Ovo i ne izgleda tako lose, dobro su skinuli i dugmad i osvetljenje, mada je dobra i cena:
[youtube]QMgOWjIAMj8[/youtube]
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Da naravno da moze, skoro svaki malo bolji cd player ti ima izlaz za pojacalo !! Mozes nakaciti koje god zelis pojacalo, da li fabricko ili ne...to je nebitno !
Bitno je samo da ti znas sta hoces
Nisam siguran da li si me dobro razumeo...ja bih ostavio fabricki cd koji mi je u 147ici, zbog izgleda, ali bih na njega vezao Magnatovo 4-kanalno pojacalo, a zatim sa njega napojio prednje zvucnike koje bih instalirao sa skretnicama, a pozadi bih stavio neke niskotonce u vrata i napojio ih sa druga dva kanala...
Znači, pitanje je: Da li mogu povezati i kontrilisati Magnatovo (ili nbt koje drugo) pojacalo sa FABRIČKOG cd plejera?
OK, izvini nisam te dobro razumeo. Sto se tice fabrickog cd playera nisam siguran! Mislim da ne moze, pretpostavkom da nema izlaze za pojacalo jer skoro svaki auto koji sam ja licno imao, fabricki cd nije imao izlaze za pojacalo!!
Ali opet kada malo bolje razmislim, alfe sa paketom-bose ozvucenja imaju bose pojacalo nazad sa takvim playerom! Tako da...mislim da sam te sada jos vise zbunio
Nadam se da ce se javiti neko ko ima fabricki cd player i reci da li je nadogradjivao muziku!
A ti ako vec imas fabricki, pogledaj da li nazad imas izlaze za pojacalo i ako imas...resena ti je dilema, moci ces 100% da nakacis koje god pojacalo!
Hocu da postavim ugradnu navigaciju,pa me zanimaju iskusta sa tim.Da li to uopste radi kao sto bi trebalo?Pronasao sam ovu,jeste skuplja ali super su karakteristike.