FERRARI :)))))))))))))))

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
Diego
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Pridružio se: Pon Avg 09, 2010 10:20 am

Re: FERRARI :)))))))))))))))

Ned Maj 01, 2011 9:19 am

...gde je posebno važno kolika je zapremina pepeljare, da li se na zadnjoj klupi dvometraš može ispružiti i slične banalnosti na koje ljubitelj vožnje obraća pažnju koliko i na lanjski sneg...
hahaha
ubode ih u centar :good:
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Uto Maj 03, 2011 8:07 pm

a pa nemoj tako, bez kvalitetne piksle voznja je totalno njesra :rolleyes:
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Masinac
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 166 dizlo
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:52 pm

Sre Maj 04, 2011 10:40 am

Sto jes jes....kakav je to uzitak kad nema mogucnosti da se zapali u kolima.
:grin:
Sad sam pri net pa cu kasnije da okacim jos slika .......kad su se ljudi potrudili za Galeriju ucine kakvom jeste steta da se ne vidi
Masinac
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 166 dizlo
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:52 pm

Pet Maj 06, 2011 11:25 am

Konacno da dodam jos ono sto sam hteo od slika.
Nadam se da se necete ljutiti na tekst tj da nije suvisan.

Cim se ugleda zgrada vidi se d aje nesto posebno.
na ulasku nalazite se u prodavnici suvenira i tu se ujedno prodaju karte za Galeriju.

Ulazak u Galeriju lagano donosi uzbudjenje i definitivno drzi i posle napustanja zgrade.
Tacno su ljudi znali kako da rasporede sve tako da podizu osecaj svakom sledecom prostorijom.
Definitivno treba videta ako nista a ono da bi se videlo sta je stil i kako od auto industrije napraviti umetnicko delo.

Posle toga naravno dolazi do voznje F430.
Prvi utisak je dovoljan sam po sebi.....da nisma upalio auto i vozio bi bih presretan.
Toliko niska pozicija da se levom rukom dira asfalt i kompletan enterijer u kozi prilikom cega se vidi dupli konac......vise nego zadivljujuce.
Nakon kraceg objasnjenja startuje se motor
Zvuk ni visok ni dubok, ni jak ni tih......idealan za usi i daje do znanja da nije jos jedan auto.
Izlazi se na ulicu gde svi lokalci vec po inerciji voze desnom trakom.
Prvih 2 minuta sam menjao brzine na 3000-3500 jer sam se gubio u svemu tome ali posle toga krece :love:
Pun gas do 8500 i samo desnom rukom klik na onu polugu...........
Jedino kako bih opisao zvuk pored glave je kao bezbroj gromova koji ne da ne smetaju nego su uzivanje i za usi i za telo.
Potezanje mislim da ne treba ni da spominjem , naravno da je 10x jace od svega do sad sto sam osetio.
Probavao sam cak i da iz prve brzine prebacim u cetvrtu i opet Azdaja potegne kao da je prva..........carobno i prosto se covek najezi.
Ima sam priliku kao da probam preticanje na 80 , kao da kola ispred stoje u mesto a ja krecem iz prve sa necim sto ima 200 konja.
Tolika superiornost je zadivljujuca.
Onda su me odveli na deo koji je par kilometara konstantno u desno.
Davao sam pun gas i menjao brzine a da pritom imam vecu sigurnost nego sa svojim autom na 60.
Brzinomer nisam video iskreno ali znam da je bila 4-ta pun gas a pred semaforom sam kocio i masina se zaustavlja ne moram ni reci kako (disk je negde kao 14-tica guma)
Sve u svemu jedno iskustvo koje preporucujem svima jer se recima ne moze adekvatno opisati, taj zvuk, brzina, sigurnost

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Povratak na “Cafeteria da Romeo”