Ukrali mi sva 4 tocka!!!!!!
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Fabricki alarm ne reaguje na skidanje tockova?
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Au vidjam ti auto stalno, mnogo mi je zao jbg. Ja imam sigurnosne srafove od prvog dana, otkad sam kupio auto. Sigurno su neki narkomani iz okoline...
- jankom
- Garaža: AR 156 SW 1.9 M-JET
AR GT 1.9 M-JET - Lokacija: N.Beograd
neverujem da je neko iz kraja..a vidim da se to masovno desava po gradu u zadnjih mesec dana...
imas na temi : "sta se sve vidja na nasim putevima!!!!"
viewtopic.php?f=50&t=45712&start=375
slike 159-ke sa vidikovca kome su pre 6-7 dana isto to uradili...cak mi se cini da je ista ekipa u pitanju posto su koristili iste cigle (nove)...
imas na temi : "sta se sve vidja na nasim putevima!!!!"
viewtopic.php?f=50&t=45712&start=375
slike 159-ke sa vidikovca kome su pre 6-7 dana isto to uradili...cak mi se cini da je ista ekipa u pitanju posto su koristili iste cigle (nove)...
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Parkirati mamac auto sa dobrim felnama u kraju gde najcesce operisu i cekati u nekom drugom autu 50-100 metara dalje... dan, dva, pet... par ekipa na smenu...
Dok momci ne dodju da rade pa im izlomiti svaku kost ponaosob u svakom prstu...
Dok momci ne dodju da rade pa im izlomiti svaku kost ponaosob u svakom prstu...
- mitrowsky
- Garaža: Honda Accord Type-S 2007. год.
Fiat Brava 1.6 2000. год.
ex-Alfa 147 2.0 TS 2002. год. - Lokacija: Блок 38
Da explodiraš od muke. Auto ti stalno vidjam kad krenem na čamac i skoro uvek pomenemo kako su joj dobro uklopljeni restyle-boja-felne.
Koliko znam nijedno kasko ne pokriva kradju točkova.
Koliko znam nijedno kasko ne pokriva kradju točkova.
Голф? Никад!
- jankom
- jankom
da dodam malo sale...
sinoc pricam sa zenom , da su me lopovi u neku ruku pocastvovali...posto su izabrali moje felne...znaci da im se nisu svidele ostale felne na parkingu...a ima dosta novijih automobila sa alu felnama...
znaju i oni sta je dobro i lepo....
sinoc pricam sa zenom , da su me lopovi u neku ruku pocastvovali...posto su izabrali moje felne...znaci da im se nisu svidele ostale felne na parkingu...a ima dosta novijih automobila sa alu felnama...
znaju i oni sta je dobro i lepo....
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Heh ...
Danas cujem da su ovde u gradu neku noc oladili coveku sa Kadeta suze sve 4 alu (mislim 14").
Maltene usred centra,ispred zgrade.Covek ujutro nasao Kadeta na 4 giter bloka
!!
Kad je dotle doslo onda
...
Danas cujem da su ovde u gradu neku noc oladili coveku sa Kadeta suze sve 4 alu (mislim 14").
Maltene usred centra,ispred zgrade.Covek ujutro nasao Kadeta na 4 giter bloka

Kad je dotle doslo onda

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
definitivno treba napraviti neke brenere ispod auta i da reaguje na dizanje auta
kad podignu da se popale breneri i malo ih raspale kao na raznju,mamu im narkomansku i lopovsku,sve im od matere mater ..............
uh sto sam se iznervirao,ako nista onda kravlju sapu i lanac oko felni pa za komsijin auto vezes i sve za banderu
nabavi nekog besnog kera i vezes ga pored auta
na tvoje parking mesto napravis bodlje koje izlaze iz poda i kad nagaze da tu i ostanu
kad podignu da se popale breneri i malo ih raspale kao na raznju,mamu im narkomansku i lopovsku,sve im od matere mater ..............
uh sto sam se iznervirao,ako nista onda kravlju sapu i lanac oko felni pa za komsijin auto vezes i sve za banderu
nabavi nekog besnog kera i vezes ga pored auta
na tvoje parking mesto napravis bodlje koje izlaze iz poda i kad nagaze da tu i ostanu
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Jbg, srafovi i alarm...tako je kod mene. Mada ima neki idiot Lybru sa istim fabrickim alarmom i skoro svake noci mu se pali, a ja skacem na prozor.
Preporuka za srafove: koje god da uzmete, ne stezite prejako.
Mada da sam znao da ima u delti za 2.000, uzeo bih tamo. Cini mi se da je neko napisao da su dosta skuplji, oko 4.000.
Opet, poznajem decka sa NBG kome su sa Stila marnuli tockove sve sa sigurnosnim srafovima. Nije to neki problem, ali treba malo da se lupa.
Preporuka za srafove: koje god da uzmete, ne stezite prejako.
Mada da sam znao da ima u delti za 2.000, uzeo bih tamo. Cini mi se da je neko napisao da su dosta skuplji, oko 4.000.
Opet, poznajem decka sa NBG kome su sa Stila marnuli tockove sve sa sigurnosnim srafovima. Nije to neki problem, ali treba malo da se lupa.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Uzmem ja juče domaće sigurnosne šrafove (900din) i imam 2 problema.
Prvo, dosta su duži od fabričkih mada mi se čini da glava zbog manjeg konusa
naleže višlje na felnu tako da mislim da tu neće biti problema.
Interesuje me da li je i kod vas tako?
Drugi, veći rpoblem je što je sigurnosna glava za veći ključ
nego što je ovaj standardni koji imam !!!
I tu me interesuje da li su ovi šrafovi manji nego na drugim autima ili
je ovaj sigurnosni veći i van standarda ???
U krajnem slučaju mroaću 2 ključa za točkove da nosim ili
ću za ovaj sigurnosni da uzmem neku gedoru/okasti ...
Mislim da bi kasko morao da pokriva i krađu točkova jer to može
da se podevede pod obest trečih lica ....
A alarm može i da ne reaguje ako su pažljivi, pogotovo ovaj fabtički
koji mislim da uopšte nemaju modul za vibracije ... ili je podešen da bude neosetljiv ...
Prvo, dosta su duži od fabričkih mada mi se čini da glava zbog manjeg konusa
naleže višlje na felnu tako da mislim da tu neće biti problema.
Interesuje me da li je i kod vas tako?
Drugi, veći rpoblem je što je sigurnosna glava za veći ključ
nego što je ovaj standardni koji imam !!!
I tu me interesuje da li su ovi šrafovi manji nego na drugim autima ili
je ovaj sigurnosni veći i van standarda ???
U krajnem slučaju mroaću 2 ključa za točkove da nosim ili
ću za ovaj sigurnosni da uzmem neku gedoru/okasti ...
Mislim da bi kasko morao da pokriva i krađu točkova jer to može
da se podevede pod obest trečih lica ....
A alarm može i da ne reaguje ako su pažljivi, pogotovo ovaj fabtički
koji mislim da uopšte nemaju modul za vibracije ... ili je podešen da bude neosetljiv ...
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Ja sam te domace odmah vratio, cim sam ukapirao da su duzi, iako na njima pise da su za Alfu. Tacno, imaju i vecu glavu.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- dejan555
Rekli su mi u APu da su ti domaći i kvalitetniji od
nekih koje oni imaju i koje nije hteo da mi proda ...
No dobro, više me je brinulo da su mi ovi obični šrafovi koje imam manji i kraći
nego što treba nego dužina ovih sigurnosnih.
Glavu mislim da ću da odnesem kod nekog majstora da je svede na veličinu
ovih običnih - em ima dovoljno materijala em se oni ne stežu nogom.
nekih koje oni imaju i koje nije hteo da mi proda ...

No dobro, više me je brinulo da su mi ovi obični šrafovi koje imam manji i kraći
nego što treba nego dužina ovih sigurnosnih.
Glavu mislim da ću da odnesem kod nekog majstora da je svede na veličinu
ovih običnih - em ima dovoljno materijala em se oni ne stežu nogom.
- dejan555
Stvarno svašta - nije sigurnosni šraf veći (19)
nego su na Alfi manje glave (17) tako da sad nosim
2 ključa za točkove

nego su na Alfi manje glave (17) tako da sad nosim
2 ključa za točkove

- Woodoo
- Garaža: Službeni
Inace, postoji kljuc koji odvrce sigurnosne srafove. Ne verujem da ih svi lopovi imaju, ali je opet bolje imati ih bar radi zastite od amatera.

Ili staviti ovakve:
Re: Ukrali mi sva 4 tocka!!!!!!
Moguce da poznajemo istog.Dragon napisao:Opet, poznajem decka sa NBG kome su sa Stila marnuli tockove sve sa sigurnosnim srafovima. Nije to neki problem, ali treba malo da se lupa.
Inace, postoji kljuc koji odvrce sigurnosne srafove. Ne verujem da ih svi lopovi imaju, ali je opet bolje imati ih bar radi zastite od amatera.

Ili staviti ovakve:

- dejan555
Ovo mi pre liči na sigurnosnu navrtku nego na šraf
A ovaj ključ ili nešto slično ... mislim da sam negde viđao reklamu ...
u suštini univerzalna gedora ...

A ovaj ključ ili nešto slično ... mislim da sam negde viđao reklamu ...
u suštini univerzalna gedora ...
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ovakve stvari ne dajte vulkanizerima da zatezu,meni su pre par godina kod Adama na corsi,jedan iskusan majstor sa stazom od 20-ak dana,pistolj i krrrr,krrrr,krrrr,krrrrtuc
zavijao sve iz mesta pistoljom i stavio da zakiva na 25kg,odlomi mi kljuc za sigurnosni,bio je obican sa ekscentricnom rupom,nista posebno ali opet nije kao ostali,srecom odgovarao je trn od iglicastog lezaja 8mm,stavim jednu rolnicu u kasetu za svaki slucaj da ne bi i ovaj pukao ali na srecu pametniji popusta
i reko sta cemo sad,pa kao evo tu su strugari pored pa ce napraviti,ajde sad kljucem odvi i ove ostale sto si stego,uzeo je njihov T kljuc i hhhhh,hhhhh,ustaje i kaze cek da uzmem cev i cev od pola metra i odvi ga ali mi okrene celicne siceve u felnama
ja popizdio,al ajde nisam hteo da pravim problem a bilo je tu starih majstora koji su videli sta se desilo,a posto sam godinama saradjivao sa istom kucom pa sam dolazio po stare delove i posle kad sam doneo druge,pitam za tog lika
rekose mi dobio je otkaz,posle tebe je jos na dva auta napravio isto sra.e,samo je jednom iscupao navoj iz glavcine
zavijao sve iz mesta pistoljom i stavio da zakiva na 25kg,odlomi mi kljuc za sigurnosni,bio je obican sa ekscentricnom rupom,nista posebno ali opet nije kao ostali,srecom odgovarao je trn od iglicastog lezaja 8mm,stavim jednu rolnicu u kasetu za svaki slucaj da ne bi i ovaj pukao ali na srecu pametniji popusta
i reko sta cemo sad,pa kao evo tu su strugari pored pa ce napraviti,ajde sad kljucem odvi i ove ostale sto si stego,uzeo je njihov T kljuc i hhhhh,hhhhh,ustaje i kaze cek da uzmem cev i cev od pola metra i odvi ga ali mi okrene celicne siceve u felnama
ja popizdio,al ajde nisam hteo da pravim problem a bilo je tu starih majstora koji su videli sta se desilo,a posto sam godinama saradjivao sa istom kucom pa sam dolazio po stare delove i posle kad sam doneo druge,pitam za tog lika
rekose mi dobio je otkaz,posle tebe je jos na dva auta napravio isto sra.e,samo je jednom iscupao navoj iz glavcine
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Bas tako, ja im uvek kazem da oprezno odvijaju i zavijaju.
@
Woodoo
Moguce, taj decko je dolazio na Fiat Lancia skupove, ima mnogo lepog Stila 3v multijeta sa kozom.
@
Woodoo
Moguce, taj decko je dolazio na Fiat Lancia skupove, ima mnogo lepog Stila 3v multijeta sa kozom.
- Dimce011
- Garaža: 2001 Alfa Romeo 156 1.8 TS
2011 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Multiair - Lokacija: Beograd
Evo informacija iz Delte - kupio sam šrafove.
Imaju istu stvar pod dve šifre: Jedna je Alfina kutija, 3500 din, a druga je Fiat, 1960 din. Ista stvar unutra, isti proizvođač, samo druga deklaracija i kutija.
Inače, sigurnosni nastavci imaju glave za ključ 17.
Nadam se samo da se ne skidaju lako...
Imaju istu stvar pod dve šifre: Jedna je Alfina kutija, 3500 din, a druga je Fiat, 1960 din. Ista stvar unutra, isti proizvođač, samo druga deklaracija i kutija.
Inače, sigurnosni nastavci imaju glave za ključ 17.
Nadam se samo da se ne skidaju lako...
- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
- Nikola
- Garaža: AR 156 1.9 JTD
Mom drugu su nocas skinuli sve 4 alu felne R16 sa alfe 156 , na parkingu. Isti slucaj kao i ovi do sada o kojima sam citao. Ostavili su ga na panjevima i jednoj dizalici. To se desilo u Obrenovcu i nije do sada zabelezen takav slucaj, rekose mu u policiji. Danas je nacuo da u Baricu ima jedna grupa narkomana koja skida felne i krade muziku iz kola. Felne su bile iste kao sa slike, potpuno nove. Ako nesto vise saznam, javljam vam.

- Nikola
- pedja_156
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd, 115 ks
Smirice se to onog dana kad bude izasao clanak u novinama ili vest na dnevniku da je tesko prebijen ili mozda cak i upucan na delu neki dripac koji je hteo da ukrade tockove sa nekog x6 ili nesto sl. Sad sam zamislio sebe u toj situaciji (daleko bilo) i dosao do zakljucka da bih mu verovatno slomio obe ruke na 2-3 mesta.... P.S. Nadam se da ces imati srece da nadjes tockove...

- Nikola
NIsu meni skinuli, vec mom drugu koji parkira od mene 100m auto, to mu dodje isto. Rekao je da nece odustati dok ih ne navata. Felne je platio prosle god. 900eur nove, plus 4 nove gume, strasno!
- jonicalfa
- Garaža: AR 164 V6 turbo
mora negde da se pojave na nekom buvljaku ili kod nekog vulkanizera...ukoliko se pojave u palanci, bolje da se ne pojavi