i ne kači nigde

kad stigneš napravi koju sliku da vidimo o čemu se tu tačno radi
na ova tri šrafa se drže vratanca , možda može malo da se došteluje

Pa kad se malo bolje razmisli zašto da ne, jer vozač ne treba da je u centru volana koji drži levom rukom uglavnom dok mu je desna na menjaču, zato i ima logike da je vozač pozicioniran blago desno jer i desna ruka ima svoju poziciju.cirko83 napisao:Možda tako treba?!
Taj slobodno rečeno idealni položaj mesta vozača kod 156-ice su smišljali inženjeri tako da ja verujem da to nije slučajnost ili greška nego baš zbog toga što kažešalfaholic napisao:Pa kad se malo bolje razmisli zašto da ne, jer vozač ne treba da je u centru volana koji drži levom rukom uglavnom dok mu je desna na menjaču, zato i ima logike da je vozač pozicioniran blago desno jer i desna ruka ima svoju poziciju.cirko83 napisao:Možda tako treba?!
Tako je i kod mene, posle malo razmišljanja svidelo mi se.![]()
Sad bi mogo ti da se uozbiljiš i da razmisliš da nisu svi ovde neozbiljni kad ti daju savete,kod tebe definitivni nešto u autu ne stoji na mestu,sad shvatio ti to kao "ozbiljno" ili "neozbiljno" ali to sigurno nema veze sa "žabarima".alfaholic napisao:@interceptor
Pa kad bi sad krenuli da nagađamo šta je sve moguće, što da nije i neko skidao tablu, stavio motor od Golfa GTI, meni uvalio "drtinu" kako neko reče, ali budimo ozbiljni, takav auto meni ne bi prošao ni u najgorem ludilu.
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”