John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Na saobraćajnoj je zamaskiran broj sasije jer kada bi bio svima dostupan u roku od 3 dana bi se pojavilo 15 klonova i svi bi bili u fazonu da imaju original
Koliko sam razumeo, otkupio taj dokumet i postao vlasnik sasije ali sam broj nece da kaze dok se ne vidi da li auto zaista postoji ili ne.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Par puta sam gledao "Jedan čovek i jedna žena", ali ovaj kratkometražni film prvi put vidim.
Prelep zvuk, pogotovo prilikom šaltanja naniže uz "prsti-peta".
Kad smo već kod pomenutog filma, evo i klipa iz filma "Jedan čovek i jedna žena: 20 godina kasnije".
[youtube]CmQWlK8NSdo[/youtube]
Pojavljuje se dosta predstavnika tadašnje više srednje klase sa pari izuzetaka u vidu W201 i Saab-a 900.
Raggare nemaju nikakve veze sa Reggae muzikom i Bob Marleyem. Pogledajte kako su potomci Vikinga stvorili i održavaju jednu veoma posebnu automobilsku kulturu, prepunu starog gvoždja, r'n'r, piva i sexa...
Fašistički diktator, genijalni inžinjer i dekadentni bogataši posleratne Evrope... Ovako počinje priča o jednoj od najređih evropskih marki i ezoteričnim automobilima na granici istine i mita.
Iako ovo nije tekst o Alfi, Alfa (i italijanska skola) je veoma bitan faktor cele price