Momci, ja sam stigao negde kasnije oko 2 sata i iskreno bio sam uplasen da ostavim auto na parkingu... Nisam hteo da paranoju pravim pre ovoga, ali recimo bar 3, 4 mojih drugara su poskidali razne stvari sa automobila na adi, a dvojici su razbili staklo i povadili stvari iz kasete. Sve to se desilo tokom leta, tako da ovo sto se tebi desilo nije nikakvo cudo, standard za adu...Dragon napisao:Ma bahanalije...![]()
Kako si pocepao tortu, ko cigance napolitanke...
Od mene malo manje lepa slika:
Nekome su se svideli moji beli mogavci. Nadam se da ce da mu se zapali auto kada ih bude spojio.
G0XY napisao:Zao mi je sto sam bio sprecen da dodjem,ali kada vidim koliko nas ima,kako smo pozitivni,mnogo mi je drago i ponosan sam, sto sam deo tako dobre ekipe
To svi misle i ponose se jer su manje-vise deo ove opustene ekipe!G0XY napisao:Zao mi je sto sam bio sprecen da dodjem,ali kada vidim koliko nas ima,kako smo pozitivni,mnogo mi je drago i ponosan sam, sto sam deo tako dobre ekipe
Viri mi nesto svetlece iz glave
TheWickerMan napisao:
@ dottore i dusanSD a gde ste vas dvojica u subotu?
I ,jesi uhvratio neku Jelenu ?Tihomirce napisao: išao sam u lov na jelene![]()
Ja sam ti doturio jedno 5 parcica tortenelle napisao: Moram još jednom da pohvalim tortu...njam njam njam njam,nisam brojao parčiće samo znam da dekijevoj supruzi nisam dao da mi uzme tanjirić :ar
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”