Narode...ja cu da dodjem kod Arene pre 9, pa se gledamo...put ne znam, nista ne znam.....a i zanima me jel zna neko kilometrazu zbog goriva...posto ne idem sam....pa oce ljudi da ucestvuju za gorivo.....
Put ide ovako: Autoputem do NS, i onda nastaje pakao: treba pogoditi jedno jedino isključenje za Temerin, koje je označeno skoro pa neuočljivom strelicom. To je negde u okolini Pivare i Rodića. Dakle kad su ta dva objekta na 11 o' clock, skreće se desno u traku koja je pod radovima, pa prema Temerinu. Na prvoj raskrsnici se odmah skreće levo, i onda pravo: Čenej, Zmajevo, Sirig... Vrbas, Kula. Eto
Daj ljudi sta ste se isparanoisali. Iskljucenje za Temerin, krene se prema Temerinu, pa posle par kilometara se skrene levo kod NS seme ( idem uvek tako da ne bi pravio prekrsaj kad se iskljucis za Temerin, ima strelica za pravo i desno ) i nastavlja se pravo, Sirig, Srbobran, Vrbas, Kula.
Nije tolio nepregledno iskljucenje. Prodje se petlja za Kac, gde ste se pre iskljucivali za NS, i posle 500m ima tabla za Temerin i iskljucenje.
Ja ću Micu da operem kod mene u Pančevu i biću kod Arene oko 9,ko zna najbolje put taj nek bude vodja i pedala nadam se da ćemo krenuti oko 9 i 30 i to je to
i čika Ljube Kugla će nam se pridružiti ja mislim i biće nas ludiloooo
Juče su joj oprana sedišta komplet,danas je kum ispolirao,sutra pranje i
Osećam kakav sam baksuz do Arene ću sigurno da nadjem neko mesto gde ću da je isprljam
Drugari ja imam neke obaveze ujutru pa ću ranije krenuti autoputem preko Rume...Možda vam se pridružim u Novom Sadu. Ako ne, u Kuli sam sigurno do 12H.
Vidimo se