kamere za snimanje voznje
- Marko NS
- Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts - Lokacija: Novi Sad
Treba mi savet oko izbora memorijske kartice za kameru... Gledam šta nudi ComTrade, i vidim da imaju više različitih modela. Interesuje me koje su mi karakteristike važne- tj. koja treba da bude minimalna brzina kartice (pretpostavljam da se to odnosi na brzinu snimanja podataka na nju)...
Što se tiče samog kapaciteta kartice tu nemam neke nedoumice- minimalno bi uzeo 8GB a ako bude bilo potrebe kasnije bi uzeo još jednu od 16GB...
npr jel ovo ok?
http://www.comtradeshop.com/secure_digi ... ideo-10707
Što se tiče samog kapaciteta kartice tu nemam neke nedoumice- minimalno bi uzeo 8GB a ako bude bilo potrebe kasnije bi uzeo još jednu od 16GB...
npr jel ovo ok?
http://www.comtradeshop.com/secure_digi ... ideo-10707
Living for the open roads.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Taj night vision je bulja jer ne osvetljava put vec samo par decimetara ispred kamere. Sto se memorije tice, dovoljna ti je klasa 4 (od 10MB/s) a takvih imas jeftinijih...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- zzz
- Garaža: AR 156 1.8ts
@Marko NS, ta kartica ce ti sasvim fino raditi posao sta god da snimas 

- erdeljan
- BANOVAN
[youtube]uEAHVlBnQVo[/youtube]
Zanemarite zvuk...
Zanemarite zvuk...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- sibin
- Garaža: 5,4L
- erdeljan
- BANOVAN
Ma ne staj mi na muku - ovo mi je prvi timelapse i bas kisa 
Malo sam "doradio" u Final Cut Pro pa cu ubaciti ponovo a ovaj neka se vrti do daljnjeg
Re: kamere za snimanje voznje

Malo sam "doradio" u Final Cut Pro pa cu ubaciti ponovo a ovaj neka se vrti do daljnjeg

- sibin
ma nije lose samo kod takvih stvari "music cover is must" jer se zvuk usled ubrzavanja ili usporenja jako deformise. 

- erdeljan
- BANOVAN
Snimio sam "naopacke" jer je drzac takav pa sam unda ubrzao u iMovie i sacuvao projekat i onda ubacio na u2b, u njemu okrenuo za 180°. Hteo sam da dodam muziku ali 17 minuta nije bilo, najduze je 7 min a onda bi bio tajac tako da sam ostavio tako kako je... U novom klipu sam ubacio zvuk na loop, on se prebacuje trenutno pa cu ubaciti cim bude gotovo. (Takodje sam izbrisao deo gde vozim zutom trakom
)

- erdeljan
- BANOVAN
Evo novog
[youtube]qPauPAWCzmg[/youtube]
[youtube]qPauPAWCzmg[/youtube]
- sibin
sad je vec za
kako mi je neobicno svi voze pitomo. da ja malo provozam tamo verovatno bih izasao u lokalnim novinama 

- erdeljan
- BANOVAN
Zakucao je film na 12:40 ali nema veze 
Da, vecina postuje pravila mada ima i onih koji mnooogo dave

Da, vecina postuje pravila mada ima i onih koji mnooogo dave

- sibin
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ko god mi je bio od rodjaka od preko,a ima ih na sve strane
svi su nesto u soku,kako svi jure ovde,obilaze te i kad das migavac da hoces da skrenes...
sve u svemu to je saobracajna kultura,al sto je na snimku lep put,pa ja takav nisam video godinama
svi su nesto u soku,kako svi jure ovde,obilaze te i kad das migavac da hoces da skrenes...
sve u svemu to je saobracajna kultura,al sto je na snimku lep put,pa ja takav nisam video godinama
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- erdeljan
- BANOVAN
Prebacice se valjda za 10 min
[youtube]5NgZWU5WTr4[/youtube]

[youtube]5NgZWU5WTr4[/youtube]
- erdeljan
- BANOVAN
A ja u glavnoj ulozi na 6:51?
Sta kazes na kraj filma?

Sta kazes na kraj filma?
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Nesto je malo ljudi u gradu... ili se meni samo cini
Lep ovaj Malme.

Lep ovaj Malme.
- erdeljan
- BANOVAN
Malo ljudi - tacno! Juce (ponedeljak) su dosta njih uzeli slobodno da spoje vikend sa 1. Majem pa su imali produzeni vikend. A grad kao grad - lepushkast 

- erdeljan
- BANOVAN
Efekat je iz Final Cut Pro 10, u iMovie ne mogu sve da odradim (ili ja nisam dovoljno povalio sta moze a sta ne
)

- Marko NS
U ponedeljak mi je stigla kamera- Prestigio RoadRunner HD1, mislim da je ok izbor s obzirom na odnos cena/kvalitet... Kupio sam i SanDisk Extreme HD Video karticu od (samo) 4GB, planiram da uzmem još jednu u dogledno vreme jer na 1 mi staje 30ak min

Evo i prvog test snimka, prilično smeta refleksija na šoferci, ali to ću rešiti tako što ću kameru u buduće postaviti više prema suvozačevom mestu...
[youtube]nWcFyMziK98[/youtube]

Evo i prvog test snimka, prilično smeta refleksija na šoferci, ali to ću rešiti tako što ću kameru u buduće postaviti više prema suvozačevom mestu...
[youtube]nWcFyMziK98[/youtube]
Living for the open roads.
- erdeljan
- BANOVAN
Samo vidi da "odkljucas" video da bi i mi mogli da ga vidimo

- Marko NS
- erdeljan
- BANOVAN
Sada znamo gde zivis!
Salu na stranu slika je malo mracna s obzirom da je suncan dan ali to je ono: koliko para toliko muzike - mislim da ce za obicne snimke biti dovoljna. Sto se nocnog snimanja tice - mislim da nece biti prolazna ocena ali ajde
Inace memorijska kartica ti ne trebal brza od 10mb/s pa nemoj da placas vise nego sto je potrebno 
Snimaj stalno i ubacuj

Salu na stranu slika je malo mracna s obzirom da je suncan dan ali to je ono: koliko para toliko muzike - mislim da ce za obicne snimke biti dovoljna. Sto se nocnog snimanja tice - mislim da nece biti prolazna ocena ali ajde

Snimaj stalno i ubacuj

- sibin
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
ekstra! jbt, koliko radi točak gore dole pred kraj snimka... 
SKoliko maksimalno smeš da voziš a da ne otpadne kamera

SKoliko maksimalno smeš da voziš a da ne otpadne kamera

- Player
- Garaža: Gtv V6 TB
Ako je to onaj suction-cup nosac, bio je zakacen za avion spolja pri 200mph tako da izdrzava dosta 
Na kolima mozda manje zbog struckanja, ali ako je povrsina cista gde se lepi mislim da nema sanse da otpadne.

Na kolima mozda manje zbog struckanja, ali ako je povrsina cista gde se lepi mislim da nema sanse da otpadne.
Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
TO BE LOSING !!!