Nemoj se zamlacivati tanjim gumama jer bice ti ruzniji i tvrdji auto, ako nemas za gumu mozda nisi trebao uzimati 159

evo si ugrabio da odgovoris dok ja pisah drugi odgovorMarkoni147 napisao:Naravno da mogu da se upale poziciona svetla bez kljuca, cemu bi inace sluzila...![]()
Imas pored tockica za podesavanje visine snopa taster na kome pise P sa 2-3 crtice...
Kada ti je auto ugasen pritisnes ga i pale se poziciona svetla...
Pa najbolje da samo tvoja Alfa nije to imalaigorkrnic napisao:hm ja nisam imao to za pozicije :S
ili mozda nisam primetio
Pa što im oda tajnu, nek' se muče maloTheWickerMan napisao:Mali offkod 145 i gomile drugih italijana,za to sluzi dugme na kontakt brati,vratis kljuc do kraja, pa pritisnes to dugme i vracas kljuc za jos jedan zub nazad i imas poziciju a kljuc izvuces
ah da, sad vracam film, zaboravio sam na to jer nisam nikad koristioMarkoni147 napisao:Pa najbolje da samo tvoja Alfa nije to imalaigorkrnic napisao:hm ja nisam imao to za pozicije :S
ili mozda nisam primetio![]()
Nisi gledao, nije te zanimalo... Probao si na prekidacu za paljenje farova, video da ne radi kada auto nije na kontaktu ili upaljen i odmah pomislio da je to tako rešeno...![]()
Inače bar 50% vozaca italijanskih kola ne zna da ostavi upaljena poziciona svetla...
igorkrnic napisao:ah da, sad vracam film, zaboravio sam na to jer nisam nikad koristioMarkoni147 napisao:Pa najbolje da samo tvoja Alfa nije to imalaigorkrnic napisao:hm ja nisam imao to za pozicije :S
ili mozda nisam primetio![]()
Nisi gledao, nije te zanimalo... Probao si na prekidacu za paljenje farova, video da ne radi kada auto nije na kontaktu ili upaljen i odmah pomislio da je to tako rešeno...![]()
Inače bar 50% vozaca italijanskih kola ne zna da ostavi upaljena poziciona svetla...
imao sam P taster u pravu si, samo sto ja na obe nisam imao tockic za podesavanje visine jer se to podesavalo automatski preko poluge na levoj gornjoj viljusci pa me to dodatno zabunilo
Markoni147 napisao:Pa što im oda tajnu, nek' se muče maloTheWickerMan napisao:Mali offkod 145 i gomile drugih italijana,za to sluzi dugme na kontakt brati,vratis kljuc do kraja, pa pritisnes to dugme i vracas kljuc za jos jedan zub nazad i imas poziciju a kljuc izvuces
Vrlo je prost odgovor zasto - da se ne bi desavalo da vozac ostavi upaljenu poziciju, ode i isprazni mu se ambulator.E_K_V napisao:kako alfa ima ponekad cudna rjesenja...zasto im je smetalo da postoji mogucnost da se ostave pozicije a bez kljuca u bravi??? mora da je italijan koji je radio elektroniku, morao na pauzu za rucak...pa kad se vratio zaboravio gdje je stao
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”