F10 je ozbiljna krstarica, odlično si izabrao za svoje potrebe.
Btw, ne mogu da ne primetim kako 159 dizajnom i dalje žestoko dobro izgleda i pored daleko novijeg BMW-a.
Hvala Veloce, razmisljao sam o tome, ali je na kraju ispalo ovako. 159-ka ima doosta manju km i bilo je logicno da je zadrzim, a i crvena jeVeloce napisao:Odlican,neka je sa srecom i da te sluzi lepo![]()
Jesi razmisljao o prodaji 159-ke umesto Guliette ?
edin napisao:Onu crvenu 159 sa bez kozom, i onim prelepim 17" ni ja ne bih prodavao
S obzirom da je prvi bavarac, dobro sam i prosaoedin napisao:Nego, razmisljam nesto, mislim da je ovo prvi bavarac (bar noviji) pretstavljen na forumu...
Thanks Sinisa, pa de si bre ti covece, sto ne dodje u Indjiju?sinisa napisao:Mac, nek je sa srećom, može i konkurentska zastava![]()
F10 je ozbiljna krstarica, odlično si izabrao za svoje potrebe.
Btw, ne mogu da ne primetim kako 159 dizajnom i dalje žestoko dobro izgleda i pored daleko novijeg BMW-a.
DejanGT napisao:Morao bi BMW da napravi neki model 0,7 da bi ispoštovao dimenzije koje Alfanaticu odgovaraju
Hala drugar.fanatic012 napisao:Dobra mašna, taj automatik se jako lepo ponaša, dosta bolji od šestostepenog iz E60. Kada sam probao šestostepeni nekako nikada nije znao u koju bi brzinu pri naglim oscilacijama u vožnji, i odrađivao je razmišljanje sporo za moj ukus, kao i selespeedSa srećom da ga vožiš, pošto će ti brzo dosaditi Alfa je uvek tu
Nisam ni gledao koliko je tezak, koliko vidim na auto dati ima gotovo iste performanse kao Julka i nesto veci obrtni momenat i vecu maksimalnu brzinu.alfanatic napisao:@
@ Mac
Tvoji prvi utisci su potpuno u skladu sa onim što sam očekivao. Postaraj se da u BMW-u uvek imaš neku kafu ili RedBull da ne zaspiš negde, ne daj bože![]()
Pitanja motorizacije i povlačenja takođe me ne iznenađuju. Za tu krstaricu treba ti neki šestak da bi sve bilo idealno, a kod tog dvolitraša iako raspolaže finom snagom i obrtnim momentom masa svakako ima svoj negativan uticaj. Teško da će ti u tom automobilu raditi adrenalin (ako želiš, uvek možeš malo da sedneš u moj MiTo), ali po pitanju udobnosti i sveopšteg komfora mislim da si dobio upravo ono što si tražio prilikom kupovine.
Hajde odvezi tu dužu turu, pa da čujemo i konačan sud
Zao mi je Shanirani, upravo preko KG i Kraljeva, videcemo se zimus kad krene sezona skijanjaShanirani napisao:Ako ides preko Kragujevca i Kraljeva onda me zaobilazis. A ako ides preko Krusevca onda prolazis 15km pored Blaca. Al svakako ima kafanica na toj raskrsnici na kojoj ti produzavas za Np a ja se vracam za Blace.
E sad pričaš jezik koji ja razumemMac napisao:Slazem se da bi sestak pruzio vise zadovoljstva, ali mi je u ovom momentu to bio nepotrebni izdatak.Mozda na nekoj Giulijiu benz. varijanti.
Druze, tu sam, pratim Vas iz senkealfanatic napisao:Nikako kolega da nam se oglasi sa konkretnijim utiscimaNadam se da nije negde zadremao za volanom u onim kožnim foteljama