Naslon za...
Presvlake postavljene, na prednjim sedištima fino rasparano da prođu štitnici za glavu, igla crni konac i fino uštepano ( naravno da sam se jedno pet puta ubo iglom ). Imaš pravo što se tiče Srbi i Italijani, pa nisu oni tako loši, kad liče na nas. Presvlake su uvoz iz Austrije i naravno da su " idelane za sve vrste automobila ". Na uputstvu za upotrebu preko četiri strane su navedene marke automobila za koje odgovaraju, od Merdže do Tvinga. Kad bi im rekao da vozim Šatl, rekli bi "nema problema i za njega pasuju".Pa zato i koštaju u prodavnici 2.700,00 din. naspram originalnih koje su od 10.000 do 15.000 din. Aman ljudi kupili smo kola koja su stajala " čitavih " 3.000,00 eura, a nova su 20.000,00 eura. Onaj ko ima za novu Alfu taj ode u srevis, izabere dezen i boju, ode na jedan kapučino, izruči 200 do 250 eur. i " Vozi Miško ". A mi čupaj, cimaj, paraj, štepaj. Probao sam ja sa svim receptima u vidu fizičkih aktivnosti, ali sam samo uspeo da zeznem aerbeg i sada imam na satu "crvenog čikicu sa naduvanim stomakom ". Znači servis mi negine. Ali sve to nije važno, važno je da mi imamo svoj klub, da pomažemo jedni drugima i da se lepo družimo. Puno pozdrava svim Alfistima iz Ade ( u Vojvodini ).