159 navigacija 2011 god
- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
Mogao bi ipak da napišeš malo detaljnije šta i kako je odrađeno, kada bude odrađeno. Malo je glupo sada, kada si rešio problem, kažeš "Briga me za ostale, može tema da se obriše"
Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
- Boxa
- Saradnik Uprave
- Garaža: Alfa Romeo
Nije da me je briga nego se jednostavno ne razumem u to da bih mogao nesto i da napisem o tome. Mogu da kazem sve sto sam i do sad napisao, da je majstor uspeo da je poveze na moj auto jer sam imao navi ranije sto sam i napisao, tako da auto ima sve odgovarajuce prikljucke za navi. Samo treba prespojiti na dzekove os nove navi jer nisu isti dzekovi na staroj i novoj. To kad se odradi sve ce raditi kako treba. Master code cu dobiti kao sto rekoh, sa master codom radi sve, bez njega ne radi navi telefon i ja mislim komande na volanu. Tako da ja mislim da je to to. Da znam nesto vise sigurno bih napisao.
YouTube: https://www.youtube.com/@joksimoviic
- Sava
- Garaža: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm 170ks
Najveci problem je naci Master code za sve vrste Marellijevih navigacija a skoro niko ne daje kod pri prodaji.
Svi su negde vadili taj kod a kad dodje do toga, niko ne zna i niko ne moze da preporuci.
To je najveci problem sto se tice bilo koje navigacije za 147/159/GT...
Sent from my LG G4
Svi su negde vadili taj kod a kad dodje do toga, niko ne zna i niko ne moze da preporuci.
To je najveci problem sto se tice bilo koje navigacije za 147/159/GT...
Sent from my LG G4
- Mar_Kes85
- Drug Član
- Garaža: live GTV 2.0 16v
in progress 155 3.2 GTA - Lokacija: Beograd
Evo resenja, servis koji vadi master code za 147/gt je digital, nalazi se na okretnici na medaku. Broj telefona je 0637754760 upravo im ostavio moju navi iz 147 da srede problem sto mi radio nema zvuk.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Boxa
- Saradnik Uprave
- Garaža: Alfa Romeo
Zvao sam njih pre par dana. Rekli su da je moguce ali zavisi od same navigacije koliko je komplikovano i da li je uopste moguce. Niko mi do sada nije ulio poverenje da je moguce naci master code za ovaj tip navigacije.
YouTube: https://www.youtube.com/@joksimoviic