Članarina
-
Sa
- Drug Član
- SaleR
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 TS
- SaleR
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 TS
- freedom
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0JTDm2 140KS
ex Alfa Romeo 146 1.6 TS - Lokacija: Beograd
Za produzenje...
Samo uplatim članarinu kao na uplatnici i čekam?
http://www.arcs.org.rs/index.php/clanovi-kluba
Samo uplatim članarinu kao na uplatnici i čekam?

http://www.arcs.org.rs/index.php/clanovi-kluba
ПОТПИС?! Ма не потписујем ништа!
-
Sa
- Drug Član
I pošalješ meni na pp sve podatke i br. stare kartice. Danas sam predao kartice na izradu pa ako misliš da uplatiš u toku ove nedelje brzo mi pošalji podatke da bih te ubacio u ovoj turi. 

- Vitjsa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
- Spacemaster
- Garaža: Alfa Romeo 147 Selespeed 2.0 - 150KS (2006 god.)
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ja NISAM dobio kacket 
Karticu sam dobio pre 5 dana a vazi od 15 Februara 2011... 4 Meseca kasnjenja
Mislim da bi najbolji scenario bio da se u mom novom ljubimcu pojavi ne samo kacket vec i onaj najmanji novcanik (Drzac kreditnih kartica) kada ga budem prvi sledeci put video jer je trenutno kod Cika Crnog u Zemunu a ako ne pre videcu ga u Septembru (jedva cekam)

Karticu sam dobio pre 5 dana a vazi od 15 Februara 2011... 4 Meseca kasnjenja

Mislim da bi najbolji scenario bio da se u mom novom ljubimcu pojavi ne samo kacket vec i onaj najmanji novcanik (Drzac kreditnih kartica) kada ga budem prvi sledeci put video jer je trenutno kod Cika Crnog u Zemunu a ako ne pre videcu ga u Septembru (jedva cekam)

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
-
Sa
- Drug Član
Daleko ta Švedska
Ti si postao punopravni član čim si uplatio članarinu i od tog momenta imaš sve privilegije. Dobićeš i kačket sa futrolom

Ti si postao punopravni član čim si uplatio članarinu i od tog momenta imaš sve privilegije. Dobićeš i kačket sa futrolom

- erdeljan
- BANOVAN
Daleko, citavih 110 minuta leta 
Ajde stvarno, mislim ako mozes posalji Cika Crnom kacket i tu manju fotrolu kreditnih kartica pa cu ti platiti cim budem mogao (citaj cim budem u Srbiji). Ostavio sam novac za popravku, cirka €350 pa ce biti valjda i za tu fotrolu boga mu poljubim! :-D

Ajde stvarno, mislim ako mozes posalji Cika Crnom kacket i tu manju fotrolu kreditnih kartica pa cu ti platiti cim budem mogao (citaj cim budem u Srbiji). Ostavio sam novac za popravku, cirka €350 pa ce biti valjda i za tu fotrolu boga mu poljubim! :-D

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- erdeljan
- BANOVAN
Majstor Cika Crni u Zemunu, ne znam sta vozi 

- Santino
- potenziato
- Garaža: 155 scary fast
ma da, nas crni. ako hoces posalji meni pa cu da mu odnesem... ionako treba da skinem felne sa qv-a! 

- Tazio
- Garaža: EX:Alfa Romeo 155 2.0 16 v TS
NOW: Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 75 1.8 IE - Lokacija: Koceljeva
-
Sa
- Drug Član
Pošalji mi pp sa svim podacima, imaš sreće pošto danas nisam stigao da odradim kartice. Ništa, kartice se rade u ponedeljak i sve ti stiže na kućnu adresu. 

- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Kada cu ja pocrveneti?

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Marko NS
- Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts - Lokacija: Novi Sad
-
Sa
- Drug Član
Ok
Crni, kada se gile vrati sa odmora
Za sve ostale, ko još uvek nije "crven" na forumu, a član je sa važećom članskom karticom, neka pošalje giletu pp.

Crni, kada se gile vrati sa odmora

Za sve ostale, ko još uvek nije "crven" na forumu, a član je sa važećom članskom karticom, neka pošalje giletu pp.

- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
-
gi
- Drug Član
Zeznulo se pri migraciji, popraviću. Na ovaj račun: 355000000103937374, uplati 1500 din i pošalji kopiju uplatnice na info@arcs.org.rs 

- gox1
- Garaža: Alfa Romeo 159 jtdm, Chevrolet Lacetti 1.4, Fiat Punto 1.2
Pozdrav moze li neko poslati link sa detaljima ili napisati ovde potrebne informacije za uclanjenje u klub...
Hvala
Hvala

-
Sa
- Drug Član
http://www.arcs.org.rs/index.php?option ... &Itemid=29
Posle uplate obavezno meni na pp pošalji podatkr.

Posle uplate obavezno meni na pp pošalji podatkr.

- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
Da li ima da se kupi crveni kacket? Auto mi je crven, pa da ne odskacem puno. Salim se, ovaj crni ne skidam sa glave pa bi voleo da imam i crveni!
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”