delic napisao:Delphi moyes slobodno da uymes u Euroautu,ja sa njima nisam imao nikakvih problema.
delic napisao:Delphi moyes slobodno da uymes u Euroautu,ja sa njima nisam imao nikakvih problema.
Goxy, a gde si pazario ATE diskove?G0XY napisao:Ja bih ipak odabrao nešto čemu ne treba pasta i sličan kung-fu.
Evo prešao skoro 1000 km ovog produženog vikenda sa ATE diskovima i pločicama,što autoputa,što krivina po Bosni,što po vreloj trkačkoj stazi u Zalužanima.
Nema škripanja kada su hladni,nema škripanja kada su zagrejani,nema škripanja kada su usijani ili bilo čega na trkačkoj stazi...bukvalno sam ih satirao u nedelju u BL (u Zalužanima na trkačkoj stazi).
Još na sve to,dok su bili usijani sam ih nalio hladnom vodom jer sam imao izletanje na stazi i felna mi je bila puna zemlje i trave koju sam sapirao Knjaz Miloš kiselom vodom (jedino nju sam našao).
Znači da ne dužim:nema škripanja,nema krivljenja,diskovi su vrhunski![]()
Goxy, zanima me da li ti skripe kocnice pri polasku sa semafora, tj kad pustas kocnicu? I ja vozim automatika, a majstor koji mi je ugradjivao Ate diskove i plocice kaze da je to normalno za automatika..G0XY napisao:Ja bih ipak odabrao nešto čemu ne treba pasta i sličan kung-fu.
Evo prešao skoro 1000 km ovog produženog vikenda sa ATE diskovima i pločicama,što autoputa,što krivina po Bosni,što po vreloj trkačkoj stazi u Zalužanima.
Nema škripanja kada su hladni,nema škripanja kada su zagrejani,nema škripanja kada su usijani ili bilo čega na trkačkoj stazi...bukvalno sam ih satirao u nedelju u BL (u Zalužanima na trkačkoj stazi).
Još na sve to,dok su bili usijani sam ih nalio hladnom vodom jer sam imao izletanje na stazi i felna mi je bila puna zemlje i trave koju sam sapirao Knjaz Miloš kiselom vodom (jedino nju sam našao).
Znači da ne dužim:nema škripanja,nema krivljenja,diskovi su vrhunski![]()
Sutra cu opet da idem kod majstora pa cu da vidim.. Bas me izludjuje to skripanje.bokac napisao:A da zamenis kociona creva? Hoce da zaduju sa unutrasnje strane i smanje protok ulja i onda se cilindri teze vracaju.
Samo kada pustam kocnicu pri polaskuFantomX napisao:Kako to skripi, klasicno skripanje kao kad kocis ili onaj momenat kada pustis kocnice pri polasku?
Vozio sam par automatika i nije bilo nekog posebnog zvuka,a ovde se bas dosta cuje kada se pusta kocnica pri polasku,a nekad hoce da se cuje i kad se zaustavim skroz.FantomX napisao:Jeste normalno na automatiku, kao kad si na nizbrdici pod rucnom, pa otpustis prvo rucnu, pa se nategnu kocnice, pa onda otpustas njih...
Sve je to ok, naravno, ne treba da bude previse izrazeno, ali da, prisutan je taj zvuk kod dosta automatika.
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”