pa nije bas kao sa mk2 1.6d koji proizvodi gorivo,on se mnogo lakse preprodaje i bez cenkanja se dobija 2-3kile evra dok za milanku sa cenkanjem jedva pola i to redak ljubitelj koji je jos nema
mada kroz razgovore sa starijim poznanicima koji pamte mnogo bolja vremena,neki su vozili a neki stajali i balavili dok prolaze juniorke,sprinterice,gtv-ejke i neki su priznali da su dok voze ficu ili ladu,mastali o nekom alfinom modelu
a ja se secam kad je ova moja kupljena i kad je dovezena sa probnim tablama,surak mog burazera od tetke,pamtim joj zvuk i skripu novih miselinki po kocki,miris enterijera ....
i ja sam mastao o njoj i kad sam resio da menjam auto,dvoumio sam se izmedju nje i bmw 1602,koji je bio u mnogo boljem stanju,bele boje koju je trebalo osveziti i ipak je alfa presudila kad sam joj ponovo cuo zvug i urlik karburatora posle mnogo godina,mada sam je cesto vidjao ali bas tad kad sam mastao o nekom italijanu imao sam opela,i od njega napravio zvuk italijana sa dvogrlim weberom i friziranim motorom,kako to dolikuje