Za 1.6 HDI isto u 407 sa setom kvačila,plivajućim i rukama oko 100000 dinara...G0XY napisao: Za PUG 407 2.0HDI npr.,ceo set sa plivajucim i zamenom je oko 600eur...
Prvo, uživanje u vožnji ima cenu. Nije realno da rezervni delovi koštaju kao za Yugo a da imaš vozne karakteristike uporedive sa BMWom i slično.mmladen napisao:DjomlaN,,druze nije da mi se ta auto ne svidja naprotiv zelja mi je da nekad imam GT medjutim ja mislim da takodje nije primjerno poredit alfu sa BMW,Mercedesom a sto se tice golfa tu se slazem sa tobom ali opet nije toliko bolja pa da delovi budu duplo i vise skuplji.Kad se samo setim kako mu je resio termostat ali sta je tu je...
A evo gde nadjoh taj zamajac sa kuplungom u kompletu, jes da je za starije modele
http://www.ebay.de/itm/VW-VOLKSWAGEN-GO ... 044wt_1186" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevidim razlog da me prozivate ja sam realan i iznosim svoje misljenje,nemogu sad reci ako vozim alfu da je to najbolje auto na svijetu,nije brate i nema auta koje se ne kvari da se razumemeo
Uopšte nije mudro... umesto da plivajući zamajac apsorbuje dinamičke udare, običan zamajac "verno prenese" udare na kvačilo (u boljem slučaju) ili na diferencijal (u mnogo skupljem slučaju)...Vlada R napisao:... Valeo sada proizvodi kitove za konverziju sa plivajućeg na klasičan zamajac... Fiat još nije među njima a i postavlja se pitanje mudrosti odluke konverzije.
Druze nadji kod nas cenu ekvivalentnog plivajuceg zamajca (neka bude Valeo npr) za Golf istog godista kao i ta tvoja Alfa pa napravi poredjenje. Ovo gadjanje sa nemackim ebay-om je smesno.mmladen napisao:DjomlaN,,druze nije da mi se ta auto ne svidja naprotiv zelja mi je da nekad imam GT medjutim ja mislim da takodje nije primjerno poredit alfu sa BMW,Mercedesom a sto se tice golfa tu se slazem sa tobom ali opet nije toliko bolja pa da delovi budu duplo i vise skuplji.Kad se samo setim kako mu je resio termostat ali sta je tu je...
A evo gde nadjoh taj zamajac sa kuplungom u kompletu, jes da je za starije modele
http://www.ebay.de/itm/VW-VOLKSWAGEN-GO ... 044wt_1186" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevidim razlog da me prozivate ja sam realan i iznosim svoje misljenje,nemogu sad reci ako vozim alfu da je to najbolje auto na svijetu,nije brate i nema auta koje se ne kvari da se razumemeo
Pa dobro, nikome nije prijatno kad mora da menja kvacilo ili zamajac. Ali, to su delovi koji imaju svoj vek trajanja. Nažalost, mi uglavnom kupujemo polovna vozila koja su na riskantnoj kilometrazi sto se toga tice. Kada ga jednom zamenis, mirsn si dok je auto kod tebe. I budi srecan sto vozis JTD jer ja ne znam jeftiniji pivajuci za CR dizela.mmladen napisao:Bas ste me razuvjerili,povlacim ono sto sam rekao i vidi se da se bas i ne razumem u mehaniku to priznajem ali mnogo mogu da naucim od iskusnih alfista,vjerovatno skoro 90% registrovanih ovde na forumu su vlasnici alfi duze nego ja pa otud i moje nepoznavanje ovakvih auta,nadam se da mi necete zamjerit