Alfa Romeo 147 1.9jtd mjet Maksimalna brzina?????
- dejan91ru
- Garaža: Alfa Romeo 147 2003 1.9mjet
Re: Alfa Romeo 147 1.9jtd mjet Maksimalna brzina?????
nista ko ne veruje ja cu sada i da slikam,ne znam koliko sada ide nisam probao,a ko bude svratio do rume ili ako bude neko javno okupljanje docicu da prestavim kao sto mislite nemoguce.ja prvi nisam verovao a sada smem da stanem iza svega sto sam rekao.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Niko ne tvrdi da lazes a to sto se mi malo salimo to je druga stvar 
Pazi se kamere i velike brzine...

Pazi se kamere i velike brzine...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
A zasto je neko uvek zeljan dokazivanja ili da mu se neko divi...pa jbt. ti kola vozis i sredjujes za sebe i svoje uzivanje a ne radi mene ili bilo kog drugog. Ne shvati nista licno trenutno si ti upao u tu pricu ali generalno svi hoce nekom nesto da dokazu po svaku cenu.
Sedi, vozi i uzivaj pa ako i trosi i manje nego predvidjeno to je tebi za uzitak.
Sedi, vozi i uzivaj pa ako i trosi i manje nego predvidjeno to je tebi za uzitak.
- dejan91ru
hteo sam da samo da kazem da taj chip tuning nije losa stvar vec dobra ako se koristi normalno i svima bih ga preporucio.a forum zato postoji da se sve iskaze i ono dobro a i lose zato i postoji forum 

- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Ma sve je to O.K. i tacno je da forum za to i sluzi, niko tebe ne napada. Svi ponekad nesto lupimo ili cak nasu "istinu" pogresno protumace, pa onda krene zezanje ali `bes ga to je zivot, prihvati zajebanciju i teraj...uzivaj ....
Poenta je da nemas kome sta da dokazujes, sve sto radis, radis za sebe. 

- erdeljan
- BANOVAN
Generalno ljudi ovde dodju da im mi aminujemo i klimamo glavom kako su u pravu... Po neki junak zaluta greskom ali ni to nije cudno... Pogresi covek jbg

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- sibin
- Garaža: 5,4L
evo ga jedan junak
[youtube]wI8SJ7dYAEs[/youtube]
verovatno neka promasena dimenzija tockova ili sat laze ko pas

[youtube]wI8SJ7dYAEs[/youtube]
verovatno neka promasena dimenzija tockova ili sat laze ko pas

- dejan91ru
- dejca
- Garaža: alfa147jtd 16v
- Darkstar
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS 2002 - Lokacija: Novi Beograd
@Sibin
Koliko sam zapazio na blic oko 4200 rpm 230+, takodje vidim da ima pomoc posto ide nizbrdo, tek u daljini se moze zapaziti uspon. Potrosnja trenutna 11.2 ehhh meni je na 210 bilo 28 trenutno, ali dobro bio sam u ubrzanju
Koliko sam zapazio na blic oko 4200 rpm 230+, takodje vidim da ima pomoc posto ide nizbrdo, tek u daljini se moze zapaziti uspon. Potrosnja trenutna 11.2 ehhh meni je na 210 bilo 28 trenutno, ali dobro bio sam u ubrzanju

- Darkstar
- BANOVAN
- dejan91ru
kad je provozas ti u 2.5v6 i kad cuje kako azdaja ide o urla zaboravice sta je htela da kaze to se ne pali to je svetinja

- sibin
sad i to zavisi neke ne vole kako se cuje v6, ja skoro dobio kritiku da se bolje cuo prosli ovaj mnogo "bruji"

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Ja kad udjem u krivinu moja devojka se čuje od Kokre do skoro mosta (dva km) a čuju je i svi ostali na ulici
Bilo koji motor nadjača tako da ne vredi 
Ukapirao sam da nema sredine, toliko daš gas i uradiš brzo šta si hteo da dok ona uzme vazduh i upali sirenu ti već prestaneš to da radiš...

Ukapirao sam da nema sredine, toliko daš gas i uradiš brzo šta si hteo da dok ona uzme vazduh i upali sirenu ti već prestaneš to da radiš...

- mmladen
- Garaža: Alfa 156 1,9 jtd SW
Da li sta govori podatak da kod mene nesto i nije ok ako na 3000rpm ide 140 km/h a radi se o 1,9 jtd 115ks SW inace auto je tek presao 200000 km,nisam isprobavao koliko moze ici sobzirom da taj podatak imam od letos bas kad su bile one vreline pa mi malo kazaljka temp.predje 90 stepeni kad poteram preko 140 m/h pa iz tog razloga nisam terao vise premda i nevolim bas brzine koje se blize 200 km/h.
- Sale NB
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 mjet tct
Fiat Qubo 1.3 mjet
ex. Alfa 147 1.9 JTD 16v - Lokacija: Novi Banovci
Nemaš razloga za brigu. Menjač sa 5 brzina ima drugačije prenosne odnose. Meni je Marea JTD 110ks takođe vrtila oko 3000 o/min na nekih 140km/h, a vrtila je sve do 4500 o/min. tada je po brzinomeru išla oko 210Km/h.
Sa ovom Alficom nikad nisam nagurao preko 4100 o/min, i to sa vetrom u leđa
.
Pritom, bord pokazuje potrošnju od 14,9l, i to je maksimum koji pokazuje u 6. brzini. Ali po mom iskustvu, na sve što bord pokaže treba dodati 1-1,5l da se dobiju realne vrednosti.
Barem je kod mene tako, ili mi neko mažnjava gorivo iz auta!
Sa ovom Alficom nikad nisam nagurao preko 4100 o/min, i to sa vetrom u leđa

Pritom, bord pokazuje potrošnju od 14,9l, i to je maksimum koji pokazuje u 6. brzini. Ali po mom iskustvu, na sve što bord pokaže treba dodati 1-1,5l da se dobiju realne vrednosti.
Barem je kod mene tako, ili mi neko mažnjava gorivo iz auta!

- mmladen
- Garaža: Alfa 156 1,9 jtd SW
Auuu pa to predje 15l,nemogu da verujem da moze toliko potrosit pa da ide i 300 km/h,verujem tebi to sto si napisao ali ne verujem alfi 

- erdeljan
- BANOVAN
Sto se potrosnje tice... Ako automobil pri brzini od 100km/h trosi X litara goriva to ne znaci da pri brzini od 200km/h trosi 2xX litara goriva. Proporcije nije iste, nisu ovo vektori ili tablice mnozenja 
Izvinite za off

Izvinite za off
- Darkstar
- BANOVAN
Sto sam kod mene uspeo na kratko da bacim pogled u trenutku 215 km/h i jos u ubrzanju potrosnja po bordu 29.4, nisam imao prilike da ustalim brzinu ili da dodjem do maksimuma posto mi se isprecio retard u traci, posle nisam hteo ni da pokusavam ponovo, inace koliko znam potrosnja koja se navodi u brosurama itd vazi do 120km/h, sve preko je totalno drugacije, to mi je pricao jedan kolega koji je neki inzenjer za motore za unutrasnjim sagorevanjem itd, nemam pojma koji je to smer na faxummladen napisao:Auuu pa to predje 15l,nemogu da verujem da moze toliko potrosit pa da ide i 300 km/h,verujem tebi to sto si napisao ali ne verujem alfi
- erdeljan
- BANOVAN
[youtube]WMDnKJT8_wE[/youtube]
sibin napisao:evo ga jedan junak
verovatno neka promasena dimenzija tockova ili sat laze ko pas![]()
![]()
Evo jos junaka

[youtube]WMDnKJT8_wE[/youtube]
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
JAOJ,kako bi ja za preticanje desnom trakom na autoputu DOŽIVOTNO oduzimao dozvolu

- sibin
-
Ka
- Drug Član
Pa ti si pretekao dottorea kad smo se vraćali iz Slovenije 2 puta desnom trakomTheWickerMan napisao:JAOJ,kako bi ja za preticanje desnom trakom na autoputu DOŽIVOTNO oduzimao dozvolu![]()
![]()

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
nisam ja bre,sećaš se da su oni preticali tako,a ja sam kenjkao da to ne volim 

- sibin