Fwd - Rwd
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ovo je neki Svedski amaterski reli kako mi se cini?
ODLICNA FOTKA!
Re: Fwd - Rwd
kilson napisao:![]()
ODLICNA FOTKA!
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
-
ki
- Drug Član
Jesi li zakljucio da je amaterski zbog Alfe?
Ovo je klasican track day na nekim od zamrznutih jezera kod tebe...

Ovo je klasican track day na nekim od zamrznutih jezera kod tebe...
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: Fwd - Rwd
E to je solidarnost i ruka u nevolji

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
- alfaholic
- Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05. - Lokacija: Pancevo
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Kakav pocetak priloga: This funny looking thing is new BMW.... 

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
Ne znam... meni su ti novi bmwjci bezlicni, kao vecina novih automobila... i posebno te nize serije su jeftino napravljene... danas je serija 5 "kvaliteta" kao sto je serija 3 bila pre 20 god... mislim po odnosu kvaliteta unutrasnjosti i plastike koji imas kad sednes u njega i u neki drugi auto...
tek najjace 5ice i 7ica su mi pravi bmw-ovi... odnosno se izdvajaju ozbiljno od konfekcije i kad sednes unutra osetis razliku o odnosu na druga kola bez greske...
sve ima svoje, ali sto starac kaze... od kako je napravljen prvi 4x4... to je realno to... fwd moze biti ekonomican i lak za proizvodnju i voznju... rwd moze biti zabavan i "za prave vozace" itd... ali ako pricamo u pravom napretku i pravom handlingu i prenosu snage na svaku podlogu... 4x4 ili nista... turbo 4x4... mi se kao salimo sa zabacivanjem dupeta u krivini , hvatamo auto, klizamo nesto... zabavno je i super je, volim to... ali ono ide... stvarno ide... i drzi... lepi se, lezi...
tek najjace 5ice i 7ica su mi pravi bmw-ovi... odnosno se izdvajaju ozbiljno od konfekcije i kad sednes unutra osetis razliku o odnosu na druga kola bez greske...
sve ima svoje, ali sto starac kaze... od kako je napravljen prvi 4x4... to je realno to... fwd moze biti ekonomican i lak za proizvodnju i voznju... rwd moze biti zabavan i "za prave vozace" itd... ali ako pricamo u pravom napretku i pravom handlingu i prenosu snage na svaku podlogu... 4x4 ili nista... turbo 4x4... mi se kao salimo sa zabacivanjem dupeta u krivini , hvatamo auto, klizamo nesto... zabavno je i super je, volim to... ali ono ide... stvarno ide... i drzi... lepi se, lezi...
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Jamal...
Ja debil sad tek provalujem Alfu....odmah ide na FB.
erdeljan napisao:kilson napisao:![]()
ODLICNA FOTKA!
Ja debil sad tek provalujem Alfu....odmah ide na FB.

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.