PK kais,hitno
- mihajlo bg
- Garaža: alfa 156 sw,yamaha...
Ponovo problem,sinoc sam presao 50 km,bez klime,bila je noc,jutros otvorim haubu kajs poceo da se lista sa spoljne strane,od motora,krenem ka majstoru i posle kilometar cujem kako lupaju ostaci od kajsa i svuce ga dole ispod...majstor kaze sve je bilo u standardu...sad narucujem delove iz Bg,sta sve da narucim..pitam ga za remenice kaze sve ok..debil..treba da vozim skoro 800km nazad bebu od 7 meseci i klinku od 4 god..
- mihajlo bg
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
kao da ga svlači. da nije neki ležaj crkao ili se nešto odvili pa remenice nisu u osi?!
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Au jbt baš je zacepio za ruke. Ne znam kako je na JTD-u rešen kaiš, znam da je na 1.8 TS Deša za manje od 2 sekunde skinuo kaiš dok je auto bio na dizalici, a za vraćanje mu je trebalo oko pola minuta 
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- mihajlo bg
Pitao sam ga za lezajeve i remenice kaze sve ok,za sve kaze ok a ovo se desilo,zamisli da sam krenuo nazad i posle 50km ovo..u cetvrtak mi stizu delovi iz bg i bicu garazi dok ih ne zameni...jedino da neka remenica nije u osi?!
Zna li neko kako da proverim lezaj klime i alternatora?
Zna li neko kako da proverim lezaj klime i alternatora?
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
ja sam jos par dana tu. lezajeve proveri kad skines kais zavrti ih i ne smeju da se cuju. reci mu da proveri remenicu na samoj radilici video sam nekoliko dizela da imaju plivajucu pa se taj plivajuci deo razhebao. ne znam taj motor ali nije raketna nauka bre... bas se namuci covece.
kais u svakoj remenici mora da legne u sve kanale cudo da odmah nije krenuo da se cepa jos kod majstora.
Sent from my Wildfire using Tapatalk
kais u svakoj remenici mora da legne u sve kanale cudo da odmah nije krenuo da se cepa jos kod majstora.
- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Vidi da ti remenica mozda nije u osi, ponekad se iskrivi nakon velikog servisa i mora da se menja 
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- dekideki
- Drug Član

zovi Crnog u bgd +381638332233 pitaj njega zasto jtd cepa kais po ivici i gde majstor da gleda... ne znam kako da ti pomognem sem na njega da te uputim. pozZ
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Ja bih ipak otisao kod cobana sto ti je menjao na reklamaciju, ispade da te pokrao
- Martin
- Garaža: Fiat Marea 1.9 JTD.....limuzina... ;-)
Martin napisao:Inače, taj španer PK kaiša je dosta problematičan - čim počne da tandrče, odmah "sjb" i sam kaiš. Bez obzira da li si ga menjao pre 1000 ili 40 000 km.
Usput, proveri i remenice koje naležu na PK kaiš!!!
- mihajlo bg
Ma sve ja to znam ali nisam u Beogradu pa imam delove i majstore..ovaj debil kaze da je sve ok...
Ide li neki lezaj na te remenice ili se menja cela?
Ide li neki lezaj na te remenice ili se menja cela?
- dekideki
- Drug Član

remenice se srafe na osovine koje drze lezajevi. radilica pak nema kuglicne lezajeve. to je neko veoma malo odstupanje od ose. mene zabrinjava sto se cepa po jednoj ivici kao da je jedna remenica u osi ali uvucena ka motoru par mm. kao da je lose montirana na vel. servisu. sve pretresti traziti garanciju nemoj da te zeza. idi u drugi servis u krajnjem slucaju...
pazi i spaner da ti ne pretegne kais mozda je covek sve namestio u osi a razvukao oprugu pa spaner previse zategao kais. pravilo za sve pk oduvek kad ne radi motor nadji mesto izmedju dve remenice kais mora da se na pritisak palcem iz sve snage ugibne mi manje ni vise nego 1cm. na konfekcijskim kolima sam uvek tako stezao pk i tajali su vecno. vazi i za testeru ves masinu i sl. uredjaje sa kaisevima. ovo sve pisem pod uslovom da je sve u osi...
pazi i spaner da ti ne pretegne kais mozda je covek sve namestio u osi a razvukao oprugu pa spaner previse zategao kais. pravilo za sve pk oduvek kad ne radi motor nadji mesto izmedju dve remenice kais mora da se na pritisak palcem iz sve snage ugibne mi manje ni vise nego 1cm. na konfekcijskim kolima sam uvek tako stezao pk i tajali su vecno. vazi i za testeru ves masinu i sl. uredjaje sa kaisevima. ovo sve pisem pod uslovom da je sve u osi...
- mihajlo bg
- dekideki
- Drug Član

Mirko i Vlada Bolec
+381653156156
To je Mirkov broj imas njihove druge brojeve sponzori su foruma. ako nemaju naci ce ti sigurno i poslati pozovi ih i pozovi se na mene.
+381653156156
To je Mirkov broj imas njihove druge brojeve sponzori su foruma. ako nemaju naci ce ti sigurno i poslati pozovi ih i pozovi se na mene.
- mihajlo bg
Sutra ujutru ce znati kakva mu je ona sto ima na placu,plasim se da ne bude kasno ako nije dobra...
- mihajlo bg
- genca
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW
Evo bas sad jurim po netu i izgleda da nisu iste.Za 2.4 jtd je code DPV1019 a OEs/AM 55187707.I 1.9 ima 4 rupe a 2.4 6 rupa za šrafove.
Poslednja izmena od genca u Uto Jul 02, 2013 6:38 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
cuore sportivo
- mihajlo bg
- genca
Da,da 6....evo pogledao sam na mojoj 1.9 jtd 4 rupe.Znači ne paše.
cuore sportivo
- mali radojica
- mihajlo bg
- mali radojica
e jbg. jesi probao kod alex v6? http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... 34-40-376/
- Mikele
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 ex 1.6
147 FL 2.0 - Lokacija: Beograd
Pokusaj kod Dragana iz Barica,danas sam bas bio kod njega,puno dvoriste svega i svacega 064/2685-692...
Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
- genca