Kupovina u Madjarskoj

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
mobtel
Garaža: 33+156=159
Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 9:11 pm

Re: Kupovina u Madjarskoj

Sub Dec 08, 2012 4:20 pm

samo piči auto putem, ne treba vinjeta ili se isključi kod oznake 173(na karti koju si priložio), tu je i isključenje za neku ben. pumpu, da bi išao starim putem za segedin...
bolji kurs dobijaš u centru segedina nego u mega marketima...u arkadu možeš plaćati evrima, daju dobar kurs...
hrana i tehnika je prilično jeftinija...đala zimi radi od 08.00-15.00 a leti do 18.00, možeš proći samo sa srpskim i mađarskim pasošem...
koru je preuzeo auhan, pa više nije kora...cake za šverc ćeš pokupiti dok budeš čekao u redu za afu na mađarskoj granici :grin:
u srbiju smeš da uneseš 100 jevreja po lobanji ali tolerišu i više, nisu naivni, pročitaju te odma' dal' si švercer ili ne...
za garderobu preporučujem temišvar http://www.iuliusmall.com/en/timisoara" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; ima da spadneš s nogu :wave:
You bought the wrong car!!!
Korisnikov avatar
Djukacs
Garaža: ex.Alfa 147 1.9JTD
Alfa 159 1.9 JTDM
Pridružio se: Pon Nov 14, 2011 2:21 am

Re: Re: Kupovina u Madjarskoj

Sub Dec 08, 2012 4:30 pm

Markoni

Samo reci ako treba tu sam...:)
Decko donosi mesecno oko 400 tegli..
Zamisli moje odusevljenje kada je otvorio vrata od
kombija a unutra 200 komada :o
Korisnikov avatar
milosh024
Garaža: Alfa Romeo
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 12:27 am

Ned Dec 09, 2012 8:57 pm

Namirnice kupujes u Metrou, Lidlu i ima jedan market cimpredjes granicu na kelebiji ali i tu je uglavnom roba iz Metroa....znaci sa metroom nema greske...i da, ne mogu da se porede nas i madjarski metro, ni po cenama ni po kvalitetu...sto se tice putarine od granice do Szegeda imas 12 km, nema naplatnih rampi ali ih nema ni do Peste, tj kontrola je mobilna i elektronska, nisam cuo da su nekog strtovali za tih 12 km ali kontam da je apsolutno moguce i onda je kazna lepa ;) ja kao sto rekoh idem starim putem.....core vise nema u Szegedu tj umesto je otvoren neki drugi lanac na istom mestu Auchan se zove.....najbolji giros je u Cori sadasnjem Auchanu, bolji nego u Grckoj ... i tako.....ima zenske ima sve....ako nekom nesto treba vikajte
P.S. kome treba Nutela ili nesto mislim da bi mogli da zavrsimo stogodj
Poslednja izmena od milosh024 u Ned Dec 09, 2012 9:28 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Ned Dec 09, 2012 9:22 pm

Meni treba Nuttela i to u neograničenim količinama......postao sam čokoholičar :thumbsup:
Korisnikov avatar
milosh024
Garaža: Alfa Romeo
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 12:27 am

Ned Dec 09, 2012 9:26 pm

Pa onda da resavamo, nema druge :grin:
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Korisnikov avatar
Sule
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 16v
Pridružio se: Pon Nov 19, 2012 8:42 pm

Pon Dec 10, 2012 7:42 pm

Ja sam isao ovom marsutom.Kad predjes grnicu posle jedno dvesta trista metara imas iskljucenje desno pored OMV pumpe i ukljucujes se na stari magistalni put koji je odlican.Da te ne lazem ima oko 16 km do Segedina.Posto kod njih nema naplatnih rampi a ti ne kupis vinjetu a krenes auto putem moze da te saceka policija posle par km.i sta onda,mada nemora da znaci.Nezna kjoliko je pametno reskirati.Ako ides magistralom cim udjes u Segedin sa leve strane imas i LIDL.

Povratak na “Cafeteria da Romeo”