HHO Generatori-Vodonik
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Mene jedna stvar interesuje,a to je dal ce ovo zazivjeti u buducnosti i jel tacno za vecu snagu od 30% sto kaze onaj Hrvat?
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
-
ki
- Drug Član
Darko procitaj link koji je s3kan zakacio, pa sam proceni da li je moguce da nesto neisplativo poput HHO zazivi i da li uopste dodaje HP ili oduzima.
Buducnost je u struji i baterijama a mozda i etanolu
Buducnost je u struji i baterijama a mozda i etanolu

- darko qv
Nisi me razumio.
Citao sam,al pitanje glasi ima li buducnosti,ne u smislu tezine projekta i izvodljivosti,nego dal ce mozda auto-industrija da krene u ovom pravcu.Radje bih ovo nego baterije.
Citao sam,al pitanje glasi ima li buducnosti,ne u smislu tezine projekta i izvodljivosti,nego dal ce mozda auto-industrija da krene u ovom pravcu.Radje bih ovo nego baterije.

- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Očigledno će nafta nekada nestati i koristiće se drugi pogoni. Pogon na vodonik je pametna stvar davno izmišljena, ali (izvini na šali) najbolje je da pitaš nekog Nostradamusovog potomka, on sigurno znadarko qv napisao:nego dal ce mozda auto-industrija da krene u ovom pravcu?

potpis
- darko qv
Re: HHO Generatori-Vodonik
cirko83 napisao:Očigledno će nafta nekada nestati i koristiće se drugi pogoni. Pogon na vodonik je pametna stvar davno izmišljena, ali (izvini na šali) najbolje je da pitaš nekog Nostradamusovog potomka, on sigurno znadarko qv napisao:nego dal ce mozda auto-industrija da krene u ovom pravcu?![]()

Imas pravo.

- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
oduvek sam zeleo mali reaktor u kolima... ako moze i zeleno da sija nocu ispod haube
gorivo stavljas svakih par stotina godina 
ne, realno... struja verovatno u prvom periodu... i etanol dok se ne prebrodi zavisnost od tehnologije unutrasnjeg sagorevanja...tj. dok se ne smisli bolji nacin od unutrasnjeg sagorevanja i nacin da se toplotna energija koja se generise trenutnom tehnologijom pokretanja automobila upotrebi ili delimicno vrati nazad u sistem kao pokretacka energija...
mislim da su magneti put napred... ali videcemo... iskoristiti i pojacati prirodno magnetno polje zemljinog jezgra... put u buducnost... ka stvarnim ekoloskim vozilima i realni pomak u tehnologiji...

ne, realno... struja verovatno u prvom periodu... i etanol dok se ne prebrodi zavisnost od tehnologije unutrasnjeg sagorevanja...tj. dok se ne smisli bolji nacin od unutrasnjeg sagorevanja i nacin da se toplotna energija koja se generise trenutnom tehnologijom pokretanja automobila upotrebi ili delimicno vrati nazad u sistem kao pokretacka energija...
mislim da su magneti put napred... ali videcemo... iskoristiti i pojacati prirodno magnetno polje zemljinog jezgra... put u buducnost... ka stvarnim ekoloskim vozilima i realni pomak u tehnologiji...
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Ja verujem da će japanci nakon što se oporave
od ove tragedija koja ih trenutno potresa
u potpunosti preporoditi tehnologiju nuklearnih reaktora.
U medijima se retko pominje da su ovi reaktori koji su oštećeni
sa početka 70-ih godina i nisu japanski nego američki - GE.
Veru u napredak baziram na tome što oni drugog izbora nemaju
osim nuklearne energije a sposobnosti i znanja svakako imaju.
Sve će to postati potpuno bezbedno i minijaturno
da će se koristiti i za mobilne telefone i drugu prenosnu elektroniku,
o automobilima ne vredi ni govoriti

Gorivo ne što ti traje par 100 godina nego ga prenosiš
iz auta u auto ... kad zatreba može i u kuću da se ubaci
od ove tragedija koja ih trenutno potresa
u potpunosti preporoditi tehnologiju nuklearnih reaktora.
U medijima se retko pominje da su ovi reaktori koji su oštećeni
sa početka 70-ih godina i nisu japanski nego američki - GE.
Veru u napredak baziram na tome što oni drugog izbora nemaju
osim nuklearne energije a sposobnosti i znanja svakako imaju.
Sve će to postati potpuno bezbedno i minijaturno
da će se koristiti i za mobilne telefone i drugu prenosnu elektroniku,
o automobilima ne vredi ni govoriti

Gorivo ne što ti traje par 100 godina nego ga prenosiš
iz auta u auto ... kad zatreba može i u kuću da se ubaci

- freedom
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0JTDm2 140KS
ex Alfa Romeo 146 1.6 TS - Lokacija: Beograd
Pa već su te stavili na listu ovlašćenih servisa za ugradnju.Dora napisao:Nude mi da ugradjujem njihov uredjaj, po onome što sam pročitao i čuo na brzinu, malo sam skeptik.

Juče na sajmu sam video.
ПОТПИС?! Ма не потписујем ништа!
- freedom
- Drug Član
I to na samo u vezi sa HHO nego u svakoj oblasti. Postoje neke interesne grupe kojima neke stvari ne odgovaraju i ugrožavaju njihov profit.
I sve će učiniti, platiti, napraviti sajtove, napraviti naučnike koji će da objasne kako ONO ne valja a OVO naše je bogom dato.
( Da li da pomenem genetski modifikovanu hranu ili lekove... bolje ne )
Ali sećam se npr. Srebrne vode i priča kako od nje ima da posiviš i slika nekog tipa kome se to desilo, dok npr. lekovita svojstva srebrne vode i gomila bolesnih koja se izlečila ili popravila zdravstveno stanje slabo gde se spominjala.
Ako čekamo da nam zvanična nauka potvrdi sve onda ćemo se načekati u primeni mnogo čega.
Ja lično ne tvrdim da HHO radi ali sam dovoljno star i pametan da ne verujem nikome i probam ponešto i sam...
Uvek će se naći neko ko će pokušati da naučno objasni da to NE RADI.kilson napisao:Darko procitaj link koji je s3kan zakacio, pa sam proceni da li je moguce da nesto neisplativo poput HHO zazivi i da li uopste dodaje HP ili oduzima.
I to na samo u vezi sa HHO nego u svakoj oblasti. Postoje neke interesne grupe kojima neke stvari ne odgovaraju i ugrožavaju njihov profit.
I sve će učiniti, platiti, napraviti sajtove, napraviti naučnike koji će da objasne kako ONO ne valja a OVO naše je bogom dato.
( Da li da pomenem genetski modifikovanu hranu ili lekove... bolje ne )

Ali sećam se npr. Srebrne vode i priča kako od nje ima da posiviš i slika nekog tipa kome se to desilo, dok npr. lekovita svojstva srebrne vode i gomila bolesnih koja se izlečila ili popravila zdravstveno stanje slabo gde se spominjala.
Ako čekamo da nam zvanična nauka potvrdi sve onda ćemo se načekati u primeni mnogo čega.
Ja lično ne tvrdim da HHO radi ali sam dovoljno star i pametan da ne verujem nikome i probam ponešto i sam...
- Raca
- Garaža: Alfa Romeo 159 jtdm, 2007 112.000 km
-
ki
- Drug Član
Freedom: Patenti (ukoliko postoje) koji mogu ugroziti "neke interesne grupe" su odavno u vlasnistvu "interesnih grupa".
Niko ti ne brani da se zanimas time, ja cu gubiti vreme sa drugim stvarima..
Niko ti ne brani da se zanimas time, ja cu gubiti vreme sa drugim stvarima..

-
ma
- Drug Član
Neko je nekada davno zaključio da energiju nije moguće stvoriti ni iz čega,več da ista može samo menjati oblik.
Ne sporim da motor može raditi na HHO gas,čak šta više video sam na jednom sajmu kako radi.Na tom istom sajmu sam video i neke zaluđenike koji su na motor priključili komprimovani vazduh i motor vrti.Problem i kod jednog i kod drugog je da energiju koju upotrebite za proizvodnju HHO gasa ili komprimovanog vazduha daleko prevazilazi vrednost energije koju vam motor da.Dok se ovaj odnos ne smanji na neki nivo koji je ekonomski prihvatljiv,nema ništa od ovoga.Ili dok se ne promeni ono što je neko nekada davno zaključio sa početka mog posta.
Ne sporim da motor može raditi na HHO gas,čak šta više video sam na jednom sajmu kako radi.Na tom istom sajmu sam video i neke zaluđenike koji su na motor priključili komprimovani vazduh i motor vrti.Problem i kod jednog i kod drugog je da energiju koju upotrebite za proizvodnju HHO gasa ili komprimovanog vazduha daleko prevazilazi vrednost energije koju vam motor da.Dok se ovaj odnos ne smanji na neki nivo koji je ekonomski prihvatljiv,nema ništa od ovoga.Ili dok se ne promeni ono što je neko nekada davno zaključio sa početka mog posta.
- s3kan
- Garaža: Giulia 2.2 180 AT8 2016, ex 159 2.0 JTDm 2011, ex 147 Selespeed 2001
Vidio sam ove naše Hydrogen Solutions na sajmu. Strahota, izgledalo je kao scena iz kaubojskih stripova kad baja dođe u selo, popne se na bure i prodaje vodicu za podmlađivanje:D
Nakon što je prezenter izdeklamovao zajapurenoj masi kako to radi i koje su sve nagrade dobili za pronalazak rekao sam mu da to nema šanse da radi kako on tvrdi. Pored stoji lik u odijelu (dobitnik nagrada lično) i brecnu se, kao šta bre ne radi. Pa reko prva stvar HHO gas ne postoji, elektrolizom se dobija H2 i O2 a ti mi objasni kako to radi pošto ja tvrdim da ne radi. Lik mi onda reče u fazonu, što da se ja cimam da tebi objašnjavam kako radi samo da bi imao 496 prodatih umjesto 495. Pa reko dobro ako ti se ne isplati ali i dalje tvrdim da to ne radi i da su zakoni termodinamike težak protivnik. I onda me lik uze za rukav i reče:"Ajde ovamo, neću te tući!"
Valjda da me skloni od potencijalnih mušterija kojima sam kvario vjeru. I odvede me do drugog štanda, pokaza mi još neke uređaje i dade mi flajer da pogledam na sajtu kako i šta radi, na sajtu (http://www.hho.rs) naravno nema ništa o tome.
Uglavnom, ozbiljno planiram da malo pozabavim njima, pa kad budem imao čvrste dokaze da su prevaranti da ih prijavim agenciji za zaštitu potrošača ako ništa.
A ako su stvarno uspjeli da dobiju 60l "HHO" gasa od 64W struje, kao što tvrde (iako se mogu kladiti u sopstvani penis da nisu), onda sam prvi koji će da investira u njihov pronalazak.
Dosta je bilo Jezde i Dafine, još samo takvi nam trebaju na ovu muku i bijedu.
Nakon što je prezenter izdeklamovao zajapurenoj masi kako to radi i koje su sve nagrade dobili za pronalazak rekao sam mu da to nema šanse da radi kako on tvrdi. Pored stoji lik u odijelu (dobitnik nagrada lično) i brecnu se, kao šta bre ne radi. Pa reko prva stvar HHO gas ne postoji, elektrolizom se dobija H2 i O2 a ti mi objasni kako to radi pošto ja tvrdim da ne radi. Lik mi onda reče u fazonu, što da se ja cimam da tebi objašnjavam kako radi samo da bi imao 496 prodatih umjesto 495. Pa reko dobro ako ti se ne isplati ali i dalje tvrdim da to ne radi i da su zakoni termodinamike težak protivnik. I onda me lik uze za rukav i reče:"Ajde ovamo, neću te tući!"

Uglavnom, ozbiljno planiram da malo pozabavim njima, pa kad budem imao čvrste dokaze da su prevaranti da ih prijavim agenciji za zaštitu potrošača ako ništa.
A ako su stvarno uspjeli da dobiju 60l "HHO" gasa od 64W struje, kao što tvrde (iako se mogu kladiti u sopstvani penis da nisu), onda sam prvi koji će da investira u njihov pronalazak.
Dosta je bilo Jezde i Dafine, još samo takvi nam trebaju na ovu muku i bijedu.
The difference between men and boys is the price of their toys.
- ale944
- Garaža: Porsche 944 turbo, Alfa 147 selespeed,Alfa Crosswagon, Panda 0.9
problem je sto ljudi zele da veruju u te stvari (sve sto ce im omoguciti jeftiniju voznju/laku zaradu) , i onda eto plodnog tla za razne prevarante...
http://www.novaspeed.rs ChipTuning
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Znam, već me zvalo njih par komada da se raspitaju a lepo sam im rekao da se moramo čuti i videti pre te nominacije.freedom napisao:Pa već su te stavili na listu ovlašćenih servisa za ugradnju.Dora napisao:Nude mi da ugradjujem njihov uredjaj, po onome što sam pročitao i čuo na brzinu, malo sam skeptik.
Juče na sajmu sam video.
- s3kan
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Kum je uzeo ovo, video je na sajmu kosta 250 ili 300e nisam siguran.
Stavio je ovaj uredjaj u jedan stari viljuskar i meri potrosnju pa javljam detalje.
Stavio je ovaj uredjaj u jedan stari viljuskar i meri potrosnju pa javljam detalje.
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- s3kan
Šta kaže kum druže? Ima li efekta?
The difference between men and boys is the price of their toys.
- Presretach
Dobro me podseti, zvacu ga danas.

- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- Presretach
Sad sam se cuo, jos nije stavio taj "generator", sada trenutno mere potrosnju bez njega.
Na viljuskar su montirali sat koji meri samo kada je viljuskar upaljen, kad ugase viljaskar prekida se vremensko merenje (da ga tako nazovem) i naravno vodi se evidencija sipanja nafte. Nisam pitao na koji vremenski rok će testirati ali predpostavljam da je mesec dana i sigurno mesec dana sa "generatorom".
Sto znaci da nece skoro, ako se zaboravim (ponovo) vi me podsetite.

Na viljuskar su montirali sat koji meri samo kada je viljuskar upaljen, kad ugase viljaskar prekida se vremensko merenje (da ga tako nazovem) i naravno vodi se evidencija sipanja nafte. Nisam pitao na koji vremenski rok će testirati ali predpostavljam da je mesec dana i sigurno mesec dana sa "generatorom".
Sto znaci da nece skoro, ako se zaboravim (ponovo) vi me podsetite.

- Presretach
Evo info ali sa druge strane 
Sinoc izadjem sa drugom i on mi se hvali kako u ponedeljak ide da mu ugrade nesto i ima da tera kola uz pomoc vode
.
Nasao je valjda kod Jagodine coveka ugradjuje za 150e.
Prvo se proveri motor da li ima nekih gresaka, to se cisti i onda meri koliko auto ima "viska struje". Taj visak se koristi za celije koje se ugradjuje (sto vise ima viska struje manje ce auto da trosi nafte/benzina).
Njegov drug je ugradio u Reno Lagunu i covek je prepolovio potrosnju nafte , valjda na 1000km ili 2000km potrosi 1l vode. Posle ugradnje uredjaja, zvuk motora se znatno utisao mirnije radi i kako su mu rekli uredjaj produzuje vek trajanja motora.
Drug u ponedeljak stavlja u libru uredjaj, pa cu imati informacije i sa druge strane.
Ako vas nesto interesuje pitajte, pa cu ja da se raspitam.

Sinoc izadjem sa drugom i on mi se hvali kako u ponedeljak ide da mu ugrade nesto i ima da tera kola uz pomoc vode

Nasao je valjda kod Jagodine coveka ugradjuje za 150e.
Prvo se proveri motor da li ima nekih gresaka, to se cisti i onda meri koliko auto ima "viska struje". Taj visak se koristi za celije koje se ugradjuje (sto vise ima viska struje manje ce auto da trosi nafte/benzina).
Njegov drug je ugradio u Reno Lagunu i covek je prepolovio potrosnju nafte , valjda na 1000km ili 2000km potrosi 1l vode. Posle ugradnje uredjaja, zvuk motora se znatno utisao mirnije radi i kako su mu rekli uredjaj produzuje vek trajanja motora.
Drug u ponedeljak stavlja u libru uredjaj, pa cu imati informacije i sa druge strane.
Ako vas nesto interesuje pitajte, pa cu ja da se raspitam.

- freedom
- Drug Član
Daj info od Kuma... iz prve ruke...
to, drugarov drug pa komšijina švalerka... opet bude urbana legenda.
to, drugarov drug pa komšijina švalerka... opet bude urbana legenda.

- Presretach
Ok, to ce biti "fajnl tach" , sto kaze knez 
Danas dok sam cekao redu na gazeli, padne mi jedna zanimljiva stvar, sta se desava sa tim uredjajem zimi kada je minus?

Danas dok sam cekao redu na gazeli, padne mi jedna zanimljiva stvar, sta se desava sa tim uredjajem zimi kada je minus?