Vidi se vakum crevce koje ide do map senzora

map senzor inace nov nije bas jeftin i ima ga masa vozila konkretno isti je na lancia delta,punto,alfa cinimise 155 a zajednicka mu je cena oko 40e

Ovo je boxer nervozna masina..ali bas nervozna..
druze ja nemam razloga da se ljutim. nisam mislio na ful generalku posto je auto star 20god i realno tesko da ce iko uloziti 700e samo u motor. ja sam mislio na neku varijantu osvezenja. glupo je praviti se pametan i izmisljati toplu vodu.Los napisao:Marko reci mi molim te koja je to generalka za 300-350e? Msm ne moj da se uvredis, ne kazem nista zlonamerno, ali toliko izadju samo masinske obrade... ravnanje glava, hidro test, trnovanje bloka, obrada radilice, nitriranje radilice... kad se tako uradi onda valja.. sve drugo je kerov .I. ... Elem nazad na temu:
Nema stranaca druze moj :/ I nemoj da juris pred rudu... Ne mora da znaci da je prolupaoosim ako nisi skinuo karter, pa taj drugar sto ima malo vise alata pa uzeo mikreo metar pa premerio radilicu... A da pri tome ima nomilnalne vrednosti.. a inace postoje 4 klase radilica/klipova/klipnjaca i karika i za svaku kalsu po 4 specijale...
Ako ste utvrdili na kojem nema kompresiju, sa te strane skinite glavu... To jest nazovi ti mene lepo na mob pa cu ti polagano objasniti ... ovako svaka budala na guglu moze da kuca pa da naleti... za kolege uvek pomoc koliko god je moguca, a nn gost persone moraju nesto i da $$$...