Za 159ke koji koriste navigaciju sa CD-a ima lepa vest
Izasle su nove mape (2013-2014), i ovaj put se vidi unapredjenje u odnosu na stare mape ... Po NS-u su mapirani svi novi kruzni tokovi, novi bulevari itd, obilaznica oko BG-a (kod Batajnice) i takodje ima goomila POI-ja (benzinske pumpe, automehanicari, hoteli, bankomati itd)
Staru verziju ovih mapa sam bez problema koristio u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj i Rumuniji, nije mi se desilo da omasi ulicu
Ako nekome zatreba, neka susne PM pa cu mu poslati link
Poz, evo linka za mapu koju ja koristim na mojoj 159. Pise da je kompatibilna sa navigacijima u 159, Brera i Spider proizvedene posle 2/2008 a verovatno i sa ostalima ako je softver update-ovan na 12.3. Ne znam da li radi na uredjajima sa SD karticom i USB-om.
U sustini mape su dobre, po NBG bez greske.
Europe Navteq maps
2013/2014
NaviDrive - RT3
Mapa Balkana je cini mi se fajl RT3-Východní-Evropa-(J)-2013-2014.ISO. Otpakujete i narezete iso na neki cd malo boljeg kvaliteta, minimalnom brzinom rezanja.
Poslednja izmena od erdeljan u Pon Jan 11, 2016 11:06 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Bez piraterije!
zdravo nov sam na forumu.nedavno sam kupio alfu 159 i vec sam lud za njom al imam jedan problem oko navigacije ne mogu cak ni vreme da namestim izbaci failed a i dugmici na ekranu ne rade. znate li nekog ko bi to mogao da sredi. alfa je 2007 1.9 jtdm
Da li neko zna dal moze da se iskljuci ono obavestenje o upotrebi navigacije koje izlazi svaki put kad se upali auto i ne gasi se samo, vec mora rucno?
Moraju da se obrisu sve sacuvane destinacije, sto znaci da mora cd sa mapama da se ubaci pa tek onda moze da se pristupi navigaciji i destinacijama i vise se ne pojavljuje dosadno upozorenje.
Malo off topic ali posto ja ima navi u malom formatu kao kolega Gorance Ns,moje pitanje je: j'el mogu da povezem mesto mog HU org.navi iz 159 posto imam recimo sve vec spremno ili se varam? Znaci izvadim stavim I to je to....