Sta ste zapeli oko tih slova, ionaku nista nisu veca nego ta vasa (merio) e sad sto jes jes plava su . Meni se Radzuline mnogo vise svidja ta tvoja nego ova ocuvana a sto se tice ove crne sa ovim extra felnama ja imam iste ali samo poklopcice od felni.
Pozdrav.
Nigy napisao:Sto ti rekose kolege, da ne ponavljam...
I nisam stigao odmah da ti pokazem, pa cu sada, kako izgleda plinski uredjaj za TS-a sa kojim neces imati problema.
Promenio kablove shampion triple silicone 4600 din /10 komada/ i svecice bosch DC5E 8 komada po 173 din, razvodne ruke i kape bosh od YUGA 55 /oko 900 din/ i sad nema nikakvih problema sa plinom!
Potrosnaj je potpuno relativna stvar.
Meni sa sekvencionalnim uredjajem ume da potrosi preko 16 u gradu, ali ja znam na sta ide taj plin...
TS sa 1.6 prenosom je trosila po gradu oko 17l benzina, dok na auto putu, sa 4 putnika i stvarima, i brzinama od 140 do 180 do Nisa, i povratak zakucan na 120, je potrosila ispod 9, tako da ko mi kaze da varijacija potrosnje nije moguca za duplo, nema pojma sta prica.
A 1.6IE mi je sa klasicnim plinskim uredjajem trosila preko 15l, ali sa stelovanjem smese na 6krpm.
Onda moja troši super malo, mada je mazim i ne stiskam mnogo, mada ste u pravu sto posto kako je potrosnja relativna stvar i zavisi od mnogo faktora, ali u principu ja sam prezadovoljan sa mojom potrošnjom. :